Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung BD-J4500R

Zobraziť katalóg
Samsung BD-J4500R
4,3 11 hodnotení
Blu-ray prehrávač prehráva Blu-ray, DVD-Video/DVD ± R/DVD ± RW, CD DA/CD-R/ CD-RW, DivX/DivX HD, MKV, WMV, JPEG, HDMI, BD Wise, Dolby True HD
Kód:  WH851f0b Produktové číslo:  BD-J4500R/EN Stránky výrobcu

Samsung BD-J4500R

Vytvorte si v pohodlí svojej obývačky kino, v ktorom bude o veľa filmových zážitkov postarané. K tomu vám dopomôže Blu-Ray prehrávač Samsung BD-J4500R. Nielen že tento kúsok technológie vyniká elegantným vzhľadom, ale takisto v sebe skrýva technológie, ktoré vám umožnia prehrávanie širokého spektra formátov. Neprekvapí, že si poradí s klasickými CD, DVD a samozrejme aj s Blu-Ray médiami. Tešiť sa však môžete aj na podporu formátov MKV, AVI alebo MP4. Hudbu potom môžete počúvať v súboroch MP3, WMA, WAV aj FLAC.

Kľúčové vlastnosti

  • Blu-Ray prehrávač Samsung BD-J4500R zaujme elegantným vzhľadom
  • prehrávač podporuje široké spektrum videoformátov ako MKV, AVI, či MP4
  • hudbu prehráte vo formátoch MP3, WMA, WAV aj FLAC
  • externé úložisko pripojíte pomocou USB portu
  • s funkciou CD Ripping vie v priebehu niekoľkých minút previesť hudbu z CD nosiča do MP3

Plno zábavy na jednom mieste

Obľúbené filmové trháky či hudobné hity, fotografie z dovolenky pri mori alebo na horách, všetko to a oveľa viac tento prehrávač zvládne vďaka podpore širokej škály formátov. Multimédiá z externých zariadení, akými sú USB či externé harddisky zvládne prehrávač vďaka USB portu. Tí, ktorí majú radi svoju obľúbenú hudbu po ruke v telefóne alebo mp3 prehrávači, zaujme aj funkcia CD Ripping. Tá vie v priebehu niekoľkých minút previesť hudbu z CD nosiča do formátu MP3, ktorý si potom môžete uložiť do svojho prenosného prehrávača.

Parametre a špecifikácie:

Podporované médiá:
CD DA / CD-R / CD-RW
DVD-Video / DVD ± R / DVD ± RW
Blu-ray videa

Audio formáty:
MP3, FLAC, .WMA, .OGG, .WAV a iné.

Video formáty:
AVCHD, MKV, M-JPEG, MPEG2, MPEG4, WMV

Rozhranie:
1 × HDMI port: 1
1 × USB port
1 × Optický S / PDIF výstup

Spotreba:
Zapnuté: 9,8 W
Standby: 0,4 W

Rozmery:
300 × 42 × 208 mm

Hmotnosť:
1,1 kg

Parametre a špecifikácia

Šírka
300 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
208 mm Hotovo!
Typ prehrávača
Stolný Hotovo!
Rozhraní
S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB Hotovo!

Rozmery

Šírka
300 mm Hotovo!
Výška
42 mm Hotovo!
Hĺbka
208 mm Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
S HDMI, S optickým audio výstupom, S USB Hotovo!
Video formáty
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, MPEG2, MPEG4, WMV Hotovo!
Audio formáty
Dolby Decoding Channel, DTS, FLAC, MP3, WMA Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den chci si pořidit.dvd přehráváč.ale vubec se nikde neuvadi jake rozlišeni dvd zvládne.ptám se proto protože na mem starem dvd přehravači samsung D530film z velykm rozlišenim nezvládne nechce to přehrát děkuji.

Nikde nevidim ci vie prehravat priestorovy zvuk, raz som kupil nieco podobne a zvladalo to len stereo :/ (optikou pripojene do recivera) pripadne poradte nejaky model, dakujem

Pozor ! Má jen hdmi , lži a jen lži .

Podporuje tento prehrávač aj iné tv napríklad LG? Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Samsung BD-J4500R
Príslušenstvo pre Samsung BD-J4500R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung BD-J4500R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung BD-J4500R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung BD-J4500R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung BD-J4500R.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií