Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung BD-J5900

Zobraziť katalóg
Samsung BD-J5900
4,0 2 hodnotení
Blu-ray prehrávač 3D, BD, DVD-Video/DVD ± R/DVD ± RW, CD-R/RW, PEG, AVCHD 1.0, MVK, WMV, MP3, LPCM, AAC, WMA, FLAC, HDMI, USB, WiFi, DLNA, LAN , 6 natívnych aplikácií, USB nahrávanie
Kód:  WH851m7 Produktové číslo:  BD-J5900/EN Stránky výrobcu

Samsung BD-J5900

Blu-Ray prehrávač s WiFi v jedinečnom dizajne prehrá takmer všetko, či už to sú klasické CD a DVD alebo Blu-ray disky. Svoje filmy si môžete vychutnať aj v pôsobivom 3D zobrazení. S Blu-ray prehrávačom Samsung BD-J5900 máte niekoľko možností, ako načítať externý obsah. Pripojte miniatúrny USB disk alebo prenosný pevný disk a prehrajte si filmy aj fotky v nich uložené.

Prehrajte čokoľvek z počítača i mobilu

Prostredníctvom integrovanej WiFi sa smelo pustite do on-line zábavy vrátane prezerania webového obsahu alebo streamovanie videí. Certifikácia DLNA prináša možnosť prehrať čokoľvek, čo máte uložené v počítači. Po pripojení prehrávača do siete tak môžete na veľkej obrazovke televízora vzhliadnuť napríklad fotky z dovolenky. Podobným spôsobom, len s mobilným zariadením, využite funkciu Screen Mirroring, alebo zrkadlenie obrazovky. Funguje tak, že to, čo vidíte na displeji vášho smartphonu, sa zobrazí na televízii.

Nepotrebuje displej

Tento model je charakteristický tým, že nemá žiadny displej. Celkový dizajn je veľmi vydarený, a tak sa bude skvele vynímať v každej obývacej izbe. Z konektívnej výbavy prehrávača stojí za zmienku okrem už spomínaného USB aj HDMI.


Parametre a špecifikácie:

Prehrávaná médiá:
Blu-ray Video, DVD-Video, DVD ± R, DVD ± RW

Podporované video formáty:
MPEG-2, MPEG-4, JPEG, HD-JPEG, AVCHD 1.0,

Podporované zvukové formáty:
Dolby Digital Plus / TrueHD, MVK, WMV, MP3, LPCM, AAC, WMA, FLAC

Audio výstup:
2kanálový Channel DTS
2kanálový Dolby Decoding

Funkcie:
BD Wise
BD Profile 5.0
Prevod obsahu DVD do vyššieho rozlíšenia
Zobrazenie na celej obrazovke

Konektivita:
AnyNet + (HDMI-CEC)
1x USB 2.0
DLNA

AV výstupy:
1x výstup HDMI
Koaxiálny digitálny zvukový výstup

Spotreba:
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,4 W
Spotreba počas prevádzky: 9,8 W

Príslušenstvo:
Batéria
Návod na použitie
Diaľkový ovládač

Parametre a špecifikácia

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!
Rozhraní
S HDMI, S koaxiálnym audio výstupom, S USB, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, MPEG2, MPEG4, MPO, WMV Hotovo!
Audio formáty
Dolby Decoding Channel, DTS Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Stolný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
S HDMI, S koaxiálnym audio výstupom, S USB, S WiFi Hotovo!
Video formáty
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, MPEG2, MPEG4, MPO, WMV Hotovo!
Audio formáty
Dolby Decoding Channel, DTS Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké aplikace se dají používat přes toto zařízení? Jedná se mi např. o YOUTUBE nebo HBO GO.

Dobrý den.Dotaz ohledně nahrávání.Dá se nahrávat na usb filmy,pořady atd. z televize,nebo jen co se pustí na dvd video,fotky?

Dobrý den.Jaké kabely obsahuje balení a jestli stačí hdmi k připojení k televizi.

Prosím o radu jakým kabelem propojit audio výstup (coaxial digital audio out) s reporoduktorem, který má vstup buď 3,5 mm jack nebo 2x cinch. Děkuji

Dobrý den, lze zvolit na přehrávání smyčku a přehrávat tak video stále dokola? Děkuj.

Dotaz Samsung BD-J5900 Dobrý den, má tento přehrávač české menu ? Děkuji Mucha

Dobrý den, Mám otázku. S jak velkou kapacitou mohu připojit externí disk? Je tam omezení?

Dobry den. V specifikacii tohto zariadenia som nasiel tuto vlastnost: Audio výstup: 2kanálový Channel DTS 2kanálový Dolby Decoding Mohli by ste mi vysvetlit co to znamena? BD prehravac ma totiz HDMI vystup a nie dekodovany audio analogovy vystup. Mal by som zaujem kupit toto zariadenie, ale DB prehravac planujem zapojit na viackanalovy AV receiver, ktory ma aj DTS aj Dolby Digital decoder (viac kanalovy) a multikanalovy zvuk z DVD alebo BD chcem aj pocuvat. To, ze ma prehravac 2kanalovy DTS/Dolby dekoder znamena to, ze ked si budem prehravat DVD s Dolby Digital 5.1 kanalovou stopou, tak to prekoduje do 2 kanalovej stopy a cez HDMI na AV receiver pustil len tento 2. kanalovy zvuk? Dakujem

Dobrý den. Uvažuji o koupi Bluray přehrávače Samsung BD-J5900, nebo BD-J5500. Zjistil jsem náhodně když jsem se ptal na ceny u nás v Turnově, tak mi bylo řečeno, že ceny jsou různé pro náš trh a pro Polský trh. Proto by mne zajímalo, nabízí Alza výrobky Samsung česke distribuce ?? Co vím, pak jsou problémy s reklamací a zárukou. Prosím o odpověd. Děkuji. Pavel Viták, Turnov

Diskusia a poradňa k Samsung BD-J5900
Príslušenstvo pre Samsung BD-J5900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung BD-J5900. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blu-Ray Player Samsung BD-J5900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blu-Ray Player Samsung BD-J5900. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung BD-J5900.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií