Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung DeX 2018

Zobraziť katalóg
Samsung DeX 2018
4,4 10 hodnotení
Dokovacia stanica pre Samsung Galaxy S9 a S9 +, HDMI (podpora 4K s 30 fps), 2 × USB, WiFi, USB-C konektor pre nabíjanie
61,13 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SAAA0009a2 Produktové číslo:  EE-M5100TBEGWW Stránky výrobcu

Samsung DeX 2018

Samsung DeX 2018 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Zážitok ako na počítači

Infinity displej Galaxy S9 je so svojou rozsiahlou obrazovkou ako stvorený na prezeranie fotografií či videí. Na úpravu dokumentov či tabuliek však určite uprednostníte monitor počítača. S Galaxy S9 a DeX Pad to nie je žiadny problém. Pracujte, mailujte a nakupujte pohodlnejšie na väčšej obrazovke.


* Odporúčame použiť HDMI kábel a nabíjačku, ktoré sú súčasťou balenia DeX Pad.
 * DeX Pad je dodávaná s HDMI káblom, nabíjačkou a dátovým káblom.
 ** Dostupné na vybraných telefónoch Samsung s operačným systémom Android 8.0 a vyšším.


Rýchle prepojenie

Svoj telefón premeníte na počítač behom pár sekúnd. Všetko, čo potrebujete je Galaxy, DeX Pad a monitor. Vďaka DeX Pad sa z vášho telefónu totiž razom stane pohodlný a intuitívny touchpad. Kanceláriu si odteraz vytvoríte skutočne kdekoľvek.



Nový pohľad na mobilné hranie

Využite všetky výhody, ktoré vám plocha monitora ponúka. Vyskúšajte si napríklad na veľkej obrazovke zahrať svoje obľúbené hry, ktoré hrávate na telefóne. S DeX Pad a aplikáciou Game Launcher nadobudne zážitok z hrania celkom nový rozmer.


* DeX Pad je dodávaná s HDMI káblom, nabíjačkou a dátovým káblom. Príslušenstvo vrátane monitora je predávané samostatne. 
 * Režim celej obrazovky vyžaduje použite aplikácie Game Launcher. Dostupnosť služby sa môže líšiť v závislosti od lokality.
 * Obrázky sú slúžia na ilustračné účely.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je Dex pad kompatibilní se samsung galaxy s8 a note 8

Dobrý den Pokud mám samsung galaxy s8 s androidem 8 oreo, je sním tato stanice (samsung dex pad 2018) kompatabilní?

Dobry den, nabiji Dex 2018 take pomoci funkce bezdratoveho ( wireless ) nabijeni ? nebo lze telefon nabíjet pouze zapojenim do usb c konektoru. Dekuji.

Dobrý den.Jakou zvolit bezdrátovou klávesnici a myš k dex padu?Děkuji.

Dobry den, funguje to aj na Samsung galaxy s10 plus? V predajni som videl s10 plus pripojenu na deX station pre mobily s8 a s8+. Pripadne je s10 plus pripojitelny aj na deX station?

Dobrý den, prosím vás bude tento dex kompatibilní i s telefonem Galaxy s10+ nebo s telefonem vyjde neco nového? předem děkuji za odpověď.

Je tato dokovacia stanica kompatibilna s modelom Samsung Note9 ?

je funkční s note 9

Dobrý den, je dex kompatibilní s note 9?

Dobrý den, jen bych rád věděl, přes HDMI je vysílán obraz, je také vysílán zvuk? Předem díky za odpověď......

12
Príslušenstvo pre Samsung DeX 2018
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií