PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG Dual Fan NV70K2340RS/EO + SAMSUNG NZ64H37075K/EO

Zobraziť katalóg
SAMSUNG Dual Fan NV70K2340RS/EO + SAMSUNG NZ64H37075K/EO
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A, objem 68 l, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, spodný ohrev, ventilátor, katalytické čistenie rúry, nehrdzavejúca oceľ farba, 59.5 cm× 59.5 cm× 56.6 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet platničiek: 4, Booster, detská poistka, dotykové ovládanie, ukazovateľ zvyškového tepla, zaoblené hrany, s rámikom, vzhľad: čierne sklo, povrch: sklo, pripojenie 220 – 240 V, 5.7 cm× 59 cm× 52 cm (V׊×H), čierna farba
Kód:  SAMSET17 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG Dual Fan NV70K2340RS/EO + SAMSUNG NZ64H37075K/EO Predaj skončil

SAMSUNG Dual Fan NV70K2340RS/EO + SAMSUNG NZ64H37075K/EO


Moderná rúra SAMSUNG Dual Fan NV70K2340RS/EO s optimálnym ohrevom

Systém dvoch ventilátorov je navrhnutý tak, aby sa teplo vnútri rúry SAMSUNG Dual Fan NV70K2340RS/EO rozkladalo rovnomerne, takže všetky vaše pokrmy sa budú piecť pri stálej teplote a rýchlosti. Vďaka uvedenému systému dosiahnete cieľovej teploty oveľa efektívnejšie a pritom ešte ušetríte energiu.

Samočistiaci katalytický systém maximálne uľahčí údržbu rúry Samsung Dual Fan NV70K2340RS/EO

O svoju čistotu sa postará rúra Samsung Dual Fan NV70K2340RS/EO sama. Rúra disponuje samočistiacou funkciou, tzv. katalytickým systémom, ktorý využíva špeciálne vložky umiestnené v zadnej časti spotrebiča. Katalytická vložka odstraňuje mastnotu zo striekancov – najprv zoxidujú, zmenia sa na paru a odparia sa.

Teleskopická vysúvacia polica

Pri varení neustále niečo dochucujeme, kontrolujeme, otáčame a vyťahujeme. Aby sa tieto činnosti vykonávali čo najplynulejšie, je rúra Samsung Dual Fan NV70K2340RS/EO vybavená praktickou teleskopickou lištou, ktorá znižuje trenie, a značne tak uľahčuje manipuláciu s panvicami, hrncami či plechmi v rúre. Práca v kuchyni je tak oveľa rýchlejšia, bezpečnejšia a bez zbytočného rozlievania.

Doprajte si priestor so Samsung Dual Fan NV70K2340RS/EO

Popustite uzdu svojej kreativite aj v kuchyni. Nechajte vyniknúť svoje kuchárske schopnosti s nekonečnými možnosťami rúry Samsung Dual Fan NV70K2340RS/EO a jej veľkorysou 68-litrovou kapacitou. A ak si trúfate na skutočne veľkolepé menu, spotrebič bez problémov pojme napríklad aj celého moriaka. Experimentujte a vytvárajte pokrmy plné fantázie, s touto rúrou sa vám totiž každý kulinársky počin podarí.

Úsporná a ekologická rúra Samsung Dual Fan NV70K2340RS/EO

Šetrite svoje náklady, energiu i životné prostredie. Rúra Samsung Dual Fan NV70K2340RS/EO je vybavená pozoruhodnou energetickou účinnosťou triedy A, takže vám dopraje efektívny výkon bez zbytočne vysokých účtov za elektrinu.

Deteguje zvýšené napätie

Rúra Samsung Dual Fan NV70K2340RS/EO je vybavená účinnou ochranou pred prepätím. Špeciálna bezpečnostná funkcia okamžite deteguje zvýšenie napätia a automaticky preruší napájanie, čím zabraňuje elektrickému poškodeniu alebo skratu.


Ovládanie teploty je s varnou deskou SAMSUNG NZ64H37075K/EO hračka

Regulujte teplotu varnej dosky SAMSUNG NZ64H37075K/EO rýchlo a ľahko. To všetko vďaka LED ovládaciemu panelu, ktorým nastavíte teplotu pre každú varnú dosku samostatne. Jednoducho sa prstom dotknite panelu a posunom nastavte optimálnu teplotu pre vami zvolenú oblasť. Panel disponuje takmer dvojnásobnou šírkou oproti bežným ovládajúcim prvkom, čo je zárukou vždy presného nastavenia požadovaných hodnôt. Skráťte dobu varenia na minimum. To ponúka funkcia Power Boost, vďaka ktorej môžete vaše dobroty podávať rýchlejšie či ušetriť čas pri príprave. Ak funkciu zapnete, tak každej varnej zóne poskytnete dodatočný výkon, ktorý zaistí zahriatie dosky na maximum už za 10 minút. Zahriatie polievky či privedenie veľkého hrnca vody k varu je len otázkou pár minút.

Okamžité zastavenie

Koniec uniknutým hrncom alebo pripáleným panviciam. Pomocou funkcie Quick Stop jedným dotykom okamžite zastavíte varnú dosku, tak aby ste predišli pohrome vo vašej kuchyni. S indukčnou varnou doskou NZ3000 s funkciou Quick Stop sa nemusíte obávať o bezpečnosť vašej kuchyne.

SAMSUNG NZ64H37075K/EO

Správný riad na správnu zónu

Koniec premýšľaniu na akú varnú zónu umiestniť vybraný riad. Túto dilemu za vás vyrieši indukčná varná doska s funkciou Auto Pan Detector. Ihneď po položení riadu na varnú dosku funkcia vyhodnotí, či je priemer riadu vhodný pre vami vybranú varnú zónu. Pokiaľ riad zaberá menej ako 60 % zóny, tak vás varná doska SAMSUNG NZ64H37075K/EO upozorní na vhodnosť použitia iného riadu.

Bezpečnosť detí je s doskou SAMSUNG NZ64H37075K/EO na prvom mieste

Bezpečnosť je pre Samsung vždy na prvom mieste, preto varná doska SAMSUNG NZ64H37075K/EO disponuje detským bezpečnostným zámkom. Jediným tlačidlom uzamknete celý ovládací panel, čo znemožní aj tým najodhodlanejším deťom manipuláciu. Minimalizujeme tým riziko popálenia.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 600 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,6 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
68 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Nie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,7 cm Hotovo!
Šírka
59 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Zaoblené hrany Hotovo!
Rámik
S rámikom Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAMSUNG Dual Fan NV70K2340RS/EO + SAMSUNG NZ64H37075K/EO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG Dual Fan NV70K2340RS/EO+ SAMSUNG NZ64H37075K/EO.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií