AD homeoffice AlzaBoxy Q1

SAMSUNG DV90M6200CW

Zobraziť katalóg
SAMSUNG DV90M6200CW
5 9 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A+++, s účinnosťou sušenia B, kapacita bielizne: 9kg, hlavné funkcie: odložený štart, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie a detská poistka, hlučnosť 65 dB, odhad. ročná spotreba energie 194 kWh/annum, rozmery: 60×85×65 cm (Š×V×H), hmotnosť 50kg
Kód:  SASU009 Produktové číslo:  DV90M6200CWLE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG DV90M6200CW

Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE sa dokonale postará o usušenie vašej bielizne a oblečenia. Vďaka technológii tepelného čerpadla ponúka účinnejší, úspornejší a šetrnejší spôsob sušenia. Inteligentný sušiaci systém OptimalDry s detekciou vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka umožní priebežnú úpravu času sušenia, aby sa dosiahli najlepšie výsledky. Systém pritom súčasne chráni bielizeň pred poškodením a znižuje spotrebu energie. Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE disponuje kapacitou pre 9 kg bielizne, ktorú ochráni pred pokrčením.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE

  • Sušička bielizne s kapacitou 9 kg
  • S technológiou tepelného čerpadla pre šetrné a úsporné sušenie
  • Inteligentný sušiaci systém OptimalDry pre priebežnú úpravu času sušenia
  • Chráni bielizeň pred poškodením
  • S inovovaným filtrom 2 v 1 obsahujúcim 2-vrstvý sieťový filter
  • Sušička SAMSUNG s indikátorom vody v nádobke
  • Možnosť usušenia menšieho množstva bielizne za 35 minút
  • Technológia AirWash pre voňavú a sviežu bielizeň
  • S funkciou odloženého štartu a detskou poistkou
  • Vhodná pre usušenie všetkých druhov bielizne vrátane lôžkovín
  • Farebné vyhotovenie: biele

S indikátorom vody v nádobke

Inovovaný filter 2 v 1 obsahuje 2-vrstvý sieťový filter, ktorý udržuje optimálny sušiaci výkon, a to bez toho, aby sušička potrebovala čistiaci filter pre tepelný výmenník. V prípade, keď bude potrebné vyčistiť filter a tepelný výmenník, upozornia vás na to dva integrované alarmy. Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE rovnako disponuje indikátorom vody v nádobke, ktorý priebežne monitoruje, koľko vody bolo z oblečenia extrahované a skondenzované. Vďaka tomu jednoducho zistíte, či je nutné nádobku vyprázdniť pred ďalším sušením.

Bielizeň suchá za 35 minút a vždy krásne svieža

Program rýchle sušenie umožňuje usušiť menšiu várku oblečenia už za 35 minút takým spôsobom, že si ho po vybratí zo sušičky môžete vziať rovno na seba. Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE bezpečne usuší aj len pár kúskov oblečenia, vďaka čomu nemusíte čakať na väčšie várky oblečenia. Vďaka sušiacej technológii AirWash zostane bielizeň vždy svieža a voňavá. Technológia pracuje na báze horúceho vzduchu, bez toho aby využívala vodu či chemické prostriedky. Samozrejmosťou je tiež funkcia odloženého štartu, ktorá zabezpečí možnosť naplánovania času spustenie spotrebiča a nechýba ani detská poistka.

Sušička SAMSUNG sa postará o všetky druhy bielizne

Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE sa dokonale postará o všetky druhy oblečenia a bielizne. Šetrne a vždy s perfektným výsledkom usuší jemnú bielizeň, košele, vlnené oblečenie, bavlnu, syntetiku, outdoorové oblečenie, uteráky a dokonca disponuje špeciálnym programom pre lôžkoviny. Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE sa o každý kúsok bielizne a oblečenia postará so skutočne maximálnou šetrnosťou a súčasne precíznym výsledkom.

Hmotnosť:
49,5 kg

Rozmery:
85 × 65 × 60 cm


  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
65 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
50 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie sušičky
Odložený štart, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Daju sa prosim otocit dvierka, aby sa otvarali dolava? D. Kvoli zastavbe na vysku.

Mám u vás objednanou tuto susicku a bude stát na této pračce WW 90K6414QW/ZE , který z 2 mezikusu v nabídce je vhodný, díky.

Dobrý den. Prosím jaké jsou rozdíly mezi těmito typy sušiček - DV90M5200QW/ZE, DV90M6200CW/LE, DV90M6200CW/ZE. děkuji Dana

Chcem sa informovať, či je možné výmenník tepla vyberať a čistiť separátne od sušičky. Toto je veľmi dôležitá funkcia, keďže máme AEG a tam je to des a hrúza. Výmenník je pevne zabudovaný a čistenie je veľmi problematické.

Dobrý den,jaký spojovací mezikus je vhodný na sušičku SAMSUNG DV90M6200CW/ZE a pračku SAMSUNG WF70F5E5U2W...šířka pračky 60cm a hloubka 55cm...mohu použít univerz.spoj.sadu SKK-DD-D 5023082...diky Ondrejková

Dobry den, lze pripojit susicku na odpad? Dekuji

Dobrý den, jaký spojovací mezikus je vhodný pro sušičku SAMSUNG DV90M6200CW/LE a pračku SAMSUNG WW80K6414QW/LE AddWash. Děkuji, Strakáčová

je "Hloubka 65 cm" ? Děkuji

kam se dveře otvírají + úhel otevření. děkuji

dobry den, aky je rozdiel medzi DV90M6200CW/LE a DV90M6200CW

Diskusia a poradňa k SAMSUNG DV90M6200CW
Príslušenstvo pre SAMSUNG DV90M6200CW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG DV90M6200CW/LE.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií