Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

SAMSUNG DV90TA240AE/LE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG DV90TA240AE/LE
4,8 9 hodnotení
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojacia, energetická trieda A+++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 9 kg, hlučnosť 65 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 194 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, voliteľný smer otvárania dvierok a detská poistka, rozmery 85 × 60 × 65 cm (V׊×H), hmotnosť 50 kg, súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SASU016 Produktové číslo:  DV90TA240AE/LE Informačný list Stránky výrobcu

SAMSUNG DV90TA240AE/LE

SAMSUNG DV90TA240AE/LE je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Sušička Samsung DV90TA240AE/LE s energetickou účinnosťou A+++

So sušičkou bielizne Samsung DV90TA240AE/LE ušetríte nielen náklady na spotrebu elektriny, ale aj dopady na životné prostredie a zároveň svoj drahocenný čas. Moderná technológia tepelného čerpadla zabezpečuje jemné, šetrné, ale efektívne sušenie rôznych druhov tkanín. Sušička bielizne, ktorá sa honosí energetickou účinnosťou A+++, ohrieva vzduch pomocou tzv. chladiva, a vďaka recyklácii teplého vzduchu dochádza k väčšej úspore energie.

Prispôsobiteľné otváranie

Do kúpeľne, chodby či technickej miestnosti – nech už sušičku Samsung DV90TA240AE/LE umiestnite kamkoľvek, dokonale sa zosúladí s domovom. Sušička na bielizne je totiž vybavená praktickými priehľadnými dvierkami, sami sa môžete rozhodnúť, či ich budete otvárať doprava alebo doľava.

Perfektne suchá a nepokrčená bielizeň

Zabudnite na nudné žehlenie – po vybratí odevu zo sušičky Samsung DV90TA240AE/LE ho môžete bez problémov hneď uložiť do šatníkovej skrine. Stačí využiť funkciu Wrinkle Prevent, ktorá po ukončení sušenia otáča bubon v prerušovaných intervaloch tak, aby zabránila nežiaducim záhybom a pokrčeniu.

Pokročilé senzorické sušenie

O bielizeň sa v sušičke Samsung DV90TA240AE/LE naozaj nemusíte báť. Dozerá na ňu až trojica senzorov technológie OptimalDry, ktorá monitoruje vlhkosť bielizne a koriguje dobu sušenia pre tie najlepšie výsledky v najkratšom čase. Šetrí tak nielen energiu, ale aj samotné tkaniny, a zároveň vás upozorní, až nastane čas na vyčistenie výmenníka tepla.

Rýchla a jednoduchá údržba

Sušička bielizne Samsung DV90TA240AE/LE bude slúžiť vám, nie vy jej. Je vybavená pokročilým filtrom 2 v 1 s dvojvrstvovým sieťovým filtrom, takže filter výmenníka tepla nie je potrebný. A až bude potrebné filter či výmenník tepla vyčistiť, pripomenie sa praktickou signalizáciou.

Vysušené bleskovou rýchlosťou

Škvrna od rannej kávy na košeli, v ktorej ste chceli zažiariť na pracovnom pohovore? Pre sušičku Samsung DV90TA240AE/LE to nepredstavuje žiadny problém – stačí ju vyprať a zvoliť program Dry 35', ktorý rýchlo a spoľahlivo vysuší až 1 kg bielizne za neuveriteľných 35 minút.

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,54 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,54 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
65 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!
Hmotnosť
50 kg Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, poradite, prosim, kde sezenu filtr textilnich vlaken do susicky Samsung dv90ta240ae/le?

Dobrý den , máme pračku WW90J5446EW/LE, jaký vhodný mezikus použit pro umístění sušičky na pračku? Děkuji

Dobry den, ma tato susicka funkciu ktora dezinfikuje pradlo pri suseni ako to maju napr. susicky z rady S7? Vdaka

Dobrý den, mám tuto sušičku a již po cca měsíci užívání jsem začala mít problém s dětským zámkem, při zavření dvířek se vypnutá sušička spustí a pupa mi hláška dětského zámku, který nejde vypnout ani po vypnutí a zapnutí a bohužel ani po vypojeni z elektřiny. Jsem schopná tento problém nějak odstranit sama nebo se jedná o závadu na kterou budu muset využít reklamace?

Dobry den, je mozné polozit susicku SAMSUNG DV90TA240AE/LE s pouzitým medzikusu na pracku SAMSUNG WF0602WKE s rozmerom v 85 x š 60 x h 51 cm? Ak áno, aky presne medzikus je potrebné u vás zakupit? dakujem

Dobrý deň Mám práčku Samsung WW80J5 446 FW/ZE Chcem kúpiť sušičku Samsung DV90 TA 240 AE/LE Aký spojovací medzikus mám kúpiť ? Ďakujem za odpoveď

Dobry Den, vlastnim tento typ sušičky, po 2 rokoch nesuší na 100 % a prádlo zapácha. v ľavej spodnej časti je filter (veľmi špinavý) , ktorý nie je možne vysunúť a vyčistiť.neviem pochopiť čo presne konštruktér myslel zabudovaním filtra bez možnosti vyňatia = vyčistenia. obrovské sklamanie.Ak niekto pozná spôsob ako tento problém vyriešiť prosím zverejniť.Dakujem.

Dobrý den, tato sušička ovládání mobilem nemá, že? děkuji

dobry vecer , niektore susicky maju program mix - moja najvecsia obava je poskodenie bielizne nakolko perieme strasne vela a kapacita aj pracjy je u nas 10kg, susicky zvazujem dlho pretnsi chcem vybrat najlepsie ..preto mona otazka znie , aky program alebo cim fisponuje susicka proti poskodeniu bielizne teda zrazeniu, a inym poskodebiam oblecenia aj bez potrebneho triedenia bielizne dakujem

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či sa dá daná sušička dať na práčku SAMSUNG WW80K6414QW/LE AddWash a ak áno, aký spojovací medzikus by ste odporučili ?

12
Príslušenstvo pre SAMSUNG DV90TA240AE/LE
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií