Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaPlus maličkosti sk

Samsung Fast Charger EB-PG930B strieborný

Zobraziť katalóg
Samsung Fast Charger EB-PG930B strieborný
Powerbank – 5100mAh, s podporou rýchleho nabíjania, micro USB
Kód:  SAAB0109b Produktové číslo:  EB-PG930BSEGWW Stránky výrobcu
Samsung Fast Charger EB-PG930B strieborný Predaj skončil

Samsung Fast Charger EB-PG930B strieborný

Power bank je malý záložný zdroj, ktorý prevezme funkciu nabíjačky na cestách. Vďaka svojej nízkej hmotnosti a kompaktným rozmerom sa zariadenia zmestí aj do dlane. Batériu si tak môžete vziať všade so sebou a kedykoľvek v prípade potreby nabíjať. Nehrozí vám tak žiadne prekvapenie v podobe vybitej batérie kľúčovej elektroniky.

Kľúčové vlastnosti

  • Nabíjanie mobilných zariadení kdekoľvek
  • Malá veľkosť a veľká kapacita
  • Dodávaný micro USB kábel
  • Technológia Quick Charge 2.0 a SAMSUNG Fast Charge

Vysokorýchlostné dobíjanie

Power Bank má ladne zaoblené hrany a ľahko padne do ruky. Zariadenie podporuje štandard Quick Charge 2.0 a SAMSUNG Fast Charge zaručujúci maximálne rýchle nabíjanie s kompatibilnými zariadeniami. Na zadnej strane sa ukrýva indikátor stavu batérie. Podľa počtu rozsvietených LED môžete skontrolovať stav batérie. Stačí stlačiť tlačidlo. Súčasťou balenia je prepojovací kábel s micro USB konektorom.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
52,8 mm (5,28 cm) Hotovo!
Výška
75,4 mm (7,54 cm) Hotovo!
Hĺbka
23 mm (2,3 cm) Hotovo!
Kapacita
5 100 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
52,8 mm (5,28 cm) Hotovo!
Výška
75,4 mm (7,54 cm) Hotovo!
Hĺbka
23 mm (2,3 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
5 100 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupov
1 Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Rýchlonabíjanie, LED indikácia stavu Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
157 g Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Fast Charger EB-PG930B strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Fast Charger EB-PG930B stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Power Bank Samsung Schnellladegerät EB-PG930B Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Power Bank Samsung Schnellladegerät EB-PG930B Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EB-PG930B - ezüst.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií