2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Samsung EF-CG928P čierne

Zobraziť katalóg
Samsung EF-CG928P čierne
4,4 9 hodnotení
Puzdro na mobil Samsung Galaxy S6 edge+ (SM-G928), flipové, S-View, imitácia kože
11,11 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SAAM1033b Produktové číslo:  EF-CG928PBEGWW Stránky výrobcu
Samsung EF-CG928P čierne 11,11 € Rozbalené

Samsung EF-CG928P čierne

Samsung EF-CG928P čierne je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Flipové púzdro na mobil s imitáciou kože je praktickým príslušenstvom, ktoré perfektne ochráni váš nový Samsung Galaxy S6 edge+. Ide o púzdro flipového typu s okienkom S-View, cez ktoré uvidíte základné informácie na displeji aj v zavretom stave. Nesie sa úplne v duchu S6 edge+, dokonale podčiarkuje jeho luxusný vzhľad a jedinečný štýl. Ide o originálne príslušenstvo od Samsungu, čakajte teda prvotriedne dielenské spracovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Okienko S-View
  • Funkcia Wake-up
  • Vydarený dizajn
  • Precízne spracovanie

Okienko S-View

Výrez štvorcového tvaru umožňuje rýchlejšiu orientáciu pri bežnom používaní mobilu. Aj v zavretom stave totiž spoznáte, koľko je hodín a neuniknú vám ani notifikácie o prichádzajúcich správach, e-mailoch. Stačí vybrať telefón z vrecka a pozrieť sa bez toho, aby ste museli otvárať kryt.

Funkcia Wake-up

Púzdro je spoľahlivou ochranou pre váš nový mobil. Pri bežnom používaní sa nikto neubráni škrabancom a oderom, a tak je múdre investovať do ochranného púzdra. Tablet si v ňom oveľa dlhšie udrží svoj luxusný vzhľad a bezchybnú funkčnosť. S týmto púzdrom ochránite najmä boky a zadnú stranu telefónu. Poteší funkcia Wake-up, teda automatické zapnutie a vypnutie displeja pri otvorení, resp. zatvorení krytu. Samozrejmosťou sú výrezy pre prístup ku všetkým funkciám a konektorom.

Určené pre:

Parametre a špecifikácia

Značka telefónu
Samsung Hotovo!
Model zariadenia
Galaxy S6 Edge+ Hotovo!
Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Hmotnosť
46,5 g Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Značka/model telefónu

Značka telefónu
Samsung Hotovo!
Model zariadenia
Galaxy S6 Edge+ Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Hmotnosť
46,5 g Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung EF-CG928P čierne
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií