Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung EF-CG930P čierne

Zobraziť katalóg
Samsung EF-CG930P čierne
4,3 9 hodnotení
Puzdro na mobil Samsung Galaxy S7 (SM-G930), flipové, S-View
Kód:  SAAM1038a Produktové číslo:  EF-CG930PBEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-CG930P čierne

Toto púzdro predstavuje novú, kompletnú ochranu vášho delikátneho telefónu Galaxy S7 (SM-G930). Dizajnové  púzdro má odklápací predný diel v modernom S-View vyhotovení, vďaka čomu si udržíte neustály prehľad o udalostiach, hovoroch alebo správach. S View Cover má priehľadný len štvorec slúžiaci ako okno k displeju. V ňom sú zobrazené tie najdôležitejšie informácie, zatiaľ čo schovaná časť displeja je neaktívna, čím dochádza k úspore drahocennej energie akumulátora prístroja.

Aj keď je váš telefón bezpečne chránený, vždy budete v obraze a nič nezmeškáte. Tiež môžete bez odklopenia krytu používať vybrané funkcie - máte pod kontrolou fotoaparát, hudobný prehrávač alebo akčné poznámky.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová ochrana telefónu
  • "Okienko" S-View na jednoduchý prehľad
  • Prístup ku všetkým tlačidlám a funkčným prvkom
  • Okienko pre fotoaparát aj LED blesk

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze příjmat hovory při zavřeném pouzdře?

Dobrý den. Nedávno jsem si u Vás koupil telefon Samsung S7 a tohle pouzdro. Vše fungovalo jak má, ale cca po týdnu telefon přestal reagovat na pouzdro a fukguje jako by jej neměl. Čili když pouzdro zavřete, nezmění se display, telefon se nezamkne. Můžete mi poradit čím by to mohlo být?

Diskusia a poradňa k Samsung EF-CG930P čierne
Príslušenstvo pre Samsung EF-CG930P čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung S-View EF-CG930P pro Galaxy S7 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S7 EF-CG930P Handytasche schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S7 EF-CG930P Handytasche schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EF-CG930P fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií