AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

Samsung EF-CG935P biele

Zobraziť katalóg
Samsung EF-CG935P biele
5 2 hodnotení
Puzdro na mobil Samsung Galaxy S7 edge (SM-G935), flipové, S-View
42,60 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SAAM1039d Produktové číslo:  EF-CG935PWEGWW Stránky výrobcu
Samsung EF-CG935P biele 42,60 € Rozbalené

Samsung EF-CG935P biele

Samsung EF-CG935P biele je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

S týmto elegantným vychytaným puzdrom bude váš telefón vždy v bezpečí a pritom budete mať dokonalý prehled. Flipové puzdro má vykrojenie akurát tak na to, aby ste videli čas, dátum, budík, upozornenia na prijaté správy a ďalšie dôležité informácie. Pomocou zmenšeného okienka môžete tiež listovať posunutím pre ďalšie informácie. Navyše vďaky tomuto otvoru uvidíte, kto vám volá a môžete hovor prijať, bez toho aby ste museli predné flip odklopiť. To aj vďaka otvoru v oblasti reproduktora. Predný kryt je aktívny a po jeho priklopenie telefón automaticky prepne do režimu spánku. Po odklopení sa telefón opäť automaticky zapne.

kľúčové vlastnosti

  • Flipové puzdro na Samsung Galaxy S7 Edge
  • Unikátny vykrojenie zobrazuje všetky potrebné informácie
  • Môžete prijímať hovory bez odklopení puzdra
  • Otvor v oblasti reproduktora
  • Displej je podsvietený iba v mieste vykrojenie
  • Šetrí batériu telefónu

Inteligentná technológia

Puzdro využíva unikátne schopnosti displeja Super AMOLED podsvietiť len niektorú svoju časť. Pokiaľ je teda flip priklopená, svieti iba informačný časť vo výreze puzdra a šetrí sa tak batérie. Užívateľ si môže tiež zvoliť farbu svietiaceho okienka.

Farba:
biela

Parametre a špecifikácia

Značka telefónu
Samsung Hotovo!
Model zariadenia
Galaxy S7 Edge Hotovo!
Typ
Flipové puzdro Hotovo!

Značka/model telefónu

Značka telefónu
Samsung Hotovo!
Model zariadenia
Galaxy S7 Edge Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung EF-CG935P biele
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií