Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung EF-NG950P čierne

Zobraziť katalóg
Samsung EF-NG950P čierne
4,9 11 hodnotení
Puzdro na mobil Samsung Galaxy S8, flipové s LED notifikáciami
Kód:  SAAM1056a1 Produktové číslo:  EF-NG950PBEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung EF-NG950P čierne

Chráňte svoj mobilný telefón Samsung Galaxy S8 pred poškodením, poškriabaním aj prachom originálnym luxusným flipovým puzdrom, ktoré poskytne komplexnú ochranu vášmu prístroju, vrátane displeja. Ide o oficiálny produkt spoločnosti Samsung, takže je vyrobené podľa najvyšších štandardov a z najkvalitnejších materiálov. Puzdro bolo navrhnuté špeciálne na Samsung Galaxy S8, takže dokonale kopíruje línie telefónu a nijako nebráni v používaní akýchkoľvek funkcií vrátane tlačidiel hlasitosti, slúchadiel, nabíjacieho konektora či fotoaparátu.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené na Samsung Galaxy S8
  • Kvalitný a odolný materiál
  • LED notifikácia na prednej strane
  • Priehradka na kreditné karty
  • Poskytuje komplexnú ochranu mobilnému telefónu
  • Funkcia wake/sleep

LED notifikácia

Ochrana nie je všetko, čo toto puzdro ponúka. Na prednej strane sa nachádzajú LED diódy zobrazujúce veľa informácií. Okrem aktuálneho času vás upozornia na zmeškané hovory, SMS správy, ale poskytnú vám aj informácie o stave batérie či hlasitosti. Vždy tak budete vedieť základné informácie bez toho, aby ste museli puzdro otvoriť. Samozrejmosťou je praktická funkcia automatického vypnutia/zapnutia displeja pri zatvorení/otvorení puzdra. Výrazne tak prispieva k úspore energie.

Vnútorná strana je opatrená priehradkou na kreditné karty, ktoré môžete bez obáv používať na bezkontaktné platby, aj keď budú v puzdre. Materiál je dostatočne pevný a odolný, aby zvládol odolať každodennému používaniu bez poškodenia.  

Parametre a špecifikácia

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Děkuji za info (viz predchozi dotaz) ...to jsem pochopil jak z webu "Samsung", tak z Alza.cz. Nechápu ale tu informační nálepku uvnitř. Co tedy znamená, pokud jak píšete, lze kapsu použít i pro platební karty? Děkuji

Dobrý den, zakoupil jsme si toto pouzdro a uvnitř je nálepka s obrázkem magnetu mířící na přeškrtnutou kreditní kartu. Jak to mám chápat, když v popisu je, že se v pouzdře dají nosit karty? Děkuji

Dobrý den, jaký je odběr energie tohoto pouzdra, resp. jak moc zatěžuje baterii telefonu?

Jak bere kryt energii na svícení?

Dobrý den , Jde nastavit na krytu aby svitili pořád hodiny led ? jakmile zavřu kryt hodiny jsou 2 sec a pak zasnou

Jde vidět na povrchu pouzdra jméno volajícího, nebo pouze ikona hovoru? Děkuji

Kolik kreditnich karet pouzdro pojme?

Diskusia a poradňa k Samsung EF-NG950P čierne
Príslušenstvo pre Samsung EF-NG950P čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EF-NG950P černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EF-NG950P - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EF-NG950P - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EF-NG950P černé.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií