Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung EP-PG920I čierna

Zobraziť katalóg
Samsung EP-PG920I čierna
4,4 45 hodnotení
Nabíjacia podložka pre bezdrôtové nabíjanie
Kód:  SAAC0207 Produktové číslo:  EP-PG920IBEGWW Stránky výrobcu

Samsung EP-PG920I čierna

Zabudnite na káblové nabíjačky. Elegantná tenká nabíjacia podložka Samsung EP-PG920I umožňuje bezdrôtové nabíjanie telefónov.

Poznámka: Podložka je kompatibilná s modelmi Samsung Galaxy S6 a S6 Edge.  

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je zařízení i pro Samsung s6 edge?

je zařízení vhodné pro s7 edge?

Dobry den. Nasla som takyto zoznam zariadeni s technologiou rychleho nabijania Odkaz do neznáma ale ziadna Samsungova nabijacka tam nie je (telefony tam su). Je tento zoznam neuplny?

Dobrý deň...môže sa použiť aj na Samsung J5 2017? ďakujem

Dobrý den, je normální, že se mobil (Galaxy S7) při bezdrátovém nabíjení hodně hřeje? I ta nabíječka je na povrchu celkem horká. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, rád bych se zeptal, přes jak velkou vrstvu dřevotřísky bude nabíjení stále fungovat. Chtěl bych tuto nabíječku umístit do stolu takovým způsobem, aby nebyla vidět a já mohl stáje nabíjet. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den půjde nabíjet samsung s8

Zdravim, možem nechať telefón na nabíjačke aj po úplnom nabití? Nevadí to ničomu ? Napríklad dám na noc nabíjať a ráno si telefón vezmem?

Existuje prosím bezdrátová nabíječka univerzální pro různé značky mobilů? (V rodině mají dcerky, manžel i já různé mobily)...

Zdravim. Bude kompatibilní i se Samsung s5? Díky

123
Diskusia a poradňa k Samsung EP-PG920I čierna
Príslušenstvo pre Samsung EP-PG920I čierna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Wireless Charging Pad Qi EP-PG920I černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EP-PG920I schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EP-PG920I schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EP-PG920I fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií