Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung EP-TA12E biela

Zobraziť katalóg
Samsung EP-TA12E biela
4,8 110 hodnotení
Nabíjačka do siete -, podpäťová ochrana, prepäťová ochrana, súčasťou balenia 1m kábel
Kód:  SAAC0203e Produktové číslo:  EP-TA12EWEUGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung EP-TA12E biela

Napájací adaptér Samsung určený pre dobíjanie tabletov, inteligentných telefónov a inej elektroniky s USB dobíjaním. Nabíjačka je skvelým riešením napríklad ak tablet neustále prenášate medzi domovom a kanceláriou a neustále vyťahovanie zo zásuvky vás už unavuje. Môžete si tak jeden adaptér nechať v práci a druhý mať doma. Adaptér je malý a ľahký . A tak vás môže bez obťažovania sprevádzať aj na dlhšie cesty či dovolenku. Súčasťou je Micro USB kábel pre najčastejší spôsob dobíjania.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Originálna Hotovo!
Výkon
10 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2 A Hotovo!
Počet výstupov
1 Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do siete Hotovo!
Originálna/alternatívna
Originálna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
10 W Hotovo!
Maximálny prúd hlavného výstupu
2 A Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
1 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Prepäťová ochrana, S káblom v balení, Podpäťová ochrana, Regulácia teploty Hotovo!

Kábel

Dĺžka kábla
1 m Hotovo!
Konektory kábla
Micro USB Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tato nabíječka pro tablet Lenovo TAB 2 A10-70 ?

Dobrý den, umožňuje tato nabíječka zrychlené nabíjení S7 (max. 1,5h) ?

Dobrý den je tohle nabíječka na samsung galaxi A5 dékuji

Dobrý den, je nabíječka Samsung EP-TA12E vhodná pro tel. Samsung galaxy s7 edge? Děkuji

Dobrý den, je tato nabíječka kompaktibilní s telefonem Samsung Galaxy A3 2016? Děkuji

Dobry den prajem. Chcem sa spytat, ci mate skladom nabijacku pre samsung A50. Ak ano, prosim hodte mi sem link na nu. Neviem presne, ktora to je. Dakujem velmi pekne.

Dobrý den.Prosím o informaci,zda je nabíječka Samsung ET-TA12E vh odná pro nabíjení tel.Aligator A350.

Dobrý den. Ztratila se mi orig. nabíječka na samsung galaxy J7. Měla výstupní proud 1,5A nabijecka co jsem si vybral ma 2A. Jestli to neni spíš na škodu pro tel. a baterii...?

Dobrý den, je tato nabíječka kompatibilní s telefonem Lenovo A7000?Dekuji.

Dobrý den, nabíjí tato nabíječka každý mobil ? Já mám Blackiew A8 tak zda bude i na tento mobil nabíječka fungovat. Děkuji

123
Diskusia a poradňa k Samsung EP-TA12E biela
Príslušenstvo pre Samsung EP-TA12E biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EP-TA12E bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EP-TA12E weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EP-TA12E weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung EP-TA12E fehér.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií