Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung ET-FA320C

Zobraziť katalóg
Samsung ET-FA320C
4,4 11 hodnotení
Ochranná fólia na Samsung Galaxy A3 2017 (SM-A320P)
Kód:  SAAM1053c1 Produktové číslo:  ET-FA320CTEGWW Stránky výrobcu

Samsung ET-FA320C

Vlastníte mobilný telefón Samsung Galaxy A3 (2017)? Nechcete, aby došlo k jeho poškodeniu? Potom si objednajte ochrannú fóliu Samsung ET-FA320C. Tá spoľahlivo ochráni jeho dotykový displej a zároveň je transparentná, takže nemení vzhľad telefónu a nemá ani negatívny vplyv na jeho funkcie. Napriek tomu je lacná, takže si kvalitu môžete kúpiť za priaznivú cenu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ochranná fólia na Samsung Galaxy A3 (2017)
  • Spoľahlivá ochrana displeja
  • Neobmedzuje funkčnosť dotykového displeja
  • Priaznivá obstarávacia cena

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!
Povrch
Lesklý Hotovo!

Určenie

Určenie
Na displej prístroja Hotovo!

Povrch

Povrch
Lesklý Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Možno fóliu použiť viackrát? napr. keď idem na dovolenku tak si ju nalepim, potom zase zlepim atď. A môžem fóliu odlepiť a opláchnuť vodou?

Dobrý den, může někdo popsat, jak působí folie na dotyk a zda je "magnet na otisky"? Mám už poměrně drahou folii, která sice pokrývá i zakřivené okraje, ale má nepříjemně gumový, neklouzající, povrch a navíc se hodně patlá a otisky se špatně odstraňují.

Diskusia a poradňa k Samsung ET-FA320C
Príslušenstvo pre Samsung ET-FA320C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung ET-FA320C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung ET-FA320C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung ET-FA320C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung ET-FA320C.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií