Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F) Charcoal Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F) Charcoal Black
4,8 37 hodnotení
Mobilný telefón 4.7" 1280x720 Super AMOLED, procesor Exynos 5430 Octa-Core (4x 1.8GHz + 4x 1.3GHz), RAM 2GB, interná pamäť 32GB, fotoaparát 12Mpx, 4K video, GPS, WiFi ac, Bluetooth 4.0, NFC, LTE, micro USB, čítačka odtlačkov prstov, S Health, Lí-Ión 1 860 mAh, Nano-SIM, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SAMO0104 Produktové číslo:  SM-G850FZKEETL Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F) Charcoal Black 300,28 € Použité

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F) Charcoal Black

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F) Charcoal Black je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Displej s veľkým D

Spoločnosť Samsung dobre pozná túžby svojich zákazníkov a s vybrúseným modelom Galaxy Alpha pokrýva aj početné žiadosti po menšom displeji, ale zároveň dostatočne výkonnom kúsku. Uhlopriečka 4,7 palca poskytuje dostatočný priestor na konzumáciu multimediálneho obsahu. Aj na slniečku hrá všetkými farbami vďaka technológii Super AMOLED. Vaše fotky a videá sa tak vždy ukážu v tých pravých farbách.

Perfektný displej

Rýchle automatické zaostrovanie

Telefón je tenký len 6,7 mm, ale aj napriek tomu obsahuje vydarený 12-megapixelový fotoaparát, ktorý dopĺňa šošovka na prednej strane pre skvelé selfí momentky. Nechýba ani široká škála možností úprav, filtrov a vlastných nastavení. Takže nech život plynie akokoľvek rýchlo, neujde vám ani jeden okamih.

Zachyťte každý okamih svojho života v plnej paráde

Stále v kondícii

S aplikáciou S Health zostanete v kondícii. Sledujte svoje tréningy, denný príjem a hmotnosť a buďte fit. Aplikácia zvládne záznam trasy, rýchlosti, spálených kalórií a veľa ďalšieho. Doslova ideálna je potom v kombinácii s inteligentnými hodinkami Gear 2 a náramkom Gear Fit .

Aplikácia S Health.

Výborné technické vybavenie

Samsung Galaxy Alpha zosobňuje pôvab navonok a to najlepšie vnútri. Ako správna vlajková loď má aj cez svoje štíhle, ľahké vyhotovenie silný hardvér a vyspelé funkcie. Hlavným ťahákom je osemjadrový procesor Exynos ako vyslanec toho najvýkonnejšieho, čo je možné v inteligentných telefónoch nájsť. Zaiste tiež poteší 32 GB úložisko a operačná pamäť 2 GB.

Nesklame.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2,1 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!

Pamäť a výkon

Značka procesora
Samsung Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžu se zeptat, zdali je nějaký rozdíl mezi Samsung G850 Galaxy Alpha a Samsung Galaxy Alpha? Nebo je to to jeden a ten samý telefon? Předem děkuji za odpověď.

Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Alpha (SM-G850F) Charcoal Black
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií