Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Buds Pro Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Buds Pro Black
4,4 26 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, aktívne potlačenie hluku (anc), hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX7–odolné voči vode a potu, výdrž batérie až 28 h (8h+20h)
Kód:  SAAW0010d1 Produktové číslo:  SM-R190NZKAEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Buds Pro Black

Samsung Galaxy Buds Pro, slúchadlá pre novú generáciu



Doprajte si absolútne fantastický zvuk kdekoľvek budete

Vychutnajte si počúvanie svojich obľúbených podcastov, audiokníh a najmä hudby s true wireless slúchadlami Galaxy Buds Pro od spoločnosti Samsung. Majú ergonomický dizajn, ktorý sa maximálne prispôsobí vašim ušiam a príjemne sa nosia aj počas dlhých ciest, či pri cvičení. Navyše na nich môžete komfortne ovládať jednoduchým poklepaním potlačenie okolitého hluku.



Samsung Galaxy Buds Pro odfiltrujú až 99 % šumu z okolia

Nech už sa budete nachádzať kdekoľvek, bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds Pro budú stále s vami. A keď si budete objednávať svoju obľúbenú kávu, nemusíte vôbec meniť hlasitosť – stačí, keď si nastavíte úroveň ANC a inteligentný algoritmus sa o všetko postará. Integrované mikrofóny na vnútornej a vonkajšej strane totiž monitorujú hluk v reálnom čase.



Precízny štúdiový zvuk od AKG

Zvukoví inžinieri zo spoločnosti AKG sa postarali o špičkové a profesionálne audio slúchadiel Galaxy Buds Pro. Vďaka dvojpásmovým reproduktorom, čistým výškam a hlbokým basom precítite každú notu ako v dokonalej hudobnej symfónii.



Zvuková kompatibilita Galaxy

Slúchadlá Galaxy Buds Pro sú navrhnuté tak, aby si rozumeli aj s ostatnými zariadeniami zo série Galaxy. Nezáleží na tom, či s nimi práve sledujete seriál. Ak by vám totiž náhodou zazvonil telefón, nemusíte si ich vybrať z uší – automaticky sa prepnú do vášho smartfónu a vy môžete komfortne telefonovať. Keď skončíte, prepne sa zvuk späť do vášho tabletu. A to všetko bez jediného dotyku obrazovky.



Smart vyhľadávanie

Hľadať zabudnuté puzdro so slúchadlami môže byť niekedy poriadne únavné. S praktickou aplikáciou SmartThings vám však stačí jedno pípnutie a okamžite budete vedieť, kam ste ich včera po tréningu položili. Vyhľadanie dokonca funguje aj v offline režime, keď už Galaxy Buds Pro nie sú prepojené s vaším smartfónom. V tom prípade zobrazí aplikácia poslednú známu polohu.



Slúchadlá Samsung Galaxy Buds Pro sú vždy pripojené

Motivačný playlist na ranný tréning, videokonferencia z práce, hovor s priateľmi a večerné sledovanie seriálu. So Samsung Galaxy Buds Pro budete vždy pripojení – vydržia s vypnutým ANC až 28 hodín (z toho 8 hodín slúchadlá, 20 hodín poskytne dobíjacie puzdro), takže ich budete mať vždy poruke, keď ich budete potrebovať.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Potlačenie hluku
Aktívne (ANC) Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
28 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
8 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
20 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
6,3 g Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak funguje propojení s pracovním ntb? A je možné to automatické přepínání i mezi telefonem (Samsung) a notebookem (Lenovo)? Myslím takové že když poslouchám hudbu z notebooku a přijde mi hovor, tak se to automaticky přepoji na telefon. Děkuju

Jaký audio kodek si pro tyto sluchátka zvolit?

Dobrý den, také zvažuji přechod z původních Buds na Buds pro. Nevyplatí se spíše počkat na letošní model buds 2?

Jak se sluchátka ošetřují od vody či potu po běhu? Opravdu je mohu dát pod tekoucí vodu a umýt je? Jak se pak vysouší? Někdo psal, že mu po vniknutí vody sluchátka bzučí... Jde mi o to, že pár lidí si stěžuje u svých předešlých Galaxy Buds na nízkou hlasitost zvuku právě kvůli vzniklým nečistotám (pot, ušní maz). Děkuji

fungují dobře s Asus Zenfone 5 Z? má to někdo odzkoušené? První generace airpods mi hrála hrozně potichu s tímto telefonem ale to dávám za vinu sluchátkům od jablíčka 😀. Přesto se radši ptám, jak budou fungovat Buds Pro... Díky!

Jsou hlasitější jež předchozí generace? (buds life jsou třeba hlasitější než Galaxy buds)

Jak ukazuje aplikace stav baterie? Ukazuje krabičku + každé sluchátko zvlášť nebo obě jako průměr? Co, když budu mít nasazené jen jedno sluchátko?

Zdravím, Vyplatí se přechod z Galaxy buds? (první gen. bez "+") Již mi přijde, že nehrají tak hlasitě, jako kdysi (už jsou po záruce) tak jestli je ten rozdíl v kvalitě zvuku opravdu znát tolik... :D Díky!

Dobrý deň, sú rovnako nekompatibilne s win10 ako ich predchodca live?

Dobrý den, jdou sluchátka spárovat s IPhonem?

123
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Buds Pro Black
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Buds Pro Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Buds Pro Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Buds Pro Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií