Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Fit Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Fit Black
4,4 19 hodnotení
Fitness náramok – s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, záznam trasy, meranie tempa, s akcelerometrom, s gyroskopom, s integrovaným kompasom, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s Android a iOS
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAAW0010a5 Produktové číslo:  SM-R370NZKAXEZ Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Fit Black


Pestrejší šport, farebnejší Galaxy Fit

Fitnes s radosťou

Buďte motivovaný k pohybu. Na svoje zápästie sa už nebudete pozerať z netrpezlivosti, ale zo zvedavosti! Fitnes náramok Galaxy Fit na svojom Full Color AMOLED displeji zobrazí všetky dôležité štatistiky a údaje, ktoré vás budú neustále posúvať vpred.

Športovanie bez hraníc

Užívajte si fitnes aktivity bez akéhokoľvek obmedzenia. Galaxy Fit od spoločnosti Samsung bol navrhnutý špeciálne preto, aby ste dosahovali čo najpôsobivejšie výkony. Jeho prevedenie z odolného a ultraľahkého materiálu zaručí, že medzi vami a aktívnym životným štýlom už nebude stáť žiadna prekážka.

Náramok, ktorý sa nezastaví

Pripravte sa na dychberúci výkon fitnes náramku Samsung Galaxy Fit. Ide totiž o zariadenie plné energie, ktorá vám vystačí dlhé hodiny a bude bedlivo sledovať každý váš pohyb.

Je naň spoľahnutie

S Galaxy Fit budete pripravení naozaj na všetko. Vyznačuje sa totiž vojenským štandardom odolnosti a certifikáciou vodoodolnosti 5ATM. Vďaka tomu si ho môžete so sebou zobrať skutočne kamkoľvek. Už si stačí len vytýčiť fitnes ciele a vybrať sa tým správnym smerom - rovno za nimi.

Srdce stredom pozornosti

Galaxy Fit začne automaticky merať činnosť vášho srdca od chvíle, kedy ho pripnete na vaše zápästie. A v prípade záznamu abnormálnych hodnôt mimo športovú záťaž, vám zašle upozornenie. S inteligentným zariadením od spoločnosti Samsung bude vaše telo v bezpečí. 

Dokáže viac, než si myslíte

Fitnes náramok Galaxy Fit bude monitorovať vaše športové výkony. Ale dokáže toho oveľa viac. Vďaka prednastaveným odpovediam môžete rýchlo reagovať na prichádzajúce správy a byť tak v kontakte s vaším okolím i počas tréningu. 

Sleduje aktuálne výkony

Každý pohyb sa počíta! Fitnes náramok Galaxy Fit disponuje praktickou funkciou automatického sledovania, vďaka ktorej rozozná šesť rôznych aktivít. V praktickej mobilnej aplikácii Samsung Health si vyberiete z 90 druhov cvičenia a upravíte ich nastavenie podľa svojich potrieb. Pre rýchly štart konkrétneho druhu športu ju stačí pridať do obľúbených.

Spánok pod kontrolou

Cíťte sa vždy oddýchnutí a v pohode. Náramok Galaxy Fit od spoločnosti Samsung sa postará aj o to, aby ste si každý deň dopriali čo najzdravší a najefektívnejší spánok. Podrobne totiž analyzuje vaše spánkové návyky, zaznamená vaše pohyby a ráno vám ponúkne detailný prehľad informácií o tom, ako váš spánok prebiehal.

Nádych, výdych

Nestresovať sa je niekedy pekný oriešok. Ak sa už predsa len napätie objaví, Galaxy Fit vám pomôže sa ho rýchlo zbaviť jednoduchým dychovým cvičením.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
30 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0,03 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pokud bude výrobek dostupný až 7. června 2019, jak to, že už jej někdo hodnotí?

Bude schopný náramok galaxy fit merať aj plávanie v jazere a bazéne? Akým spôsobom a ako dlho sa bude nabíjať? Ďakujem.

dobrý deň, maju hodinky zabudovaný aj prehrávač hudby? aby som pri prehravani hudby mohol iba kliknit na hodinky a nemusel vyťahovať mobil?

Dobrý den, má prosím náramek kontrolu doby sezení? Děkuji

Umí Galaxy FIT měřit vzdálenost v km?

Dobrý den, mám Samsung A5 (2017) s endomondem, umí hodinky přenášet data do této aplikace? Případně nějak následně exportovat přes PC?

Zdravím, je mi jasné, že v Galaxy fit bude možné plávať. Bude ale aj nejakým spôsobom merať + vyhodnocovať plávanie? A teda ak áno, iba plávanie v bazéne (po nastavení dĺžky bazéna) alebo aj vonkajšie plávanie (jazero). Ďakujem

Tyto hodinky mají přehrávač hudby a jde hudba pustit v hodinkách?

Dobry den, maji prosim hodinky funkci chytreho budiku, ktery me vzbudi v te spravne fazi spankoveho cyklu? Diky za info.

Precital som si komplet navod a nikde som sa nedocital ci udaj o spalenych kaloriach pocas cvicenia vychadza z toho aky som mal intenzivny trening (meranie tepovej frekvencie) alebo len z prednastavenych hodnot pre dany cvik. Pre istotu to upresnim... napr. v aplikacii samsung health vyberiem cvik "kruhovy trening" otazka znie ci po 10minutach budem mat spalenych 50kcal (1kcal/12s co je deafultne nastavenie na ten konkretny cvik) alebo to rozozna ci som sa flakal a vykecaval alebo makal ze pot zo mna strikal. Dakujem za odpoved

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Fit Black
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Fit Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Fit Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fit Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fit Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Fit Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií