AP+ nový vizuál Motorola Edge 50 Family

Samsung Galaxy J7 Duos (2017) modrý

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy J7 Duos (2017) modrý
4,7 49 hodnotení
Mobilný telefón – 5.5" 1920×1080 super AMOLED, procesor Exynos 7870 Octa Core 64bit, RAM 3GB, interná pamäť 16GB, microSDXC až 256GB, fotoaparát 13Mpx + 13Mpx, microUSB, NFC, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM, batéria 3600mAh, Android 7.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SSAMO0007c Produktové číslo:  SM-J730FZSDORX Stránky výrobcu
Samsung Galaxy J7 Duos (2017) modrý 230,52 € Rozbalené

Samsung Galaxy J7 Duos (2017) modrý

Samsung Galaxy J7 Duos (2017) modrý je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Vlastnosti telefónu

152,5 mm

Predný pohľad

74,8 mm

Zadný pohľad

8 mm

Hmotnosť telefónu: 181 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 7.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

3600 mAh

výdrž batérie

MicroSim

nanosím

typ SIM karty

Rozměry

74,8 × 152,5 × 8 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

181 g

hmotnosť telefónu

Aktualizovaná verzia Dual SIM mobilného telefónu Samsung Galaxy J7 Duos pre rok 2017 prináša vylepšenia oproti staršiemu modelu. Telefónu dominuje veľký 5,5 "Super AMOLED displej s FullHD rozlíšením a hladký chod zaisťuje štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,6 GHz s operačnou pamäťou RAM s kapacitou 3 GB. Galaxy J7 Duos (2017) má kvalitné spracovanie so zaobleným celokovovým dizajnom v modrom prevedení, ktorý je jednoduchý a elegantný. Veľkosť internej pamäte je 16 GB, ktorú je možné rozšíriť s microSD kartou s kapacitou až 256 GB. Vo výbave nechýba kvalitný 13Mpx fotoaparát a 13Mpx predná selfie kamera. Nechýbajú ani obvyklé funkcie ako Bluetooth, GPS, Wi- Fi a microUSB konektor pre nabíjanie a synchronizáciu dát. V telefóne je predinštalovaný operačný systém Google Android 7.0 a výdrž na nabitie istí batéria s kapacitou 3600 mAh.

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Samsung Galaxy J7 Duos (2017) modrý

  • Kvalitné spracovanie s elegantným celokovovým dizajnom v modrom prevedení
  • Veľký 5,5" Super AMOLED displej s FullHD rozlíšením
  • Štvorjadrový procesor s 3 GB RAM
  • 13Mpx fotoaparát a 13Mpx selfie kamera
  • Dual SIM - možnosť používať dve telefónne čísla naraz
  • Google Android 7.0

Veľký 5,5" displej

Samsung Galaxy J7 Duos (2017) disponuje veľkým 5,5" Super AMOLED displejom s rozlíšením 1920 × 1080 pixelov, ktorý je chránený vysoko odolným 2.5D sklom, ktoré podčiarkuje elegantný dizajn telefónu v tomto modrom prevedení. Oproti konvenčným LCD displejom dokáže Super AMOLED displej zobrazovať sýte farby a hlboké odtiene čiernej.

Kvalitný fotoaparát pre pekné momentky

Všetky momenty vášho života zachytíte v perfektnej kvalite. Zadný 13Mpx fotoaparát telefónu Galaxy J7 s automatickým zaostrovaním a svetelnosťou f/1.7 je zárukou toho, že vaše fotografie budú vyzerať skvele aj v horších svetelných podmienkach. Pri fotografovaní na výšku môžete zmeniť umiestnenie spúšte a vďaka tomu zvládnete zábery zachytiť aj jednou rukou. S telefónom dokážete fotiť tiež selfie, ktoré budú doslova žiariť farbami a bohatými detailmi. Vďaka osvetleniu predného fotoaparátu sa vyfotíte v skvelej kvalite dokonca aj v tme. Pre zachytenie tej najlepšej pózy môžete uzávierku fotoaparátu aktivovať len pomocou jednoduchého gesta.

Šikovné aplikácie, ktoré si obľúbite

Samsung Galaxy J7 Duos (2017) je dodávaný s mnohými aplikáciami a službami, ktoré spríjemnia váš život. Pomocou služby Samsung Cloud objavte široké možnosti zálohovania, synchronizácie a ukladania dát. Spôsob chatovania môžete prispôsobiť presne svojim potrebám. Galaxy J7 vám umožní jednoducho používať dva rozdielne účty rovnakej aplikácie. Prepínanie medzi kontaktmi a ich správu a nastavenie zvládnete pohodlne aj z domovskej obrazovky.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

!Hxhdhdvudvd dobrí deň je tento mobil lepší ako moto Motorola G5s plus

dobry den ma to podobne funkcie ako samsung galaxy a5 ? 2017 alebo ktory je lepsi vopred dakujem

Príslušenstvo pre Samsung Galaxy J7 Duos (2017) modrý
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií