AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

Samsung Galaxy K zoom (SM-C115) Charcoal Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy K zoom (SM-C115) Charcoal Black
4,4 3 hodnotení
Mobilný telefón 4.8" 1280x720 Super AMOLED, procesor Exynos 5260 Hexa-Core 1.7 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 8 GB, fotoaparát 20.7 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, LTE, microSD, microUSB, Lí-Ión 2 430 mAh, Android 4.4 KitKat
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  RS151e1 Produktové číslo:  SM-C1150ZKAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy K zoom (SM-C115) Charcoal Black 441,60 € Zánovné

Samsung Galaxy K zoom (SM-C115) Charcoal Black

Samsung Galaxy K zoom (SM-C115) Charcoal Black je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Zachyťte každý okamih
10x zoom vždy po ruke

Váš inteligentný telefón, ktorý používate každý deň, je teraz výkonným fotoaparátom. Vychutnávajte si jeho prenosnosť, vezmite si ho so sebou všade, kam sa vydáte, a sledujte, ako pred vami ožívajú neuveriteľné fotografie.
Skutočná optika
Inteligentný telefón s 10-násobným optickým zoomom

Vďaka výkonnej optike získate ostrosť ozajstného fotoaparátu. Navyše je vybavený funkciou zoomovania pomocou prstov a rýchleho zoomovania jediným dotykom, vďaka čomu sa mimoriadne ľahko používa.
Snímač BSI s rozlíšením 20,7 MPx
Sníčmač zaisťuje dokonalé zábery aj v nedostatočných svetelných podmienkach, zatiaľ čo integrovaný čip ISP vytvára ešte ostrejšie detaily.
Optický stabilizátor obrazu
Optická stabilizácia obrazu znehybní každý záber, výsledkom čoho sú ostrejšie fotografie a oveľa kvalitnejšie video.
Ideálne nastavenie svetla
Oddeľte automatické zaostrovanie od automatickej expozície a ovládajte náročné scény s protisvetlom. Stačí, keď jedným rýchlym dotykom nastavíte oblasť zaostrenia a ďalším expozíciu.
Funkcia sledovania objektu
Vďaka tejto funkcii nebolo zaznamenávanie objektov v pohybe nikdy jednoduchšie. Stačí sa dotknúť požadovaného objektu a automatické zaostrovanie ho bude automaticky sledovať.
Snímacia technológia
Obrazová funkcia
Pútavé videá vo Full HD
Nahrávajte video v rozlíšení Full HD 1080/60p s živými detailmi a prirodzeným plynulým pohybom. Dvojnásobné snímkovanie pri zachovaní vysokého štandardu zaisťuje úžasne ostré a presné videozáznamy.
Odporúčanie optimálneho nastavenia
Neobmedzujúci výkon
Xenónový blesk
Nepremeškajte nič
Do režimu fotoaparátu môžete prejsť jediným dotykom zo zamknutej obrazovky alebo súčasným stlačením tlačidla hlasitosti a spúšte - zapnutie fotoaparátu bude trvať len 0,3 sekundy.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den ,co znamená,že je již použitý(jepoškrábaný,zničený,je funkční,chybí mu příslušenství),stahuje se na něj klasická záruka? má smysl,sikoupit něco a 2000,- a využít na tento mobil vaši šekovou knížku? děkuji za info.martina

Príslušenstvo pre Samsung Galaxy K zoom (SM-C115) Charcoal Black
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií