AD homeoffice Xiaomi Fan Festival

Samsung Galaxy M31s gradientný čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy M31s gradientný čierny
4,6 29 hodnotení
Mobilný telefón 6.5" AMOLED 2400 × 1080, procesor Samsung Exynos 9611 8-jadrový, RAM 6 GB, interná pamäť 128 GB, microSD až 512 GB, zadný fotoaparát 64 Mpx (f/1.8)+12 Mpx (f/2.2)+5 Mpx (f/2.4)+5 Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 32 Mpx, elektronická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov, dual SIM + pamäťová karta, neblokovaný, rýchle nabíjanie 25W, batéria 6000 mAh, Android 10
Kód:  SAMO0199b1 Produktové číslo:  SM-M317FZKNEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy M31s gradientný čierny

Vlastnosti telefonu

159,3 mm

Samsung Galaxy M31s

74,4 mm

Samsung Galaxy M31s

9,3 mm

Hmotnosť telefónu: 203 g

Úhlopříčka displeje

6,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 10

Typ operačného systému

Výdrž baterie

6 000 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

2× NanoSIM

Typ SIM karty

Rozměry

74,4 × 159,3 × 9,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

64 + 12 + 5 + 5 Mpx

Fotoaparát

Připojení

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD až 512 GB

Slot na pamäťové karty

Váha

203 g

Hmotnosť telefónu

Zážitky s Infinity-O displejom

Nechajte sa pohltiť inovatívnym smartfónom od spoločnosti Samsung. Premeňte svoje každodenné činnosti na zážitok, vďaka pulzujúcim farebným odtieňom a pokročilej technológii Super AMOLED FHD+. Galaxy M31s prichádza s dokonale zaoblenými hranami, ktoré vám padnú presne do ruky. Poteší vás aj brilantný displej so 6,5" uhlopriečkou, ktorý siaha od okraja k okraju.

Príťažlivý dizajn v modernom štýle

Odlíšte sa so smartfónom Galaxy M31s od spoločnosti Samsung. Kompaktné línie elegantne dopĺňa štýlový dizajn s lesklým povrchom a trendovým farebným gradientom.

Štvornásobný fotoaparát pre každú situáciu

Profesionálna fotografická výbava Galaxy M31s so svojimi štyrmi objektívmi je pripravená vyfotiť špičkové snímky v každej situácii. S hlavným 64Mpx fotoaparátom zachytíte ostré a čisté fotky vo dne v noci, zatiaľ čo s 12Mpx ultraširokouhlým objektívom so 123° uhlom pohľadu záberu zvečníte dychberúce panorámy presne tak, ako ich sami vidíte. Pôsobivo detailných snímkov sa dočkáte s 5Mpx makro fotoaparátom a keď chcete, aby fotografovaný objekt zo záberu viac vystúpil, použite 5Mpx Depth fotoaparát s efektom Dynamického zaostrenia. Obsah vašich instagramových stories obstará 32Mpxpredný fotoaparát s funkciou Selfie focus, ktorá jemne rozmaže pozadie, takže vaša selfie dokonale vynikne.

Ultraširokouhlé podmanivé fotografie

Vyberte sa do sveta so smartfónom Galaxy M31s. Zachyťte svoje spomienky s 81° širokouhlým a 123° ultraširokouhlým fotoaparátom. Nezáleží na tom, či máte radšej prírodné scenérie alebo svetové metropoly. Uložte si svoje spomienky v podobe profesionálnych panoramatických snímok presne tak, ako ich práve vidíte.

Dokonalé detaily s makro objektívom

Ponorte sa do detailov so smartfónom Galaxy M31s. Jedinečný bokeh efekt zvýrazní objekt v popredí a zároveň profesionálne rozostrí pozadie ? a to všetko bez potreby akýchkoľvek iných objektívov. 5Mpx makro fotoaparát zase zachytí všetky ostré detaily pre vytvorenie originálnych umeleckých fotografií.

Dodajte svojim snímkam hĺbku

Depth fotoaparát s 5 Mpx vám umožní upravovať hĺbku pozadia fotografie pri i po vytvorení snímky. Môžete sa tak zbaviť rušivých prvkov na fotke a zároveň dostať fotený objekt viac do popredia.

Vaša opora na celý deň

Venujte sa tomu, čo máte radi. Vychutnajte si dobrý film, fotografujte a čítajte bez obáv. Spoločnosť Samsung totiž vybavila smartfón Galaxy M31s batériou s kapacitou až 6 000mAh, ktorá bude hravo držať krok s vašimi náročnými potrebami. Ak by vám to náhodou nestačilo, energiu mu viete doplniť okamžite s 25W super rýchlym nabíjaním.

Perfektný výkon, bohaté úložisko

Doprajte si herný zážitok aj pri graficky náročných hrách vďaka smartfónu Samsung Galaxy M31s. Plynulý výkon a najvyššiu rýchlosť zabezpečí osemjadrový procesor so 6GB RAM. Priestor interného úložiska s bohatou kapacitou 128GB vystačí aj potrebám náročných používateľov, či ho už vyžijete pre vaše fotografie, množstvo aplikácií alebo iný multimediálny obsah.

Ochranca vašich citlivých dát

Kľúčom do Galaxy M31s je váš odtlačok prsta – na zadnej strane smartfónu nájdete praktickú čítačku, ktorá spoľahlivo a rýchlo rozozná autorizovaný prístup. Pomocou bezpečnostnej čítačky sa môžete zároveň prihlásiť do podporovaných aplikácií, a ušetriť tak čas a námahu pri zadávaní loginu a hesla. Okrem toho je telefón vybavený robustnou platformou Samsung Knox, ktorá chráni zariadenie ako na hardvérovej, tak aj softvérovej úrovni od prvého okamihu spustenia.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2400 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
64 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
32 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
159,3 mm Hotovo!
Šírka
74,4 mm Hotovo!
Hĺbka
9,3 mm Hotovo!
Hmotnosť
203 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
4 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
64 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie makro fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť makro fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie hĺbkovej kamery
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť hĺbkovej kamery
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
32 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
6 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
25 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
6 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
512 GB Hotovo!
Značka procesora
Samsung Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Samsung Exynos 9611 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Mali G72 MP3 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám Samsung M31s a stává se mi, že sice na mobilu signál mám, ale když mi někdo volá, tak mu to hlásí, že jsem nedostupný. Po restartu telefonu je to zase v pořádku. Dříve to dělalo cca 1x za měsíc teď už je to o hodně častější. Můžu něco zkusit, co by to vyřešilo? Děkuji

Dobry den, podla recenzii telefon neposkytuje notifikacie zmeskanych hovorov. Viete mi napisat preco je to ine ako pri ostatnych radach Samsung? Ide o zamer radu M? Je mala sanca kupit telefon bez tejto funkcie, ktoru povazujem za samozrejmost roky rokuce. Dakujem

Dobrý deň chcem sa spytqt ohladom nahodneho vibrovania v tichom režime alebo vseobecneho vibrovania bez toho ze by došlo nejaka notifikacia postrehol som ze niektore samsung mobil is tym mozu mat problem tak sa chcem opýtať či s te sa s tym stretli a popripasny mi viete pomoct intervali sa opakuhu tak niekedy castejsie a niekedy menej netusim co to sposobuje ďakujem

Přišel někdo na to jak ke kontaktu přiřadit foto a vyzváněcí tón? U mého nového mobilu SGM31S jsme na to nepřišli. Není žádný návod.

Dobrý den, má prosím samsung M31s fotografii v pohybu? Nikde to nemůžu najít🤷‍♀️ Děkuji

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ktorý model je lepší M31 alebo M51? Uvažujem nad kúpou jedného z nich, no neviem sa rozhodnúť nakoľko majú všetko rovnaké, až na pár detailov. Preto by som rada vedela, ktorý z nich je lepší a prečo? Ďakujem

Dobrý den, je možné, že tento typ M31s neumí přehrát film v kodeku h.265 ?

Pasuje kryt z M51 na M31s??

Dobrý deň, zvládne tento mobil aj celkom náročné hry ako PUBG mobile a pod. ?

prečo pri počúvaní hudby u nového teflonu počujem v slúchadlách otravne v také vibrujúce zvuky bzučanie... chcem sa spýtať ci sa jedna o nejakú chybu alebo je iba niečo v nastaveniach (skúšal som reštartnúť vyskúšať iné slúchadla nepomohlo to.

12
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy M31s gradientný čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy M31s gradientný čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy M31s gradientní černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy M31s gradiens fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií