Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy M53 5G zelený

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy M53 5G zelený
3,8 8 hodnotení
Mobilný telefón – 6.7" AMOLED 2400 × 1080, 120Hz, procesor MediaTek Dimensity 900 5G 8-jadrový, RAM 8GB, interná pamäť 128GB, zadný fotoaparát 108Mpx (f/1.8)+8Mpx (f/2.2)+2Mpx (f/2.4)+2Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 32Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie 25W, batéria 5000mAh, Android 12
Kód:  SAMO0236b3 Produktové číslo:  SM-M536BZGGEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy M53 5G zelený

Vlastnosti telefónu

164,7 mm

Vypnuté
Mobil Samsung Galaxy M53 5G

77 mm

Vypnuté
Mobil Samsung Galaxy M53 5G

7,4 mm

Hmotnosť telefónu: 176 g

Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G

6,7"

Uhlopriečka displeja

Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G

Android 12

Typ operačného systému

Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G

5 000 mAh

Kapacita batérie

Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G

77 × 164,7 × 7,4 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G

128 GB

Vnútorná pamäť

Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G

108 + 8 + 2 + 2 Mpx

Fotoaparát

Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G

5G/LTE

Najrýchlejší internet

Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G

1 TB Micro SDXC

Slot na pamäťové karty

Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G

176 g

Hmotnosť telefónu


Smartfón Samsung Galaxy M53 5G 128 GB v zelenom vyhotovení stavia na cool dizajn a žiadané funkcie


Nová galaxia mobilných zážitkov s ultrarýchlym pripojením 5G

Prepracovaný do tých najmenších detailov! Privítajte unikátny smartfón Galaxy M53 5G od spoločnosti Samsung. Kombinácia moderného dizajnu, jemných línií, zaoblených hrán a tenkého tela prináša verného spoločníka na každý deň. Pod povrchom sa skrýva celý rad užitočných funkcií navrhnutých tak, aby vám uľahčili život a postarali sa o vaše spojenie so svetom, dostatok zábavy alebo pracovnej povinnosti. Navyše s kvalitným 108 Mpx hlavným fotoaparátom, 8 Mpx ultraširokouhlým objektívom, snímačom hĺbky ostrosti a makro objektívom vytvoríte snímky na profesionálnej úrovni. Zárukou nekompromisného výkonu je veľkolepá AMOLED obrazovka, osemjadrový procesor a podpora bleskovej 5G siete, s ktorou bude telefón Samsung Galaxy M53 5G vždy o krok napred.


Mobil Samsung Galaxy M53 5G ponúkne výkon, ktorý nič nezastaví

Nechajte sa pohltiť neutíchajúcou energiou osemjadrového procesora, ktorý zvládne všetky vaše požiadavky. Každodenné povinnosti, náročný gaming, ale aj nekonečnú zábavu prevalcuje mobil ľavou zadnou a vy si môžete naplno užiť stabilný výkon telefónu Samsung Galaxy M53, doplnený o 8 GB operačnú pamäť, ktorá vás zaručene nesklame.

Rozšíriteľná operačná pamäť RAM

Padajúce aplikácie, hry alebo trhajúce sa videá sú strašiakom nejedného z nás. Práve preto má smart telefón Samsung Galaxy M53 5G zabudovanú pokročilú funkciu RAM Plus, ktorá inteligentne analyzuje vašu činnosť a podľa toho sa prispôsobuje aktuálnej situácii. Máte množstvo otvorených súborov alebo okien prehliadača? Operačná pamäť RAM sa automaticky rozšíri a poskytne dostatočné miesto pre oveľa svižnejší a hladší chod všetkých vašich obľúbených aplikácií.


Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G ponúkne dostatočnú 128 GB kapacitu internej pamäte

Zabudnite na ten pocit, keď musíte prechádzať galériu fotografií alebo správcu súborov a rozhodovať sa, čo zmažete a čo ponecháte. Mobilný telefón Samsung Galaxy M53 5G je totiž vybavený interným 128 GB úložiskom, vďaka čomu budete mať dostatok miesta pre všetky vaše milované spomienky. A pokiaľ by sa náhodou váš celý život do pamäte telefónu nezmestil, môžete ju ľahko rozšíriť pomocou 1 TB microSD karty.


Smart telefón Samsung prináša nadčasový dizajn v novom kabáte

Hľadáte smart telefón s nádychom minimalizmu? Tak mobil Samsung Galaxy M53 5G je pre vás tá správna voľba! Užite si jedinečný pocit ľahkosti, komfortu, čistých línií, zaoblených hrán a štíhleho tela v elegantnom vyhotovení. Nezabudnite si vybrať ten, ktorý je vašej osobnosti najbližší a pochváľte sa okoliu svojim unikátnym štýlom.

Fantastický ohňostroj farieb na displeji Galaxy M53 5G

Pripravte sa na famózne predstavenie plné sýtych farieb, precíznych detailov a dynamického kontrastu na vašej 6,6-palcovej obrazovke. S perfektným rozlíšením HD+ bude celý obsah na displeji telefónu Samsung Galaxy M53 5G vyzerať jasne, ostro a zreteľne. Navyše sa nezabudlo ani na hráčov a fanúšikov sociálnych sietí so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, ktorá premení hranie hier a používanie aplikácií na vskutku nevšedný zážitok.



Nový pohľad na svet

Nájdite si osobitý fotografický štýl, ktorý bude odrážať vaše unikátne estetické cítenie. Každý deň ponúka nespočetné množstvo okamihov, ktoré stoja za to. Zachyťte ich inteligentným telefónom Samsung Galaxy M53 5G pomocou systému pokročilých fotoaparátov. Hlavný 108 Mpx fotoaparát zaručí dokonale ostré snímky bez rozmazania. 8 Mpx širokouhlý sa zase postará o veľkolepé panoramatické zábery. Zmysel pre detail dosiahnete s 2 Mpx makro objektívom, pričom prirodzene zvýraznenie a rozostrenie viete upraviť so snímačom hĺbky ostrosti. Jedinečné selfie zábery vás čakajú pomocou prednej 32 Mpx kamery telefónu Samsung Galaxy M53 5G s neobvykle vysokým rozlíšením. Nebojte sa a prebuďte v sebe majstra mobilnej fotografie.


Smartphone Samsung Galaxy M53 5G zaostrí aj na dlhšiu vzdialenosť

Viete, čo dokáže špičkový 108 Mpx objektív? Pripravte sa na profesionálne snímky z vášho života v tom najkvalitnejšom zobrazení. Ostré detaily, vyvážený jas a sýte farby – to všetko a ešte oveľa viac vás čaká vo vašom novom vnímaní sveta cez hľadáčik vášho smartphone Samsung Galaxy M53 5G. Vysokého rozlíšenia a detailného optického zoomu aj z väčšej diaľky dosiahnete s podporou senzora Big Pixel, ktorý zabráni nežiaducemu vizuálnemu šumu a vytvorí fotografie hodné profesionála.

Dotykový telefón ponúka až 48-hodinovú výdrž batérie

Už si nemusíte robiť starosti s častým hľadaním nabíjačky, batéria s kapacitou 5 000 mAh udrží váš dotykový telefón Samsung Galaxy M53 5G v pohotovosti po dobu až dvoch dní. Udrží s vami krok pri vašich špecifických každodenných úlohách a meria zároveň vzorce vášho používania zariadenia, aby mohli čo najlepšie optimalizovať jeho výkon. A keď jej predsa začne dochádzať dych, rýchlo ju vrátite späť do hry pomocou super rýchleho 25 W nabíjania.

Samsung Galaxy M23 5G má krištáľovo čisté audio s priestorovým Dolby Atmos

Nasaďte si svoje bezdrôtové slúchadlá Samsung Galaxy Buds a nechajte sa strhnúť fantasticky prepracovaným 3D ozvučením technológie Dolby Atmos, ktorá ponúka krásne hlboké basy aj vyvážené výšky. Ponorte sa naplno do vašich milovaných playlistov, podcastov či seriálov kdekoľvek a kdekoľvek. Čaká na vás maximálne čistá zvuková reprodukcia, ktorá sa rovnomerne roznesie v priestore.



Haló? Počujeme sa? 

Vo svete rušných ulíc, festivalov a uponáhľaného života je nesmierne dôležité, aby vás druhá strana počula. V režime Mic Mode si práve preto môžete upraviť zvukový prejav telefónu Samsung Galaxy M53 5G podľa rôznych situácií. Prvotriedna funkcia Voice Focus izoluje váš hlas a aktívne potláča šum a ďalšie nežiaduce ruchy na pozadí. Na základe inovatívneho riešenia algoritmov sa inteligentne zosilnia jednotlivé tóny, aby vás osoba na druhej strane počula zreteľne a čisto. Technológia All Sound zase naopak umožní zvuky vášho okolia zosilniť, takže všetky osoby bude napríklad dokonale počuť počas skupinových hovorov.




Spoľahlivá ochrana súkromia

Osobné fotografie, videá, kontakty, správy, dokumenty, aplikácie a ďalšie súbory sú plne v bezpečí s robustnou bezpečnostnou platformou Samsung Knox. Od prvého momentu chráni na hardvérovej aj softvérovej úrovni vaše zariadenie pred akýmikoľvek útokmi či malvérom svojím viacvrstvovým zabezpečením. Súčasne na otvorenie domovskej obrazovky bude vyžadovať unikátny odtlačok vášho prsta alebo heslo, takže všetok obsah v telefóne Samsung Galaxy M53 5G zostane len pre vaše oči.

Parametre a špecifikácia

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2400 × 1080 Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2400 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
108 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
32 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2022 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
164,7 mm Hotovo!
Šírka
77 mm Hotovo!
Hĺbka
7,4 mm Hotovo!
Hmotnosť
176 g Hotovo!
Farba
Zelená Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
4 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
108 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie makro fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Svetelnosť makro fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie hĺbkovej kamery
2 Mpx Hotovo!
Svetelnosť hĺbkovej kamery
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
32 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
5 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
25 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
8 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
1 000 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
MediaTek Dimensity 900 5G Hotovo!
Grafický akcelerátor
Mali G68 MC4 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, má tento mobil vstavaný always on display režim?

Dobrý den, má tento model opravdu 8GB RAM jak je uvedeno? U modelů v modré a hnědé barvě máte uvedeno 6GB RAM za stejnou cenu.

dobrý den, má tento mobil WiFi Ax ?

Dobrý den, je možné koupit k tomuto telefonu flipové pouzdro?

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy M53 5G zelený
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy M53 5G zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy M53 5G zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy M53 5G grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy M53 5G grün.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií