Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Note 10 Lite čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Note 10 Lite čierny
4,3 9 hodnotení
Mobilný telefón 6.7" AMOLED 2400 × 1080, procesor Samsung Exynos 9810 8-jadrový, RAM 6 GB, interná pamäť 128 GB, microSD až 1024 GB, zadný fotoaparát 12 Mpx (f/1.7)+12 Mpx (f/2.4)+12 Mpx (f/2.2), predný fotoaparát 32 Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čítačka odtlačkov prstov na displeji, dual SIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie 25W, stylus, batéria 4500 mAh, Android 10
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  SAMO0183b1 Produktové číslo:  SM-N770FZKDXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Note 10 Lite čierny 480,90 € Použité

Samsung Galaxy Note 10 Lite čierny

Samsung Galaxy Note 10 Lite čierny je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

163,7 mm

vypnuté
Samsung Galaxy Note10 Lite

76,1 mm

vypnuté
Samsung Galaxy Note10 Lite

8,7 mm

Hmotnosť telefónu: 199 g

Úhlopříčka displeje

6,7"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 10.0

Typ operačného systému

Výdrž baterie

4 500 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Rozměry

76,1 × 163,7 × 8,7 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

128 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 + 12 + 12 Mpx

Fotoaparát

Připojení

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

1 TB Micro SDXC

Slot na pamäťové karty

Váha

199 g

Hmotnosť telefónu

Ikonický Galaxy teraz ešte dostupnejší

Mimoriadne krásny a dokonale ergonomický Samsung Galaxy Note10 Lite

Galaxy Note10 Lite vás očarí svojím vzhľadom a ohromí premyslenou ergonómiou. Kovový rámik s elegantným zakrivením je štýlový aj praktický zároveň – telefón vám skvele padne do ruky. Pevný, ale komfortný úchop oceníte pri bežných činnostiach aj náročnejšej práci, ktorú vám navyše môže pomôcť zvládnuť inteligentné vstavané pero S Pen. Aký z elegantných farebných variantov si vyberiete?




Samsung Galaxy Note 10 Lite má fantasticky nekonečný displej

Na smartfóne Note10 Lite toho teraz uvidíte ešte viac. Jeho 6,7" Infinity-O displej s Full HD+ rozlíšením, postavený na technológii Super AMOLED, vám poskytne maximálne mobilné zážitky. Videá, fotografie aj filmy zobrazí v nevídane sýtych a živých farbách a užijete si tiež výborný kontrast. Špičkový displej má v sebe okrem iného zabudovaný praktický senzor priblíženia, senzor svetla, ktorý sa postará o optimálnu mieru jasu, a tiež snímač odtlačkov prstov, ktorý vašim dátam zaistí špičkové zabezpečenie.



Využite unikátne inteligentné pero S Pen

Pero S Pen je na nezaplatenie, keď si potrebujete niečo rýchlo zapísať alebo keď chcete popustiť uzdu svojej kreativite – môžete ho pokojne použiť na vytvorenie vlastného unikátneho umeleckého diela. Je presné a jeho použitie je jednoduché a komfortné.



Ovládajte spúšť fotoaparátu aj ďalšie funkcie na diaľku

S Pen ponúka presný 0,7 mm hrot a vie rozpoznať 4 096 úrovní tlaku, takže ním budete písať rovnako komfortne, ako by ste použili ceruzku a papier. To ale nie je všetko, čo S Pen dokáže. Vďaka podpore Bluetooth funguje aj ako diaľkové ovládanie spúšte fotoaparátu. Pri fotení autoportrétov získate dokonalú slobodu a selfie tyč môžete nechať doma. Pomocou tlačidla na pere tiež môžete diaľkovo ovládať vybrané aplikácie – napríklad prechádzať medzi nadobudnutými fotografiami alebo pozastaviť a znova spustiť prehrávanie hudby.



Píšte poznámky aj na vypnutý displej Galaxy Note 10 Lite

Funkciu Poznámky na vypnutom displeji oceníte, kedykoľvek nemáte čas nazvyš. Vysuňte pero S Pen – to jediné musíte urobiť, ak si niečo potrebujete rýchlo zapísať alebo zakresliť. Zápisky alebo náčrtky potom môžete uložiť k ostatným poznámkam alebo ich pripnúť na Always On displej.



Batéria s dlhou výdržou a rýchlym nabíjaním

Mobil Samsung Galaxy Note10 Lite s vami vždy udrží krok. Rýchlo analyzuje, ako ho používate, aby mohol efektívne riadiť spotrebu a vyťažiť maximum z batérie s luxusnou kapacitou 4 500 mAh. To isté platí pri super rýchlom nabíjaní. Nemusíte poľaviť a strácať čas – samotná jedna hodina v nabíjačke vám zaistí celodennú výdrž.



Vysoký výkon a úložisko pre náročných používateľov

Kombinácia 10 nm procesora a 6 GB RAM dodáva vášmu smartfónu Samsung Galaxy Note10 Lite dostatok výkonu, nech už od neho chcete čokoľvek. Streamujte videá, hrajte a multitaskujte bez obmedzenia. To isté platí pri internej pamäti. Už základ v podobe 128 GB úložiska postačí na uloženie obrovského množstva aplikácií aj dát. Tí najnáročnejší používatelia potom majú možnosť rozšíriť kapacitu pomocou microSD karty, a to až na neuveriteľný 1 TB.



Špičkové, ale používateľsky prívetivé zabezpečenie

Na odomknutie telefónu môžete využiť tradičné kódy, heslá alebo vzory, ale k dispozícii máte tiež komfortnú, rýchlu a spoľahlivú biometrickú ochranu. Tá má podobu rozpoznania tváre a snímača odtlačkov prstov, ktorý je zabudovaný v displeji. Aj keď sa smartphone Galaxy Note10 Lite používa rovnako komfortne ako akýkoľvek iný smartfón, je pod výnimočne silnou ochranou v podobe riešenia Samsung Knox. Táto viacvrstvová platforma chráni mobil pred malvérom aj ďalšími hrozbami, a to nielen na softvérovej, ale dokonca aj na hardvérovej úrovni.



Pokročilé fotoaparáty a inteligentná práca s videom

Mobil Samsung Galaxy Note10 Lite svojimi tromi zadnými 12 Mpx objektívmi nadchne aj náročných mobilných fotografov. Špičkový hlavný objektív dopĺňa ultraširokouhlý objektív so 123° uhlom záberu – teda rovnakým, aký má ľudské oko. Ak namiesto rozľahlých panorám chcete fotiť skôr detaily, siahnite po teleobjektíve s 2× optickým zoomom a optickou stabilizáciou obrazu (OIS). Stabilné a plynulé budú aj vaše videá. Fotoaparát znižuje vibrácie okrem iného tým, že predpovedá pohyb na základe analýzy viac ako milióna záberov. Priamo v telefóne potom môžete videá editovať, aby boli rovno pripravené na publikáciu. Spojte viac klipov do jedného, vkladajte medzi scény prechody, meňte rýchlosť prehrávania, pridávajte titulky alebo do klipov dokonca vkladajte ilustrácie nakreslené pomocou S Pen.


Nechajte na záberoch vyniknúť to hlavné

Funkcia Živé zaostrenie vám umožní štýlovo rozostriť pozadie za hlavným fotografovaným objektom. Tento bokeh efekt, s ktorým fotky pôsobia úžasne profesionálne, môžete poznať zo snímok urobených zrkadlovkou. K dispozícii tiež máte ďalšie štýlové filtre, aby ste svoje fotografie mohli kedykoľvek unikátne ozvláštniť.



Parametre a špecifikácia

Porovnať

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2400 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
32 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
163,7 mm Hotovo!
Šírka
76,1 mm Hotovo!
Hĺbka
8,7 mm Hotovo!
Hmotnosť
198 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,7 Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
32 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,7 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 960fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 500 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
25 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
6 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
1 024 GB Hotovo!
Značka procesora
Samsung Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,7 GHz (2 700 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Samsung Exynos 9810 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 10 Hotovo!

Značka/model telefónu

Značka telefónu
Samsung Hotovo!
Model zariadenia
Galaxy Note10 Lite Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké audio kodeky tento telefon podporuje? Mám sluchátka Marshall Major III. bluetoth. Zajímá mě zda není u videí opožděný zvuk za obrazem. např youtube streamy, či videoklipy. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, ma přístroj funkci OTG? Děkuji

Je tel. vodotěsný a má bezdr.nabíjení ?

bude podporovat samsung dex?

Vi negdo ma ten telefon Slot na paměťovou kartu plus 2 sim karte jak je u A70

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda-li do České republiky dorazí i model v červené barvě. Děkuji

dobrý den. rád bych s zeptal jakej tip čtečky otisku prstů má note 10lite a s10 lite lestly je to stejné jak u klasickejch větší s10 a note 10 lestly je tak optická nebo ultrazvukova čtečka

Dobry den, ktery mobil bude lepsi? Samsung Galaxy Note10 Lite nebo Samsung Galaxy S10 Lite

Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note 10 Lite čierny
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií