Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi White (GT-P5210)

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi White (GT-P5210)
4,4 10 hodnotení
Tablet Intel Z2560 Dual Core 1,6 GHz Clover Trail +, dotykový 10.1 "1280x800, 1GB RAM, interná pamäť 16GB, microSD, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 3MPx + 1.3MPx, microUSB, batéria 6800 mAh, Google Android 4.2 (GT- P5210)
Kód:  RS181a2 Produktové číslo:  GT-P5210ZWAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi White (GT-P5210) Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi White (GT-P5210)

Majte digitálny a multimediálny svet stále so sebou, či už sa budete pohybovať kdekoľvek. Tabliet Samsung Galaxy TAB 3 ponúkne 10,1 "displej s jemným rozlíšením a príjemnými rozmery pre pohodlné ovládanie. S dvojicou kamier zachytíte jedinečné okamihy okolo vás a podelíte sa aj o váš úsmev. Vďaka operačnému systému Google Android 4.2 Jelly Bean získate prístup k hernému portálu Google Play, kde môžete nájsť tisíce aplikácií a hier, ktorých počet neustále narastá a väčšina je dokonca úplne zadarmo.

Tenký a elegantný dizajn


Nový tablet GALAXY Tab 3 10.1 sa vyznačuje elegantným dizajnom s ľahším a tenším telom, pričom však stále ponúka úžasne veľký displej s uhlopriečkou 10,1 ". Tablet sa pohodlne drží a umožní vám vychutnávať si majestátne zobrazenie.

Brilantná širokouhlý displej


Kochajte sa dokonalým obrazom 10,1 "displeja s jemným rozlíšením plným detailov. Až neuveriteľne živé farebné podanie a vysoký kontrast vám umožní si vaše fotografie a videá vo vysokom rozlíšení užiť naozaj naplno.

Dvojica kamier


Užívajte si možnosti dvoch kamier na tabletu Samsung Galaxy Tab 3. Zadná kamera je doplňovaná kamerou predné vhodnú nielen pre video hovory, ale tiež pre autoportréty a fotografie s priateľmi. Fantázii sa skrátka medze nekladú.

Započúvajte sa


Ak máte radi kvalitnú hudbu a potrpíte si na špičkovú reprodukciu, tablet Galaxy Tab 3 je pre vás tou pravou voľbou. Zabudovaná technológia Sound Alive spoločne s Dolby Surround zaručí dokonalú kvalitu zvuku, ktorá vás doslova pohltí.

Na internet rýchlo a spoľahlivo


Surfovanie na internete, sťahovanie filmov, seriálov či streamovanie videí nikdy nebolo rýchlejšie. S technológiou Channel bonding si užijete naozaj rýchle dátové prenosy až 143 Mbit/s

Story Album


Nechajte tabliet usporiadať vaše fotografie a vytvoriť albumu na základe konkrétnych udalostí alebo si albumu prispôsobte tak, ako vám to najviac vyhovuje. Môžete dokonca použiť motívy a vybrať si z rôznych rozvrhnutie. Pomocou služby Blurb možno navyše album ľahko publikovať ako knihu.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi White (GT-P5210)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi White (GT-P5210). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi White (GT-P5210). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi White (GT-P5210). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Tab 3 10.1 WiFi White (GT-P5210).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií