Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi Fan Festival

Samsung Galaxy S III Mini VO (i8200) Titan Gray

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S III Mini VO (i8200) Titan Gray
4,6 109 hodnotení
Mobilný telefón 4" 480x800 Super AMOLED, procesor Dual-Core 1.2GHz, RAM 1GB, NFC, interná pamäť 8GB, fotoaparát 5Mpx, A-GPS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0, 3G, FM, microSD až 32GB, micro USB, Android 4.2
Kód:  RS150a3 Produktové číslo:  GT-I8200TANETL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S III Mini VO (i8200) Titan Gray Predaj skončil

Samsung Galaxy S III Mini VO (i8200) Titan Gray

Obľúbený telefón Galaxy S III v prevedení Mini a v novom vydaní Value Edition. Telefón s minimalistickým dizajnom ponúkne kvalitný 4" displej typu Super AMOLED, s ktorým je zaručený ostrý obraz s výbornými detailmi, prirodzené farby a široký pozorovací uhol. Skvele sa tak hodí na prácu s multimediálnym obsahom. Zásadnou zmenou oproti predchádzajúcej verzii je použitie rýchlejšieho dvojjadrového procesora, ktorý teraz pracuje na 1,2 GHz. Spolu s dostatočne veľkou operačnou pamäťou s veľkosťou 1 GB sa stará o bezproblémové spúšťanie aj viacerých aplikácií naraz. Nebudete mať problém ani s ukladaním súborov. Telefón je vybavený 8 GB internou pamäťou, ktorú možno rozšíriť o ďalších 32 GB pomocou slotu pre pamäťové karty MicroSDHC.

Na vytváranie skvelých fotiek je pripravený 5 MPx snímač na zadnej strane telefónu. Fotoaparát je vybavený automatickým zaostrovaním a nechýba ani prisvetľovacia dióda. Telefón je tiež dobre pripravený na prácu s dátami. Môžete využiť pripojenie cez 3G sieť, telefón podporuje aj všetky bežné štandardy na pripojenie k Wi-Fi sieti a k iným zariadeniam sa pripojíte cez Bluetooth 3.0. Pomocou integrovanej bezdrôtovej technológie NFC budete môcť rýchlo vykonávať napríklad mobilné platby. Cestu do cieľa vám pomôže nájsť asistovaná GPS, ktorú dopĺňa určovanie polohy aj pomocou satelitov systému GLONASS. Vo výbave sa nezabudlo ani na FM rádio.

V telefóne nájdete nainštalovaný operačný systém Android 4.2 Jelly Bean. Google v tejto verzii prináša množstvo noviniek. Za zmienku stojí podpora viacerých používateľských účtov, možnosť vytvárania panorám či nová systémová roletka. Môžete sa tešiť na aplikácie Youtube, Facebook, Google+ alebo GMail. V telefóne nájdete aj hudobný prehrávač a prehrávač videosúborov. Rozšíriť systém o ďalšie aplikácie môžete ľahko v obchode Google Play, kde sú ich tisíce k dispozícii na bezplatné stiahnutie.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1280 × 720 (HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Použitý! Koľko krát bol predaný,vyskúšaný a vrátený?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak vypnout v telefonu Google Talkback. Když přejedu prstem na ploše telefonu tak to začně říkat nějaké Abqn3, Jinak děkuji za odpověd'.

V srpnu jsem si koupila tel.SamsungS3mini.Fungoval bez problémů.Od včera jsem nedostupná a funguje mi pouze tísňové volání.Telefon nemůže najít mobilní síť.Provedla jsem restartování,vyndala SIM i baterii-nepomohlo.Prosím o radu.Děkuji Rozumová

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy S III Mini VO (i8200) Titan Gray
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S III Mini VO (i8200) Titan Gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S III Mini VE (i8200) Titan Gray. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy S III Mini VE (i8200) Titan Gray.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií