Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy S10+ LED View Cover čierne

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S10+ LED View Cover čierne
4,9 7 hodnotení
Puzdro na mobil Samsung Galaxy S10+, flipové, materiál: plast, ochrana displeja pred poškriabaním, výrezy na konektory a tlačidlá, priestor na kreditnú kartu a priehľadná predná strana
40,85 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SB811b85 Produktové číslo:  EF-NG975PBEGWW Stránky výrobcu
Samsung Galaxy S10+ LED View Cover čierne 40,85 € Zánovné

Samsung Galaxy S10+ LED View Cover čierne

Samsung Galaxy S10+ LED View Cover čierne je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Tvrdé flipové puzdro na mobil ponúka solídnu ochranu proti popraskaniu, poškriabaniu, či inému častému poškodeniu. Plast obstaráva ochrannému puzdru na mobil Samsung Galaxy S10+ LED View Cover čierne vysokú odolnosť bez toho, aby bol prehnane ťažký. Úplne samozrejmé sú výrezy na dôležité ovládacie prvky mobilu, ktoré umožňujú používanie bez obmedzenia. Hodiacou sa vychytávkou je priehradka, v ktorej môžete pohodlne nosiť svoju platobnú kartu neustále pri sebe.

Základné špecifikácie obalu na mobil Samsung Galaxy S10+ LED View Cover čierne

  • Odklápacie spracovanie obalu na mobil opatruje obrazovku aj zadnú časť mobilu
  • K dispozícii je miesto na občiansky preukaz alebo platobnú kartu
  • Otvory na dôležité prvky a tlačidlá
  • Materiál Samsung Galaxy S10+ LED View Cover čierne: plast
  • Miery 77,6 × 158,3 × 12,9 mm
  • Obal na mobil Samsung Galaxy S10+

Parametre a špecifikácia

Značka telefónu
Samsung Hotovo!
Model zariadenia
Galaxy S10+ Hotovo!
Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Značka/model telefónu

Značka telefónu
Samsung Hotovo!
Model zariadenia
Galaxy S10+ Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Flipové puzdro Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Hmotnosť
63,6 g Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu, Ochrana displeja pred poškriabaním, Výrezy na konektory a tlačidlá, Priehľadná predná strana Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
12,9 mm Hotovo!
Šírka
77,6 mm Hotovo!
Výška
158,3 mm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Po čase se na obalu led cover objeví místo hodin objeví symbol přehrávače. Jak je možné ho zrušit. Zmizí jen když vyjmu zelefon z pouzdra a nebo restart telefonu.za den se tam objeví znovu. Dekuji za odpověď. Jarda

Dobrý deň, k tomuto flip púzdru by ste odporúčali ešte ochranné sklo na displej telefónu, alebo ochrannú fóliu ?? Ďakujem.

Dobrý deň, ktoré ochranné sklo alebo ochrannú fóliu by ste mi doporučili k tomuto púzdru ?? (podpora fungovania ultrazvukovej čítačky otlačku prstov nie je nevyhnutnou podmienkou, určite by ale potešila...). Vďaka.

Dobrý den, mohu se zeptat na vnitřní kapsu pro doklad/kartu. Při koupi je na vnitřní straně obalu nalepená samolepka se symbolem magnetu a přeškrtnutou kreditní kartou do tohoto pouzdra se tedy nesmí vkládat kreditní karta, nebo se jen v případě použití musí z pouzdra vyndat aby s ní bylo možné platit předem díky za odpověď.

Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S10+ LED View Cover čierne
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií