Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy S4 Mini (i9195) Black Edition

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S4 Mini (i9195) Black Edition
4,6 114 hodnotení
Mobilný telefón 4.3 "540x960 Super AMOLED, procesor Dual-core 1.7 GHz Krait, RAM 1.5GB, interná pamäť 8GB, fotoaparát 8mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, microSD, micro USB, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RS150t5 Produktové číslo:  GT-I9195DKYETL Stránky výrobcu
Samsung Galaxy S4 Mini (i9195) Black Edition 160,91 € Použité

Samsung Galaxy S4 Mini (i9195) Black Edition

Samsung Galaxy S4 Mini (i9195) Black Edition je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Vlastnosti telefónu

70mm

Vypnuté
Samsung Galaxy S4 Mini

70mm

Vypnuté
Samsung Galaxy S4 Mini

Hmotnosť telefónu: 128 g

Úhlopříčka displeje

4,3 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 4.4

typ operačného systému

Výdrž baterie

1 900 mAh

batérie

MicroSim

Micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

61,3 x 124,6 x 8,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot na pamäťové karty

Váha

107 g

hmotnosť telefónu

Mobilný telefón Samsung Galaxy S4 Mini môžete mať vďaka kompaktným rozmerom a elegantným líniám pri sebe pri každej príležitosti. Základom je špičkový 4,3 "displej Super AMOLED s verným zobrazením farieb a vynikajúca čitateľnosťou aj na priamom slnku. Príjemne tvarované telo sa dobre drží v ruke a ľahko sa s ním manipuluje. Skvelá výbava a veľa pokročilých funkcií potom posúva celý prístroj smerom k dokonalosti.


Neobmedzené možnosti podporované špičkovým výkonom

Mobilný telefón GALAXY S4 Mini skrýva vo svojich útrobách výkonný hardvér, ktorý si bez problémov poradí is multimediálnymi aplikáciami a modernými hrami. Dvojjadrový procesor, dostatok pamäte a dvojica fotoaparátov s vysokým rozlíšením vám poskytnú vynikajúcu podporu pri každodennom využití. Navyše ľahko zaznamenáte všetky dôležité okamihy vo vynikajúcej kvalite vysokého rozlíšenia.


S Travel: Viac zábavy s inteligentnejšie podporou

S aplikáciou S Travel získate inteligentného cestovného sprievodcu, ktorého budete mať vždy na dosah ruky. Ľahko získate turistická odporúčania a sprievodca pre ďalšiu cestu. Nechýba geografické dáta, miestne zaujímavosti, obľúbená stravovacie zariadenia a lokálne zaujímavostí. Zabudované aplikácie ponúkajú niekoľko bezproblémovo obsluhovateľných inteligentných funkcií a služieb. Vďaka tomuto osobnému asistentovi budete mať spoločníka, ktorý vás bude sprevádzať na každom kroku.


Group Play: Podeľte sa o radosť s priateľmi

Aj keď nemáte pripojenie Wi-Fi, možno sa s ostatnými používateľmi spojiť pomocou aplikácie Group Play. S ňou si ľahko vytvoríte skupinu zariadení Samsung Galaxy, v ktorej máte rozsiahle možnosti zdieľania. Napríklad vytvoriť skupinu reproduktorov, koláže fotografií, alebo si s ostatnými napríklad môžete užiť hranie hier.


S Health: Dosiahnite viac pre svoje zdravie

Mobilný telefón Samsung Galaxy S4 Mini veľmi dobre vie, ako je zdravie dôležité. Preto vám pomôže dosiahnuť vaše ciele pomocou monitorovania rôznych aspektov pri posilňovaní a behanie. Pomocou funkcie sledovania stravy môžete kontrolovať svoj príjem kalórií alebo môžete pomocou voliteľného náramku S-Band sledovať svoje cvičenie. Aplikácia S Health funguje ako váš osobný tréner a poskytuje vám užitočné informácie, ktoré vám pomôžu zostať zdraví.


Okamžitá synchronizácia, jednoduché zdieľanie

S pomocou domáceho Cloudu realizovaného zariadením Samsung HomeSync môžete svoj obsah uložiť do jediného veľkého úložiska a pristupovať k nemu z rôznych, ľubovoľne vzdialených zariadení, bez obáv o dostatok voľného miesta, zabezpečenia alebo stratu dát. So službou Samsung Link vytvoríte spojenie medzi jednotlivými zariadeniami Samsung a následne môžete zdieľať rôznorodý obsah sa členmi rodiny, priateľmi a ďalšími používateľmi prístrojov Samsung.


Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
1,9 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,7 GHz (1 700 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Da sa na nom pozerat virtualna realita ? Pomocou 3D okuliarou pre virtuálnu realitu ?

Použitý! Koľko krát bol predaný,vyskúšaný a vrátený?

Dobrý den, máte tento telefon k prodeji i nový a né použitý?

Dobrý den, koupil jsem na Alza cz tento telefon. Chtěl jsem využít navigaci a zjistil jsem, že na telefonu není GPS. Není ani v nastavení ani v rolovacích ikonách v horní části displaye. Prosím o radu, nevím kde je chyba. GPS by měla být součástí. Děkuji, s pozdravem JV

Chcela by som sa informovať, že pri mobilnom telefóne Samsung Galaxy S4 Mini (i9195) Black Edition je v popise písané, že verzia operačného systému je Android 4.4 KitKat. Chcem sa opýtať, či to je správna informácia, keďže som pozerala tento typ mobilného telefónu na viacerých stránkach a všade bola verzia operačného systému Android 4.2.2. Jelly Bean. ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, u daného telefonu jsem v popisku nenašla, zda je telefon CZ či EU distribuce. Předem děkuji za ujasnění. B.Bílková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,jestli tento telefon (RS150t5 - SAMSUNG I9195 Galaxy S4 Mini) prodáváte jako CZ distribuci. Děkuji za odpověď.Dombrovská

Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S4 Mini (i9195) Black Edition
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií