Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy S5 Mini (SM-G800) Charcoal Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S5 Mini (SM-G800) Charcoal Black
4,5 224 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" 1280x720 Super AMOLED, procesor Exynos 3470 Quad-Core 1.4GHz, RAM 1.5GB, interná pamäť 16GB, microSD až 64GB, fotoaparát 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC, LTE/3G, microUSB, IP67, čítačka odtlačkov prstov, S Health, Li-Ion 2 100 mAh, Android 4.4 KitKat
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RS151a1 Produktové číslo:  SM-G800FZKAETL Stránky výrobcu
Samsung Galaxy S5 Mini (SM-G800) Charcoal Black 238,19 € Rozbalené

Samsung Galaxy S5 Mini (SM-G800) Charcoal Black

Samsung Galaxy S5 Mini (SM-G800) Charcoal Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Zobraziť celý popis

Displej s veľkým D

Spoločnosť Samsung dobre pozná túžby svojich zákazníkov a s vybrúseným modelom Galaxy S5 Mini pokrýva aj početné žiadosti po menšom displeji, ale zároveň dostatočne výkonnom kúsku. Uhlopriečka 4,5 palca poskytuje dostatočný priestor na konzumáciu multimediálneho obsahu. Aj na slniečku hrá všetkými farbami vďaka technológii Super AMOLED. Vaše fotky a videá sa tak vždy ukážu v tých pravých farbách.

Perfektný displej

Rýchle automatické zaostrovanie

Telefón je tenký len 9,1 mm, ale aj napriek tomu obsahuje vydarený 8-megapixelový fotoaparát, ktorý dopĺňa šošovka na prednej strane pre skvelé selfie momentky. Nechýba ani široká škála možností úprav, filtrov a vlastných nastavení. Takže nech život plynie akokoľvek rýchlo, neujde vám ani jeden okamih.

Zachyťte každý okamih svojho života v plnej paráde

Zmerajte si srdcový tep

Galaxy S5 Mini tiež dostal do vienka zabudovaný monitor srdcového tepu - môžete si tak tepovú frekvenciu skontrolovať kedykoľvek a kdekoľvek a príslušne upraviť svoje športové úsilie.

S aplikáciou S Health zostanete v kondícii. Sledujte svoje tréningy, denný príjem a hmotnosť a buďte fit. Aplikácia zvládne záznam trasy, rýchlosti, spálených kalórií a mnoho ďalšieho. Doslova ideálna je potom v kombinácii s inteligentnými hodinkami Gear 2 a náramkom Gear Fit.

Aplikácia S Health.

Odolný voči prachu aj vode

Pot, dážď, striekajúca voda, prach a piesok už váš telefón ohrozovať nebudú. Vďaka certifikácii IP67 zostane Galaxy S5 v bezpečí a plne funkčný aj pri hrubšom zaobchádzaní. Oproti predošlým generáciám tak ide v tomto smere o veľký krok vpred.

Aj v týchto náročných podmienkach však oceníte prítomnosť snímača odtlačkov prstov, ktorý začnete používať s úplnou samozrejmosťou. Vaše súkromné ??dáta, fotografie aj kontakty už budú v úplnom bezpečí.

Bez obáv do každého počasia.
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
4,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1280 × 720 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
2,1 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
131,1 mm Hotovo!
Šírka
64,8 mm Hotovo!
Hĺbka
9,1 mm Hotovo!
Hmotnosť
120 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2,1 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
2 100 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
1,5 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Značka procesora
Samsung Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz (1 400 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vybíral jsem si nový telefon a hlavní kritérium bylo možnost zahrát si Pokemon Go. Telefon jsem vyzvedl otevřel google play a zjistil, že není kompatibilní s touto verzí. (Mobil jsem si vybíral ze seznamu podporovaných telefonů pro tuto hru, který jste sdíleli na FB)

Má telefon samsung S5 mini funkci OTG ktera umožňuje pripojit flashdisk pres kabel. Předem děkuji za odpověd.

Máte použité zboží samsung galaxy s 5 mini, je možná na něj dostat slevu. děkuji

inzerovaný telefon je používaný. Mám tři otázky na pracovníky Alza: 1.jak dlouho byl používaný, cp vše je součástí 2. z jakého důvody byl vrácen. Z důvodu opravy a závady nebo jiného? 3. je viditelně poškrábaný displej nebo fotoaparát?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda se na Alza.cz ještě prodává mobilní telefon Samsung Galaxy S5 mini jako nový nebo už pouze použitý. Chtěl jsem si zakoupit tento model v novém stavu a našlo mi ho to pouze ve stavu použitém. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, co přesně znamená v tomto případě (Galaxy S5 mini), že jde o použité zboží? Děkuji M. Holub

Dobrý den, je součástí S5 Mini nabíječka nebo se musí objednat zvlášť?

Dobrý den, když si zakoupím tento telefon bude možné jej aktualizovat na novější Android?

dobrý den, mám nový Samsung S5mini a mám problém, že lidé kterým volám mají při mluvení nesnesitelnou ozvěnu. Telefon není v pouzdře. Co s tím ?

Dobrý den, ráda bych si zakoupila telefon Samusng Galaxy S5 mini, který je ted za cenu 4990 Kč. Telefon si můžu zakoupit nejdříve 5.srpna, bude tato cena stále stejná? Nebo je to časově omezená nabídka? Děkuji za odpoivěď.

12
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S5 Mini (SM-G800) Charcoal Black
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií