Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F) strieborný

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F) strieborný
4,7 74 hodnotení
Mobilný telefón 5.1 "1920x1080 Super AMOLED, procesor Exynos 7580 Octu Core 1.6GHz 64bit, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, Micro SDXC až 128GB, fotoaparát predné 5Mpx + zadné 16MPx LED blesk, GPS, WiFi ac, Bluetooth 4.1, NFC, 3G / LTE, FM rádio, microUSB, batérie 2800 mAh, Android 5.1
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAMO0123c Produktové číslo:  SM-G903FZSAETL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F) strieborný Predaj skončil

Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F) strieborný

Vlastnosti telefónu

142 mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Samsung Galaxy S5 Neo

72,5 mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Samsung Galaxy S5 Neo

8,1 mm

Hmotnosť telefónu: 145 g

Úhlopříčka displeje

5,1

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.1.1 Lollipop

typ operačného systému

Výdrž baterie

2800 mAh

výdrž batérie

MicroSim

Microsite

typ SIM karty

Rozměry

72,5 x 142 x 8,1 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot na pamäťové karty

Váha

142 g

hmotnosť telefónu

Telefóny Samsung Galaxy S5 teraz dostávajú nového bračeka Galaxy S5 Neo, ktorý oproti predchádzajúcej verzii vyniká novými vychytávkami, ktoré uplatníte ako pri práci, tak v okamihoch, keď si chcete užiť veľa zábavy. Špičkový výkon a balíček zaujímavých funkcií pre každodenné použitie sú ukryté v elegantnom a kompaktnom, ale zároveň odolnom tele, vylepšenom perforovaným zadným krytom. Nechajte preto tento úchvatný kus technológie nech sa stane vaším verným spoločníkom, ktorý vás neprestane prekvapovať.

Fantastický vizuálny zážitok

Ovládanie telefónu prebieha prostredníctvom 5,1" Super AMOLED fullHD displeja. Ten vie zobraziť dokonale živé a jasné farby s neuveriteľnou mierou detailov. Schopnosť tohto telefónu analyzovať intenzitu okolitého svetla a obsah, ktorý máte práve pred očami, umožňuje automaticky upraviť farebný rozsah, saturáciu i ostrosť displeja. Spoľahnúť sa môžete aj na výbornú čitateľnosť displeja na priamom slnečnom svetle. Pokiaľ bude vaše baterka umierať a v dohľadnej vzdialenosti sa nebude nachádzať žiadny zdroj energie, zapnutím Ultra-úsporného režimu dosiahnete dramatického zníženia spotreby energie. Počas tohto režimu sú vypnuté všetky nepotrebné aplikácie na pozadí a displej prepnutý do čiernobieleho režimu.

Maximálna možná ochrana

Nech už bude váš telefón vystavený dažďu alebo striekajúcej vode, či už sa váš telefón ocitne v prašnom či piesčitom prostredí, všetkým týmto podmienkam bez problémov odolá. Certifikácia IP67 je zárukou toho, že špičkové technológie tohto prístroja zostanú v bezpečí aj pri hrubšom zaobchádzaní.

Táto ochrana príde vhod najmä pri športových aktivitách, ku ktorým je telefón ako stvorený. So zabudovaným senzorom srdcového tepu nestratíte prehľad o svojej tepovej frekvencii. Aplikácia S Health sleduje vaše tréningy, denný príjem a hmotnosť, takže zostanete vždy v najlepšej forme.

Zaznamenávajte svoje zážitky

S kvalitným obrazovým záznamom sa hravo vysporiada 16MPx zadný fotoaparát. Ten sa pýši schopnosťou zrýchleného automatického ostrenia, takže sa môžete tešiť na vždy ostré snímky. Široké možnosti úprav pomocou obrazových filtrov a vlastných nastavení poskytujú neobmedzený priestor pre uplatnenie vašej kreativity pri grafickom experimentovaní s vašimi fotkami. Ani priame protisvetlo nebude pri robení fotiek robiť problémy. S tým si poradí funkcia HDR, s ktorou získate jasnejšie a živšie zábery ako kedykoľvek predtým. Pre selfie s vašimi priateľmi poslúži predná 5Mpx kamera.

Bránu do sveta internetu, kde môžete zdieľať svoje fotografické diela so svojimi blízkymi a priateľmi, otvára schopnosť telefónu pripojiť sa k Wi-Fi či 4G sieti (LTE).

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Samsung Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.1 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, Chtěla bych se zeptat zda-li je obal na klasickou S5 a S5 neo stejný. Děkuji za odpověď

Dobrý den. Musel jste někdo už měnit displej.Mam S5 týden a už mi praskl sice se nechci se štít nechci smirit, ale na druhou stranu se mi nechce platit tisíce navíc za výměnu. Vypadá to že mi prasklo jen to vrchní sklíčko. Muže to Mít vliv na funkčnost.

Dobrý den, zajímalo by mě jaký by měl mít rozližení zadní fotoaparát 16M? Děkuji za odpověď

Dobrý den, nemohu u tohoto produktu najít u fotoaparátu rychlé ostření AF a selektivní ostření, na Vašich obrázkách k produktu to uvádíte ale fotoaparát v telefónu vypadá trochu jinak, není tam např. pod tlačítkem na focení "mode" ale pouze přepínání mezi předním a zadním fotoaparátem. Děkuji za odpověď

Dobrý den, mám problém s tímto telefonem a nejsem si jist čím to je. Pokud mi někdo volá a já to zvednu, tak mě neslyší případně velmi špatně. Když obratem zavolám já jemu, tak je vše bez problému. Sim kartu jsem vyměnil za novou a to nepomohlo, tak si nejsem jistý jestli není problém s tímto přístrojem případně nějakým nastavením. Děkuji za reakci.

Dobrý den, je tento telefon z distribuce CZ?

Vážně má FM rádio, jak uvádíte v popisu?

Je lepší S 5 NEO nebo Samsung J 7 2016?

Dobrý den, lze změnit/aktualizovat u nového telefonu operační systém na Android 6.0 (Marshmallow)? Děkuji, Slávek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mobil hodí pro VR ( https://www.alza.cz/colorcross-008a-d4020190.htm?o=4 ) Jestli má dostatečnou kvalitu displeje a hardware. Předem děkuji.

12
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F) strieborný
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F) strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S5 Neo (SM-G903F) stříbrný. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Neo Samsung Galaxy S5 (SM-G903F) ezüst.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií