Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Samsung Galaxy S8 šedý

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S8 šedý
4,8 190 hodnotení
Mobilný telefón – 5.8" Quad HD + Super AMOLED 2960×1440, procesor Samsung Exynos 8895 Octa Core, RAM 4GB, vnútorná pamäť 64GB, microSDXC až 256GB, fotoaparát 12Mpx + 8Mpx, optická stabilizácia, GPS, NFC, 3G/LTE, USB-C, OTG, podpora DeX, čítačka odtlačkov prstov a očnej dúhovky (iris), Nano SIM, vodoodolný podľa IP68, Qi bezdrôtové nabíjanie, rýchle nabíjanie, batéria 3000mAh, Android 7.0 (SM-G950F)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SSAMO0002e Produktové číslo:  SM-G950FZVAORX Stránky výrobcu
Samsung Galaxy S8 šedý 555,20 € Rozbalené

Samsung Galaxy S8 šedý

Samsung Galaxy S8 šedý je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

70 mm

vypnuté
Samsung Galaxy S8 sivý

70 mm

vypnuté
Samsung Galaxy S8

8,2 mm

Hmotnosť telefónu: 155 g

Uhlopriečka displeja

5,8"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 7 Nougat

operačný systém

Výdrž batérie

3 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

68,1 × 148,9 × 8 mm

rozmery

Vnútorná pamäť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

155 g

hmotnosť

Galaxy S8 | S8+

Telefón bez hraníc

Vydajte sa za hranice smartfónu

Žiadny iný telefón vám neposkytne taký pohlcujúci pohľad. Galaxy S8 s inovatívnou neohraničenou obrazovkou prináša dokonalý zážitok zo sledovania. Pýši sa najväčšou veľkosťou displeja z konkurencie podobne veľkých smartfónov, napriek tomu komfortne drží v jednej ruke. Vždy vás dokonale vtiahne do deja na obrazovke, lebo prehrávaný obsah nie je obmedzený rámčekom a presahuje cez okraje telefónu.

Dizajn

Nespútaný displej

Predná strana Galaxy S8 vás nadchne výnimočným displejom, ktorý presahuje hranice telefónu a sprostredkuje vám neuveriteľne pohlcujúci pohľad. Spolu s kovovým vyhotovením okrajov tvoria úplne bezchybný celok a sú ukážkou dokonalého dizajnu.

vypnuté
Samsung S8, Samsung S8+

Galaxy S8

Galaxy S8+

vypnuté
Fotoaparát Samsung S8

12 Mpx Dual Pixel senzor

Fotoaparát

Skvelé snímky kedykoľvek a kdekoľvek

Odfoťte skvelé selfie a zhotovte vynikajúce fotografie vo dne aj v noci. 12 Mpx zadný a 8 Mpx predný fotoaparát Galaxy S8 sú zárukou kvalitných fotografií bez ohľadu na okolité podmienky.

Bezpečnosť

Dokonalé zabezpečenie pre váš smartfón

Majte svoj Galaxy S8 úplne pod kontrolou vďaka rozmanitým spôsobom odomykania a zabezpečenia telefónu. Snímač očnej dúhovky poskytuje výnimočnú úroveň ochrany. Každá dúhovka je totiž unikátna, cudzie oči tak váš smartfón nikdy neodomknú. O vaše zariadenie sa popri ďalších pokročilých funkciách odomykania, ako je rozpoznanie tváre, stará aj vysokovýkonné bezpečnostné riešenie Samsung Knox.

* Očná dúhovka je sfarbená prstencová časť oka.

Výkon

Nový štandard procesorov

Inovatívny procesor je srdcom nespútaného výkonu Galaxy S8. Je to vôbec prvý telefón, ktorý sa môže pýšiť 10 nm procesorom. Táto revolučná novinka mu dodáva vysoký výkon za všetkých okolností a pomáha znižovať spotrebu energie, čím predlžuje výdrž batérie. Certifikácia IP68 umožňuje užívať si úchvatný výkon aj v daždi a zaprášenom prostredí.

vypnuté
Nový štandard procesorov
Přetažením nebo kliknutím vložte obrázek.

Inteligentné funkcie

Toto je Bixby. Zoznámte sa

Inteligentné vyhľadávanie. Schopnosť učiť sa podľa toho, ako telefón používate. Informácie vždy na dosah. Osobný asistent Bixby v telefónoch Samsung S8 prináša ešte väčšie pohodlie pri ich každodennom používaní. Zamerajte fotoaparát na určité miesto a Bixby vám rýchlo poskytne detaily o ňom aj okolí. Ovládajte Bixby hlasom a ľahko nájdete všetko, čo potrebujete. Alebo si jednoduchým gestom nechajte zobraziť na mieru zostavený prehľad najdôležitejších informácií.

* Asistent Bixby je k dispozícii len vo vybraných jazykoch.

Smart Switch

Plynulý prechod na nový telefón

Získate väčší výkon a pokročilejšie funkcie a zároveň si zachovajte aj váš najcennejší obsah z minulosti. Ľahký prechod zo starého smartfónu na Galaxy S8 zaručuje funkcia Smart Switch, ktorá všetky vaše dôležité dáta prenesie do nového zariadenia. Jednoducho a len počas niekoľkých okamihov.

* Dostupnosť jednotlivých služieb sa môže líšiť v závislosti od zariadenia. USB konektor je súčasťou balenia.

vypnuté
Smart Switch
vypnuté
Technológie

Zodpovedá vašim potrebám

Smartfón prístupný všetkým

Galaxy S8 je telefón, ktorý ľahko ovládne doslova každý. Vďaka inteligentnému dizajnu sú aj tie najpokročilejšie funkcie smartfónu vždy jednoducho prístupné v celom svojom rozsahu.

Príslušenstvo

Pre každú príležitosť

Nabíjajte bezdrôtovo – alebo svojmu telefónu doprajte vysokú úroveň ochrany aj elegancie s jedným zo širokej palety krytov a puzdier. Z rozsiahlej ponuky príslušenstva pre Samsung S8 si vždy vyberiete to najvhodnejšie.

vypnuté
Nabíjačka

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S8 šedý
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií