Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag čierny
4,1 22 hodnotení
Bluetooth lokalizačný čip pomôže predísť strate kľúčov a iných cenností, s podporou OS android, medzi základné funkcie patrí nájdenie polohy, vyhľadávanie zariadení, upozornenie na stratu dosahu a zvuková signalizácia, kompatibilné s samsung SmartThings, verzia Bluetooth 5,0, dosah signálu 120 m, vymeniteľná batéria CR2032 s výdržou až 10 mesiacov, čierna farba, praktické rozmery 39.1 mm×10.4 mm×39.1 mm, hmotnosť 13g
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  WR621a1 Produktové číslo:  EI-T5300BBEGEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag čierny Predaj skončil

Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag čierny

Inteligentný prívesok Samsung Galaxy SmartTag vám pomôže nájsť stratené, alebo zapadnuté predmety, napríklad kľúče, peňaženku alebo kabelku. Pripevnením na obojku domáceho maznáčika ľahko zistíte, kam sa zabehol. Prívesok Samsung Galaxy SmartTag komunikuje prostredníctvom technológie Bluetooth s mobilnou aplikáciou SmartThings Find. Po spárovaní s aplikáciou uvidíte polohu príveska na mape. Ak je prívesok v dosahu Bluetooth, objaví sa v aplikácii ukazovateľ vzdialenosti príveska od miesta, kde sa nachádzate. Prívesok môžete tiež prezvoniť a nájsť zapadnutý predmet podľa zvuku.

Kľúčové vlastnosti smart príveska Samsung Galaxy SmartTag

  • Inteligentný prívesok Samsung Galaxy SmartTag pomôže lokalizovať stratené veci
  • Vhodné aj na sledovanie domácich maznáčikov
  • Bluetooth spojenie s mobilnou aplikáciou Samsung Galaxy SmartTag
  • Mimo dosahu Bluetooth ukáže polohu príveska na mape
  • V dosahu Bluetooth ukazuje vzdialenosť od vašej pozície
  • Zvuková identifikácia prezvonením
  • Kompatibilný s telefónmi a tabletmi série Samsung Galaxy s Android 8.0 a vyšším

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Dosah
120 m Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Funkcie
Nájdenie polohy, Vyhľadávanie zariadení, Upozornenie na stratu dosahu, Zvuková signalizácia Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Samsung SmartThings Hotovo!

Batéria

Typ
CR2032 Hotovo!
Výdrž
10 mesiacov Hotovo!

Rozmery

Šírka
39,1 mm Hotovo!
Hĺbka
10,4 mm Hotovo!
Výška
39,1 mm Hotovo!
Hmotnosť
13 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela by som si to overiť. Mám Android smartphone značky Poco X3 pro, budem vedieť sa cez aplikáciu s Tag-om prepojiť, alebo nie??? Mne ide iba o tú hlavnú funkciu, vyhľadávania polohy. Iné funkcie nepotrebujem. A ak môj smartphone nie je kompatibilný, vedeli by ste mi poradiť niečo podobné, čo kompatibilné je??? Najlepšie s širokým dosahom. Ďakujem veľmi pekne za pochopenie a odpovede.

Dobrý den, jak moc bude vybíjet baterii v telefonu, když bude neustále připojený přes WiFI, BT a GPS?

Dobrý den, je něco podobného pro android s plnou podporou android(ne jen omezené funkce). Tzn. výdrž rok a podobně. Klasická gps s výdrží 14 dnů mi úplně nevyhovuje pro vložení do auta a mota.

Dobrý den do jaké vzdálenosti fungujou čipy?

Dobrý den, bude tento přívěšek fungovat na xiaomi? prosím srozumitelnou odpověd- ANO/NE

bude to fungovať aj na xiaomi ? (mam v ňom GPS, bluetooth 5.0, len ten problém že doma nemám Samsung mobil a ak nieje to kontatibline tak prosim link na to

pekný deň chcem sa opýtať ci to funguje cez bluetooth5 a ešte či to bude fungovať aj cez xiaomi telefóny alebo iba cez galaxy telefóny

Dobrý den má funkci alarmu v případě odcizení .. pohybový senzor viz když se ztratí bluetooth signál upozorní alarmem či notifikací ? Děkuji

Dobrý den, uvidím polohu přívěsku na mapě i když nebude přívěsek připojen k jinému mobilnímu zařízení ? Nebo jak přesně připojení funguje mimo dosah bluetooth ? Děkuji

Jaká je váha přívěsku? A prosím uveďte zda s instalovanou baterií nebo bez ní. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag čierny
Príslušenstvo pre Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Chytrý přívěsek Galaxy SmartTag černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Smart Anhänger Galaxy SmartTag - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Smart Anhänger Galaxy SmartTag - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy SmartTag okos kulcstartó fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií