AD homeoffice AD homeoffice

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi White (SM-T530)

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi White (SM-T530)
4,7 36 hodnotení
Tablet Quad-Core 1.2GHz, dotykový 10.1" 1280x800 PLS, 1.5GB RAM, interná pamäť 16GB, microSD až 64GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 3MPx + 1.3MPx, microUSB, viac používateľských účtov, batéria 6800 mAh, Google Android 4.4 (SM-T530)
Kód:  RS501h Produktové číslo:  SM-T530NZWAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi White (SM-T530) Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi White (SM-T530)


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Displej

Určite sa vám bude páčiť

Štýlový dizajn

Vitajte na prahu inovovaného modelového radu pod označením Samsung Galaxy Tab 4. Mobilita sa snúbi s elegantným dizajnom v tenkom tele, ale napriek tomu zostáva k dispozícii rozkošný displej s uhlopriečkou 10,1 palca. Príjemné rozlíšenie 1280 x 800 bodov poskytuje krištáľovo čistý obraz plný farieb.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Široké možnosti nasazení

Zdieľanie obsahu funguje skvele

Zvláda viac úloh súčasne

Takto rozmerný kúsok si právom zaslúži podporu viacerých okien, vďaka ktorým môžete súčasne sledovať filmy aj komunikovať s priateľmi. Rýchlu odozvu a radosť pri každodenných činnostiach vám dopraje štvorjadrový procesor, ktorého frekvencia tepe na 1,2 GHz.


Štedrá kapacita

Síce máte k dispozícii vnútorné úložisko s kapacitou 16 GB, ale kedykoľvek môžete pridať micro SD kartu s veľkosťou až 64 GB.

Ďalšiu možnosť vám pripravila priamo spoločnosť Samsung. Ide totiž o funkciu Samsung Link. Stačí sa prihlásiť k svojmu účtu a všetky vaše filmy, obrázky, hudba aj dokumenty z ostatných zariadení budú k dispozícii aj vo vašom tablete.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Oblíbený obsah

Obľúbený obsah všade


Prešiel odtučňovacou kúrou

Pretože váži iba 487 gramov, bude putovať z ruky do ruky doslova stále. Práve vtedy určite naplno oceníte elegantný zadný kryt, ktorý sa pýši povrchovou úpravou v imitácii kože.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lehký jako pírko

Skutočne tenký kúsok

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, mám dotaz ohledně produktu SM-T530 čili Samsung Galaxy Tab4 10.1" , je možné z tabletu volat na klasické GSM síti? Popřípadě, jaký tablet by jste mi doporučili, aby splnoval to, že musí mít alespon 8" a dalo se z něj volat? Předem děkuji za odpověd

I'm based in UK and looking to purchase a samsung galaxy tab 4 10.1 price 157 sterling, does this come with plug that can be used in uk or is it european plug? also is the item 100 per cent new?

Dobrý den, můžete mi prosím potvrdit, zdali budete mít skladem do 15.12 níže uvedené zboží, nebo zdali již nyní víte, že 100% nebudete? Zboží: https://www.alza.cz/samsung-galaxy-tab-4-10-1-wifi-white-sm-t530-d1488398.htm Děkuji Vám. Michael Sobotík

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi White (SM-T530)
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi White (SM-T530)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi White (SM-T530). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 10.1 WiFi Weiß 4 (SM-T530). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 10.1 WiFi Weiß 4 (SM-T530). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi White (SM-T530).
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií