AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi čierny
4,7 46 hodnotení
Tablet – displej 10.1 " 1920 × 1200 TFT, Samsung Exynos 7904A 1.8 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, pamäťová karta až 512 GB, WiFi, Bluetooth, webkamera 8 Mpx+5 Mpx, výdrž batérie až 13 h, hmotnosť 469g, USB-C, Android 9.0 Pie
Kód:  SATA1015r Produktové číslo:  SM-T510NZKDXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi čierny


Nové možnosti používania tabletu

S Galaxy Tab A na vás čaká ďalšia úroveň zábavy. A v prémiovom prevedení. Tablet od spoločnosti Samsung je multifunkčné zariadenie, ktoré vás nikdy nesklame. Ponúka úžasný výkon, skvelý vzhľad, realistický obraz, dychberúci zvuk a jednoduché ovládanie.



Spojenie tých najlepších vlastností

Uľahčite a spríjemnite si život používaním praktického a zábavného tabletu. Galaxy Tab A predstavuje jedinečnú kombináciu prémiových funkcií a dostupnej ceny. Navyše si ho vďaka kompaktným rozmerom môžete bez problémov zobrať kamkoľvek. Je totiž tenký iba 7,5 milimetra.



Pohlcujúci vizuálny zážitok

Pri sledovaní vášho obľúbeného obsahu na Galaxy Tab A od spoločnosti Samsung sa môžete nechať absolútne vtiahnuť do zobrazovaného deja. A to vďaka ohromujúcemu 10,1" WUXGA displeju, ktorý vás poteší rozlíšením 1920 × 1200 pixelov. Nič už nestojí v ceste medzi vami a filmovou realitou. Stačí sa jednoducho uvolniť a pozerať.



Pre milovníkov dobrého zvuku

Ako sme už spomínali, obraz Galaxy Tab A je dychberúci. Na svoje si však prídu aj vaše uši. Môžu sa totiž tešiť na špeciálny audio systém, ktorý ponúka frekvenčne vyvážený a čistý zvuk, nech už si na tablete púšťate akúkoľvek hudbu. A pre lepšie vyznenie zvukových efektov videí je tu technológia Dolby Atmos.



Bezpečné používanie pre deti

Umožnite deťom zabávať a vzdelávať sa prostredníctvom vášho tabletu. Zároveň však nestraťte dohľad nad obsahom, ktorý sledujú. Práve na tieto účely je Galaxy Tab A vybavený špeciálnym detským režimom. Ten predstaví najmenším používateľom jedinečné prostredie plné zábavných postavičiek. A vy budete mať pod kontrolou všetok čas, ktorý vaše deti strávia s tabletom.



Šikovná kontrola ďalších zariadení

Dovoľte tabletu stať sa plnohodnotnou súčasťou vašej prepojenej domácnosti. Na Galaxy Tab A od spoločnosti Samsung môžete šikovne používať aplikáciu SmartThings a mať tak prostredníctvom tabletu pod kontrolou aj ďalšie prepojené zariadenia. Z jednej prehľadnej obrazovky.



Tablet, ktorý zbližuje

Podeľte sa o radosť so svojimi blízkymi aj prostredníctvom tabletu. Galaxy Tab A vám umožní vytvoriť spoločnú rodinnú skupinu, v ktorej môžete s jednotlivými členmi zdieľať spoločné fotografie, udalosti a ešte oveľa viac.



Inteligentné rozhranie

Zbavte sa nežiaducich prvkov na vašej obrazovke. Vyskúšajte rozhranie One UI, ktorým sa vyznačuje tablet od spoločnosti Samsung. Táto technológia sama vyberie a zobrazí obsah, ktorý je pre vás relevantný. Používanie tabletu tak bude prehľadné a jednoduché. Od úžasných funkcií vás tak delí už len klepnutie prstom.



Dychberúci výkon

Vychutnajte si používanie tabletu so všetkým, čo k tomu patrí. Bez akéhokoľvek obmedzenia. Galaxy Tab A sa vyznačuje batériou s typickou kapacitou až 6150mAh, vďaka ktorej si môžete užívať funkcie tabletu po skutočne dlhú dobu. Skvelý výkon tabletu je tiež zaručený 2GB RAM. Možnosti používania navyše ešte rozšíri 32GB interné úložisko. A prostredníctvom microSD karty môžete získať externé úložisko až 512 GB.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
10,1" (25,65 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1920 × 1200 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
2 GB (2 048 MB) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
2 GB (2 048 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
512 GB (524 288 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz Hotovo!
Model procesora
Samsung Exynos 7904A Hotovo!
Grafický čip
Mali-G71 MP2 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
149,4 mm (14,94 cm) Hotovo!
Šírka
245,2 mm (24,52 cm) Hotovo!
Hĺbka
7,5 mm (0,75 cm) Hotovo!
Hmotnosť
469 g (0,47 kg) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Samsung Galaxy Tab Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento model představuje ideálního společníka pro prohlížení webu, SLEDOVÁNÍ FILMŮ a hraní her nejen doma, ale především na cestách!!!! Může mi nějaký Samsung expert vysvětlit jak je možné v roce 2019 prodávat ke sledování filmů zařízení které z Netflixu hraje pouze 720p? A né, nezávisí to na Netflixu, ani Googlu povinost projít DRM certifikací je na výrobci zařízení.

Lze spojit tablet s Surface Pen v4?

Dobrý deň, obsahuje balenie aj S pen?

Nějaká ochranná folie na tento tablet

Dobrý den, jde k tomuto tabletu připojit s pen

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda se daji ukládat fotky, hudba a ostatní věci přímo na SD kartu nebo jen do zařízení? Děkuji Petra

Dobrý den. Chci tento tablet používat také na recording s aplikací multitracku s použitím ext. zvukové karty. Je paměť 2GB dostačující? Děkuji Zdeněk

Je prosim mozne provest update firmware na Android 10 ? Dekuji.

V popisu tabletu není uveden druh USB. Jedná se o USB 2 nebo 3?

Dobrý deň , moje meno je Peter a som Zvukár . Hľadám nejaký spoľahlivý Tablet ale toto mi príde ako šikovná alternatíva. Rád by som bol ak by ma niekto kontaktoval z Alzia pomocou E-mailu aby som si bol 100% istí že mi to tam nebude sekať . No proste aby mi poslali video že to ide Tip Top . Vopred Ďakujem.

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Tab A 2019 10.1 Wifi fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií