AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi čierny
4,7 16 hodnotení
Tablet – displej 8 " 1280 × 800 TFT, Qualcomm Snapdragon 429 2 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, pamäťová karta až 512 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, webkamera 8 Mpx+2 Mpx, hmotnosť 345g, micro USB, Android 9.0 Pie
Kód:  SATA1016g Produktové číslo:  SM-T290NZKAXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi čierny


Tablet pre vás i vaše deti

Elegantný, ľahký, výkonný, spoľahlivý, dostupný. To sú len niektoré synonymá tabletu Galaxy Tab A (8.0”, 2019) od spoločnosti Samsung. Vychutnajte si svoje obľúbené aplikácie, hry a filmy na displeji, ktorý vás pohltí. A vaše deti sa zabavia pri špeciálnom detskom režime.

Nadčasový dizajn

Domovské tlačidlo ani logo vás už nebude vyrušovať od sledovania vášho obľúbeného obsahu – tlačidlo Domov spoločnosť Samsung odstránila a logo presunula na zadnú kovovú stranu. Tenké telo sa navyše pýši dvoma reproduktormi, ktoré prinášajú dokonalý audio zážitok.

Pohodlné držanie

Galaxy Tab A (8.0”, 2019) môžete vďaka jeho ergonomickým krivkám, tenkému prevedeniu a neuveriteľným 345 g bez problémov ovládať jednou rukou a vaše deti ho ľahko unesú.

Displej pre každú príležitosť

Či už hráte hry, sledujete videá, filmy alebo používate zábavné aplikácie, rozsiahly 8" displej s rozlíšením 1 280 × 800 a praktickým pomerom 16 : 10 vás vždy podporí. S tabletom Galaxy Tab A (8.0”, 2019) navyše získate YouTube Premium, vďaka ktorému si užijete videá bez otravných reklám.

Hrajte sa. Vy i vaše deti

Nechajte rozvíjať fantáziu a tvorivosť vašich detí. Jednoducho prepnite do režimu Detský dom a nechajte ich bezpečne objavovať svet neobmedzených možností. Sprevádzať na ceste dobrodružstvom ich bude veselá skupina animovaných postavičiek. A vy si môžete vychutnať chvíľku len pre seba a zároveň mať pod kontrolou čas, ktorý vaše deti strávia s tabletom.

Dokonalý prehľad

Vďaka možnosti praktického zdieľania informácií z Kalendára, Samsung Notes či Galérie budete spoľahlivo informovaní o ostatných členoch vašej rodiny. Naplánujte napríklad rodinnú oslavu a zdieľajte ju s ostatnými – teraz už na nič nezabudnete. Jednoducho môžete zdieľať tiež poznámky či fotografie z dovolenky. Prehľadné užívateľské prostredie zaistí One UI, ktoré sa postará o zobrazenie relevantného obsahu šitého na mieru. Prehľadne optimalizovaný obsah si ešte viac vychutnáte na veľkorysej obrazovke. Stačí sa dotknúť.

Spoľahlivý výkon, pamäť i batéria

Galaxy Tab A (8.0”, 2019) klame svojím telom. Jeho tenké a elegantné prevedenie v sebe skrýva pokročilé funkcie, 2 GB RAM, 32GB úložisko i spoľahlivú 5100mAh batériu. V prípade, že by vám kapacita pre váš obľúbený obsah nestačila, môžete ju rozšíriť pomocou SD karty o ďalších 512 GB.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
8" (20,32 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
2 GB (2 048 MB) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
2 GB (2 048 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
512 GB (524 288 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz Hotovo!
Model procesora
Qualcomm Snapdragon 429 Hotovo!
Grafický čip
Adreno 504 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
124,4 mm (12,44 cm) Hotovo!
Šírka
210 mm (21 cm) Hotovo!
Hĺbka
8 mm (0,8 cm) Hotovo!
Hmotnosť
345 g (0,35 kg) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Samsung Galaxy Tab Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dotaz na vlastniky a uzivatele Samsung Tab A 8 palcu - mate nekdo nejakou pozitivni zkusenost s nejakym konkretnim pouzdrem ci obalem na tento tablet? Originalni pouzdro neexistuje a nejspis nezbyva, nez se poohlednout po necem univerzalnim. Diky!

Nepodařilo se mi najít v nabídce-příslušenství ochranné sklo ani folii pro tento tablet.Jaké jsou alternativy?Děkuji, D. Hrubý

Obsahuje tablet i s pen?

Dobrý den, umožňuje tento tablet přesouvat aplikace na SD kartu? Děkuji.

Dobrý den, skutečně je USB rozhraní typu USB-C? Děkuji

Podporuje otg ??

Nevíte někdo, jak tablet přinutit, aby neignoroval v WIFI pásmu 2,4GHz kanály 12 a 13? (v USA jsou zakázané, ale v EU ne.. přepínač county jsem v nastavení nenašel..)

Dobry den, plati zaruka 24 mesicu u Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi černý pro nakup na ICO? Predem dekuji za odpoved.

Dobrý den, rozhoduji se mezi tímto tabletem Samsung Galaxy Tab A8 Wi-Fi 64GB Grey SM-X200NZAEEUE a konkurenčním Lenovo Yoga Smart Tab 10 ZA530005CZ Tablet nebude sloužit pro hraní her, pouze pro internet a komunikaci přes wi-fi ,přehrávání hudby typu Spotify aj. Děkuji předem za radu , který upřednostnit... Lumír

Dobrý den. nenašel jsem, jestli má i slot na SIM kartu kvůli datům - pokud ne, existuje podobný model se slotem na SIM?. Díky

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A 8.0 WiFi Schwarz.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií