Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE strieborný

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE strieborný
5 3 hodnotení
Tablet – displej 10.4 " Full HD 2000 × 1200 TFT, Qualcomm Snapdragon 662 2 GHz, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, pamäťová karta až 1024 GB, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE, webkamera 8 Mpx+5 Mpx, hmotnosť 472g, USB-C, Android 10
Kód:  SATA1025c2 Produktové číslo:  SM-T505NZSAEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE strieborný Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE strieborný

Nový pohľad na svet

Ponorte sa naplno do všetkých vašich obľúbených činností. So štýlovým tabletom Galaxy Tab A7 to bude úplne jednoduché. Vďaka skvostnému dizajnu a nadpriemernému výkonu sa stane vašim novým parťákom v práci, či vo voľnom čase. Odteraz bude zdieľanie vašich obľúbených momentov ešte jednoduchšie.

Pripravený zaujať

Galaxy Tab A7 od spoločnosti Samsung zaručene pritiahne vašu pozornosť. Odolné kovové prevedenie si viete vybrať v niekoľkých farbách. Tablet sa pyšní ergonomickým telom s hrúbkou iba 7 mm, ktoré zaistí jeho komfortné používanie nielen pri práci, ale aj zábave.

Audiovizuálne zážitky na úrovni

Zažite dokonalý filmový zážitok v pohodlí domova, či na cestách. Vaše obľúbené filmy a seriály budú odteraz oveľa dostupnejšie. S tabletom Galaxy Tab A7 a širokouhlým 10,4'' displejom sa pri pozeraní budete cítiť ako v kine. A dokonalú atmosféru ešte doladí špičkové priestorové audio Dolby Atmos.

Dostatočný výkon aj pre náročné hry

S Galaxy Tab A7 sa už nemusíte obmedzovať nedostatočným výkonom pre vaše obľúbené hry. Osemjadrový procesor s 3GB RAM hravo zvládne plynulé načítanie a nepretržitý chod zariadenia aj v kombinácii s náročnými hrami. Víťazstvo vám neprekazí ani výdrž batérie s kapacitou 7 040 mAh, ktorá podporuje týchle 15W nabíjanie.

Priestor pre všetko, čo máte radi

Všetky vaše multimédiá a aplikácie budú v novom tablete Galaxy Tab A7 šikovne uschované, a to až do veľkosti 32 GB. Ak by toho bolo o čosi viac, úložisko si viete rozšíriť microSD kartou až o ďalší 1 TB.

Dajte si pozor na svoj zrak

S tabletom Galaxy Tab A7 bude starostlivosť o vaše oči vylepšená pomocou Tmavého režimu. Ten zníži ich únavu a zároveň šetrí batériu. Je na vás, či ho budete používať len v noci alebo aj cez deň. Tmavý režim si viete jednoducho nastaviť niekoľkými dotykmi.

Zohratá dvojica

Aby ste mali prehľad o všetkých prijatých upozorneniach, jednoducho prepojte svoj Galaxy Tab A7 s vaším smarfónom. Nič vám neunikne ani vďaka funkcii Auto Hotspot, ktorá dokáže synchronizovať dáta v prípade, že v okolí práve nemáte sieť Wi-fi.

Ostaňte spolu

Galaxy Tab A7 vám spolu s aplikáciou Google Duo umožní ostať s vašimi milovanými v spojení aj vo chvíľach, kedy si nemôžete byť nablízku. Či sa už rozhodnete zdieľať vaše obľúbené momenty s priateľmi alebo rodinou, spojenie s nimi bude vždy rýchle a ľahké.

Precízne viacvrstvové zabezpečenie Samsung Knox

Vaše dáta sú v bezpečí. Galaxy Tab A7 je pod ochranou viacvrstvovej bezpečnostnej architektúry Samsung Knox, ktorá zariadenie stráži dokonca už na úrovni hardvéru.

Digitálna trieda pre deti

Objavte čaro aplikácie Samsung Kids. Už sa nebudete musieť obávať neželaných aktivít vašich ratolestí na digitálnych zariadeniach. V aplikácii nájdete množstvo aktivít a hier zameraných na detský rozvoj, vďaka čomu môžu zábavným a náučným spôsobom napredovať. Všetko budete mať pod kontrolou s reportom o ich aktivitách, zatiaľ čo rodičovský zámok vám umožní zamknúť neželané aplikácie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
10,4" (26,42 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 2000 × 1200 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
3 GB (3 072 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
3 GB (3 072 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
1 024 GB (1 048 576 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz Hotovo!
Model procesora
Qualcomm Snapdragon 662 Hotovo!
Grafický čip
Adreno 610 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Hmotnosť
472 g (0,47 kg) Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké parametry mám zadávat při vyhledávání ,,pera,, pro tento ntb ? AKTIVNÍ - PASIVNÍ ? POM - GUMA - PLAST - KOV ? Děkuji.

Dobrý den, rád bych se zeptal zda je součástí tabletu dotyková klávesnice.

Dobrý den, můžete mi prosím k tomuto tabletu doporučit vhodný stylus?

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda je možné na tabletu fungovat přes microsoft teams,on-line hodiny,tvoření referátu,prezentací apod.

Prosím, má tento tablet určování polohy pomocí GPS?

Dobrý den, sháním k tomuto tabletu klávesnici s pouzdrem, bude vyhovovat tato? https://www.alza.cz/yenkee-ybk-1010bk-d5775623.htm Nejsem si jistý zda to podporuje microUSB. Děkuji

Dobrý den, je tento tablet na sim kartu?

Dobrý den .Je v prodeji k tomu tabletu ochranné pouzdro. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň chcem sa opýtať či ma tento tablet v balení s pen?

Dobrý den, chci se zeptat jestli má tento tablet dex.

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE strieborný
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A7 10.4 LTE stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A7 10.4 LTE Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A7 10.4 LTE Silber.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií