Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE čierny
4,8 10 hodnotení
Tablet – displej 9.7 " 2048 × 1536 Super AMOLED, Snapdragon 652 1.8 GHz, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB + pamäťová karta až 128 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 3G, LTE, webkamera 8 Mpx + 2.1 Mpx, hmotnosť 386 g, micro USB, Android 7.0 Nougat
Kód:  SATA1014e Produktové číslo:  SM-T819NZKEXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE čierny Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE čierny


 Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE černý
 

Mimoriadne ľahký a tenký

Vychutnajte si s tabletom Samsung Galaxy Tab S2 9.7 skôr nepoznanú flexibilitu. Vďaka tomuto pozoruhodne tenkému a mimoriadne ľahkému zariadeniu si môžete vziať svoje elektronické publikácie, fotografie, videá a pracovné súbory kamkoľvek.


Zvýšená produktivita

Pomer strán 4:3 tabletu Galaxy Tab S2 ponúka ideálne prostredie pre kancelárske úlohy. Puzdro čierneho tabletu Galaxy Tab S2 9.7 obsahuje klávesnicu, ktorá ponúka podobný zážitok ako PC, čo je na nezaplatenie, keď potrebujete pracovať na najrôznejších dokumentoch.

 Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE černý
 

 Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE černý
 

Čistejšie, jasnejšie snímky

8 Mpx fotoaparát a objektív so svetelnosťou f/1,9 tabletu Samsung Galaxy Tab S2 umožňujú robiť jasnejšie a čistejšie snímky a videá ako kedykoľvek predtým aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Prezerajte si fotografie a videá v dokonalej čistote na veľkom displeji Super AMOLED.


Bezproblémové spracovanie viacerých úloh súčasne

Spracovávajte vďaka tabletu Galaxy Tab S2 9.7 viac úloh súčasne ako profesionál. Sledujte filmy v rozlíšení HD, zatiaľ čo listujete digitálnym časopisom či elektronickou publikáciou alebo pri prehliadaní webu. Spúšťajte viac aplikácií v režime rozdelenej obrazovky alebo v polohovateľných vyskakovacích oknách.

 Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE černý
 

 Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE černý
 

Zabezpečenie pomocou odtlačkov prstov

S tabletom Samsung Galaxy Tab S2 získate lepšie zabezpečenie vďaka pohodlnej a presnej funkcii odtlačkov prstov. Stlačením tlačidla Domov aktivujete odomknutie odtlačkom prstov. Overenie odtlačkov prstov možno použiť na obmedzenie/povolenie webového prehliadača, režimu zamknutej obrazovky a prístup k vášmu účtu Samsung.


Kľúčové vlastnosti tabletu Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE

  • Krásna tenká konštrukcia s hmotnosťou 386 g
  • Super AMOLED displej s rozlíšením 2 048 × 1 536 pixlov
  • Vysoko výkonný osemjadrový procesor Snapdragon
  • 8 Mpx zadný fotoaparát a 2,1Mpx predná kamera
  • Zabudovaný modul 4G LTE
  • Najnovší systém Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou Touch WIZ
 Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE černý
 
 

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky tablety do 300 eur

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Odkaz do neznáma tak je to S2 nebo S3 ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je tento tablet kompatibilní s S-Pen, popřípadě jde-li použít nějaký jiný stylus??

Dobrý den, podporuje tento tablet HDMI MHL?

Predpokladám, že ide vypnúť prihlasovanie odtlačkom prsta. Je to tak?

Galaxy Tab S2 natáči ve 4K?Nebo jen přehrává ve 4K?V A KDE?

Tento produkt je pekny smejd. Koupeny 11.8.2017 prave jsem ho vypnul a uz nejde zapnout.

k zakoupením produktů bílá licence ne office 365 . Jak se k ní dostanu

Dobrý den chtěl bych se zeptat na jakou sim (micro,nano atd) má tablet slot. Děkuji

Dobry den, je mozne s timto telefonem telefonovat prostrednictvim SIM karty? Podle specifikace ma GSM modul, ale v diskuzi nize je expertem napsano, ze se skoro zadnym tabletem nejde telefonovat primo pres SIM kartu.

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat, prosím na níže specifické technické vlastnosti k tomuto tabletu: 1. S jakou verzí je tento tablet dodáván vyroben, protože na internetu jsou verze Androidu od 5.1. Vy uvádíte verzi 6.0 a výrobce Samsung má již příručku ke stáhnutí pro verzi 7.0. Trochu si ty věci rozporují. 2. Zajímalo by mne jestli je možné s tímto tabletem telefonovat, jak s běžným smartphonem. Vložím patřičnou SIM a volám a ne přes internet, tak jak u většiny tabletů. 3. Dále jsem se chtěl zeptat na funkci rádia. Nikde na internetu jsem nenašel, jestli Samsung v tomto tabletu má nainstalovanou aplikaci rádia. Připojím sluchátka a poslouchám. Sluchátka slouží jako anténa a ne jak u valné většiny, že rádio lze poslouchat jen přes internet. 4. A poslední dotaz se týká co vše je součástí balení u tabletu. Předem děkuji za odpověď.

12
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE schwarz.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií