AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi čierny
4,9 9 hodnotení
Tablet - Qualcomm Snapdragon APQ8076 Octu Core (4x 1,4GHz + 4x 1.8GHz), dotykový 9,7" 2048x1536 Super AMOLED, 3GB RAM, interná pamäť 32GB, microSDXC až 200GB, WiFi, bluetooth 4.1, GPS, 2x kamera 8MPx + 2.1MPx, microUSB, batéria 5870 mAh, Android 6.0 (SM-T813)
Kód:  SATA1014 Produktové číslo:  SM-T813NZKEXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi čierny

Najnovší model tabletu Galaxy Tab S2 od Samsungu ponúka opäť špičkové vyhotovenie s najmodernejšou výbavou a nádherným tenkým telom. Vysoko jemný Super AMOLED displej a extra výkonný osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon patrí k absolútnej špičke medzi súčasnými technológiami. Pridajte k tomu najnovšiu verziu systému Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou Touch WIZ a dostanete jeden z najlepších tabletov medzi aktuálnymi topmodelmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásna tenká konštrukcia s hmotnosťou 378 g
  • Super AMOLED displej s rozlíšením 2048 × 1536 pixelov
  • Vysoko výkonný osemjadrový procesor Snapdragon
  • 8 Mpx zadný fotoaparát a 2,1 Mpx predná kamera
  • Podpora kariet micro SD s kapacitou až 128 GB
  • Najnovší systém Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou Touch WIZ

Úchvatné zobrazenie aj záznam

Displej s veľkosťou 9,7" ponúka rozlíšenie 2048 × 1536 pixelov, ktoré je tak jemné, že jednotlivé pixely sa nedajú rozoznať okom. Pomer strán 4: 3 je prispôsobený čítaniu časopisov a používaniu webu. Prepnutím čítania dôjde k úprave jasu obrazovky a zmene tapety, čím vznikne ideálne prostredie na čítanie elektronických publikácií, ktoré bolo navrhnuté tak, aby minimalizovalo únavu očí.

Zachyťte vďaka pokročilým funkciám fotoaparátu nezabudnuteľné okamihy. Tablet je vybavený výkonným zadným 8 Mpx fotoaparátom, ktorý dokáže snímať video vo FullHD rozlíšení. Predná 2,1 Mpx kamera obstará kvalitnú videokomunikáciu a samozrejme aj obľúbené selfie.

Maximálny výkon

Spracovávajte vďaka vysoko výkonnému osemjadrovému procesoru Qualcomm Snapdragon viaceré úlohy súčasne ako profesionál. Sledujte filmy v rozlíšení Full HD, zatiaľ čo listujete digitálnym časopisom či elektronickou publikáciou alebo pri prehliadaní webu. Spúšťajte viac aplikácií v režime rozdelenej obrazovky alebo v polohovateľných vyskakovacích oknách. Všetky funkcie tabletu by však boli obmedzené bez dobrého prístupu k internetu, ten je podchytený rýchlou WiFi štandardu 802.11ac.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
9,7" (24,64 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2048 × 1536 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
3 GB (3 072 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
9,7" (24,64 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2048 × 1536 Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
3 GB (3 072 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
128 GB (131 072 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
2,1 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz Hotovo!
Model procesora
Snapdragon 652 Hotovo!
Grafický čip
Adreno 510 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
237 mm (23,7 cm) Hotovo!
Šírka
169 mm (16,9 cm) Hotovo!
Hĺbka
5,6 mm (0,56 cm) Hotovo!
Hmotnosť
378 g (0,38 kg) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Samsung Galaxy Tab Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal zda má v dnešní době smysl kupovat tento tablet vzhledem k Androidu, který má v sobě. Zda nejde o zastaralý stroj. Rád bych ho využíval zejména jako čtečku k učení na cestách. Školní materiály PDF, DOCX, PPTX, občas Facebook. Díky za případnou odpověď.

Dobrý den, je možné připojit tablet k televizi přes HDMI (nebo jinak)? Děkuji D.

Dobrý den, lze k tomuto produktu připojit SSD disk a flash disk?

Nikde jsem nenašel informaci o výdrži baterie, máte někdo zkušenosti?

dobrý den, je možné k tabletu připojit externí čtečku karet? například tuto: https://www.alza.cz/hama-usb-2-0-otg-d4166205.htm?catid=18843035#discussionPosts dekuji za odpoved.

Kde je možné kúpiť originálne puzdro, aké má produktové číslo. Ďakujem za odpoveď.

dobrý den, hledám stylus s tenkým hrotem pro pohodlné psaní pro tablet samsung galaxy s2 9.7 wifi, ale vše kompatibilního, co zde nacházím je "tlusté". Máte prosím typ na tenké kompatibilní zařízení? Děkuji za radu.

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S2 9.7 WiFi schwarz.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií