Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 WiFi čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 WiFi čierny
4,8 17 hodnotení
Tablet – displej 10.5 " 2560 × 1600 Super AMOLED, Qualcomm Snapdragon 670 2 GHz, RAM 4 GB, interná pamäť 64 GB, pamäťová karta až 512 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, webkamera 13 Mpx+8 Mpx, výdrž batérie až 14,5 h, hmotnosť 399g, USB-C, Android 9.0 Pie
Kód:  SATA1022b Produktové číslo:  SM-T720NZKAXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 WiFi čierny

Sledovanie bez obmedzení

Doprajte si ničím nerušený pohľad na váš obľúbený obsah. Galaxy Tab S5e od spoločnosti Samsung prekonáva hranice zobrazenia. Vyznačuje sa totiž prevedením, ktoré takmer vôbec nenarúšajú rámy. Môžete si tak naplno vychutnávať filmy, seriály či fotografie bez toho, že by váš pohľad rušil výrazný rámik.



Prenosný a spoľahlivý

Galaxy Tab S5e od spoločnosti Samsung sa stane vaším verným spoločníkom, nech si ho už zoberiete kamkoľvek. Vďaka jeho kompaktným rozmerom a príjemnému dizajnu je totiž jeho používanie úplne jednoduché a praktické. Príjemne vás prekvapí tým, že váži iba približne 400 gramov a je tenký iba 5,5 milimetrov.



Tablet, ktorý má štýl

Očarte svoje okolie ohromujúcim štýlom vášho tabletu. Galaxy Tab S5e je totiž dizajnovým majstrovským kúskom. Jeho telo ponúka uni-body prevedenie z lešteného kovu. Potešenie na pohľad aj na dotyk prinesie tablet aj vďaka svojej kovovej povrchovej úprave.



Inteligentné rozhranie

Zbavte sa nežiaducich prvkov na vašej obrazovke. Vyskúšajte rozhranie One UI, ktorým sa vyznačuje tablet od spoločnosti Samsung. Táto technológia sama vyberie a zobrazí obsah, ktorý je pre vás relevantný. Používanie tabletu tak bude prehľadné a jednoduché. Od úžasných funkcií vás tak delí už len klepnutie prstom.


Skutočne realistický obraz

Pri sledovaní vášho obsahu, či už to budú filmy, seriály alebo hry, sa môžete tešiť na absolútne vtiahnutie do deja. To je umožnené pohlcujúcim Super AMOLED displejom s uhlopriečkou 10,5 palcov. Všetok obsah bude na obrazovke vášho Galaxy Tab S5e zobrazený v plnej farebnosti, detailnosti, kontraste a jase.



Potešte svoje uši

Úžasný dojem z používania tabletu umocní nielen perfektný obraz, ale aj pohlcujúce audio. Z tohto dôvodu je Galaxy Tab S5e od spoločnosti Samsung vybavený zvukovým systémom od audio expertov z firmy AKG. Tablet sa tak pýši štvoricou reproduktorov a sofistikovanou technológiou Dolby Atmos, ktorá zaručí dokonalý priestorový zvuk.



Vždy v kontakte s blízkymi

Skvelý obraz, zvuk, ovládanie, vzhľad - to nie je všetko! Galaxy Tab S5e dokáže dokonca utužiť rodinné vzťahy. Spoločnosť Samsung totiž prichádza s šikovnou funkciou Family Share. Tá umožní členom vašej rodiny zdieľať množstvo obsahu, napríklad spoločné fotografie, pripomienky či udalosti.



V spojení s telefónom

Už pri sebe nemusíte mať telefón, aby ste boli na dosah. Vďaka možnosti inteligentnej synchronizácie medzi Galaxy Tab S5e a smartfónom Galaxy, vám odteraz neujde žiaden prichádzajúci hovor. A môžete dokonca prostredníctvom tabletu aj šikovne odpovedať na textové správy.



Dostatok energie aj miesta

Množstvo skvelých funkcií si vyžaduje aj ohromný výkon. Našťastie, Galaxy Tab S5e je pripravený na všetko. O jeho ničím nerušený a plynulý chod sa stará batéria s kapacitou až 7040 mAh a podporou rýchleho nabíjania. Môžete si tiež vybrať či chcete tablet s kombináciou 4 GB RAM a 64GB úložiska alebo zariadenie s až 6 GB RAM a 128GB úložiskom. Ani tam to však nekončí. Vďaka podpore microSD kariet môžete získať externý úložný priestor až 512 GB.



Vaše dáta v bezpečí

Bezpečnosť musí byť vždy na prvom mieste. Preto je tablet vybavený viacerými diskrétnymi spôsobmi odomykania. K obsahu tabletu sa tak môžete dostať napríklad vďaka technológii rozpoznania tváre. A využiť môžete tiež čítačku odtlačkov prstov, ktorá je umiestnená tak, aby odomknutie tabletu bolo čo najrýchlejšie a najjednoduchšie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
10,5" (26,67 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2560 × 1600 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
10,5" (26,67 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2560 × 1600 Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
512 GB (524 288 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz Hotovo!
Model procesora
Qualcomm Snapdragon 670 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
244,9 mm (24,49 cm) Hotovo!
Šírka
160 mm (16 cm) Hotovo!
Hĺbka
5,5 mm (0,55 cm) Hotovo!
Hmotnosť
399 g (0,4 kg) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň bude sa predávať aj 128GB varianta ak áno tak za koľko eur?

Dobrý den co je dle vás lepší SM tab s5e nebo SM tab s6 lite?

Dobry den, mam dotaz na funkčnost s-pen s tímto tabletem. Nebo stylus který by fungoval stejně jako s-pen. Sice tu odpověď je , že NE... ale odpovídá na ní nějaký uživatel a ne odborník. Potřebuju tablet který budu využívat na kreslení obrazů, ilustrací a kreativní činnosti. V současnosti mam Ipad Air ktery už dosluhuje a jeho výkon nedostačuje. Nejsem ale spokojen s Apple prostředím. Chtěl bych Samsung ale jako člověk v invalidním důchodu nemohu dat za S6 20 tisíc.

Mam nekoli dotazu, prosim o jejich zodpovezeni. Pripojim k tomuto zarizeni nejakym zpusobem thunderbolt/usb3 externi hdd, na kterem mam ulozena data z macbooku pro jako napr. knihovnu adobe lightroom, filmy, dokumenty apod? Jakou reduci budu pripadne potrebovat, dokaze tablet precit obsah na disku, jake formaty dokaze cist? Dalsi dotaz je ohledne rozsiritelnosti uloziste, jakou nejvetsi pametovou kartu jde pouzit, prosim odkaz? Lze instalovat kancelarske aplikace office, adobe lightroom, cca ceny? Lze, pripadne prosim odkaz, pripojit pres hdmi k tv, aby fungoval i zvuk? Jakou powerbanku mohu pouzit? Lze pouzit nejaky stylus/pero, odkaz prosim. Jake klavesnice jdou s timto tabletem pouzit? Lze pouzit i napr.bluetooth mys/touchpad, pripadne klavesnice s touchpadem, pri pripojeni mysi pres bluetooth lze pouzivat zaroven klavesnici? Prosim o odkaz na kompatibilni zarizeni. Dekuji J.Adamek

Muži se zeptat jaká je v tom grafika?

Dobrý den, proč tento tablet nepodporuje žádnou vibrační odezvu? Například na klávesnici.

Bude fungovat fortnite ?

Dobrý den, má tento tablet fólii na displayi?

Dobrý den. Kdy bude prosím dostupná verze s 6Gb RAM a pamětí 128Gb? Na ostatních trzích je tato verze dostupná... Děkuji.

Je pouzdro "Samsung Flip Case pro Galaxy Tab A 2019 Black" vhodne i pro tablet Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 WiFi?

12
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 WiFi čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 WiFi čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 WiFi černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 WiFi Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 WiFi Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Tab S5e 10.5 WiFi fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií