Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Samsung Galaxy Tab S7 WiFi, čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab S7 WiFi, čierny
5 7 hodnotení
Tablet – displej 11" QHD 2560 × 1600 TFT,, Qualcomm Snapdragon 865+ 3.09GHz, RAM 6GB, interná pamäť 128GB, pamäťová karta až 1000GB, WiFi, Bluetooth, webkamera 13Mpx+8Mpx, výdrž batérie až 15h, hmotnosť 495g, USB-C, Android 10
Kód:  SATA1024b Produktové číslo:  SM-T870NZKAEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S7 WiFi, čierny

Samsung Galaxy Tab S7 WiFi 128 GB v čiernom vyhotovení


Výkonný, inteligentný a praktický tablet

Samsung Galaxy Tab S7 vás nadchne mimoriadne vysokým výkonom, ultra plynulým 120 Hz zobrazením, efektivitou práce porovnateľnou s PC, zdokonaleným perom S Pen a aj prvotriednym dizajnom. Zoznámte sa s revolúciou na poli tabletov.



Neuveriteľne plynulý obraz

Vďaka obnovovacej frekvencii, až 120 Hz je zobrazenie úchvatne plynulé a odozva displeja tabletu mimoriadne nízka. Tablet Samsung Galaxy Tab S7 navyše obnovovaciu frekvenciu inteligentne prispôsobuje tomu čo práve robíte, aby šetril batériu.



Nádherný displej, ktorý chráni vaše oči

Vychutnajte si multimédiá na mimoriadne kvalitnom 11" LTPS LCD displeji s rozsahom farieb DCI-P3. Nielenže na ňom vynikne každý detail – navyše efektívne znižuje vyžarovanie modrého svetla, aby šetril vaše oči, čo potvrdzuje certifikácia Low Blue Light. Kvalite obrazu tabletu Samsung Galaxy Tab S7 zdatne sekunduje zvuk, vypracovaný systémom AKG a s podporou Dolby Atmos, ktorý ponúka štvorica reproduktorov.



Pokročilý procesor s extrémnym výkonom

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 ponúka inteligentný procesor Qualcomm Snapdragon 865 Plus, ktorý disponuje výnimočným výkonom a rýchlosťou, takže si hravo poradí s náročným multitaskingom aj modernými hrami. V porovnaní s tabletom Galaxy Tab S6 nejde o evolúciu, ale o revolúciu: procesor má až o 25 % vyšší výkon na jadro, až o 36 % vyšší grafický výkon a až o 77 % vyšší výkon neurálneho procesora.



Vychutnajte si naplno mobilné aj konzolové hry

Nádherný displej a mohutný zvuk vás vtiahnu do deja vašej obľúbenej hry. Navyše sa nemusíte obmedzovať len na mobilné tituly. S predplatným Xbox Game Pass Ultimate získate možnosť streamovať na displej tabletu viac ako 100 moderných konzolových videohier z cloudu.



Úplne nové pero S Pen

Prepracované inteligentné pero S Pen sa dokonale pohodlne drží. Keď ním píšete máte vďaka úžasne nízkemu oneskoreniu pocit, akoby ste písali skutočným perom na klasický papier. Po použití ho môžete prakticky pripevniť na zadnú stranu vášho Galaxy Tab S7 pomocou magnetu.



Efektivita práce a pohodlie porovnateľné s PC

Pracujte na svojom Galaxy Tab S7 ešte efektívnejšie. Dokúpte si originálny kryt s klávesnicou Book Cover Keyboard. Klávesnica láka praktickými funkčnými klávesmi a väčším trackpadom, takže budete ovládať aplikácie aj písať úplne prakticky a efektívne. Využite zároveň funkciu DeX a získajte jedným kliknutím prostredie, ktoré sa dá porovnať s klasickým stolným PC.



Zachyťte celý svet ultra širokým objektívom

Tablet Samsung Galaxy Tab S7 ponúka pokročilý dvojitý fotoaparát. Hlavný 13 Mpx širokouhlý objektív so svetelnosťou f/2.0 dopĺňa 5 Mpx ultra širokouhlý objektív (f/2.2), ktorý zachytí ešte viac z vášho okolia. Samozrejme môžete natáčať aj videá, a to v špičkovom rozlíšení 4K pri 30 snímkach za sekundu.



Nádherný tenký a ľahký dizajn

Aj keď ponúka ohromujúcu uhlopriečku, je tablet Samsung Galaxy Tab S7 nádherne tenký a ľahký. Dokonale vás očarí aj svojím dizajnovým spracovaním s elegantným farebným vyhotovením, ktoré využíva pokročilú techniku eloxovania. Na dotyk príjemná textúra, ktorú nájdete na luxusnom hliníkovom povrchu, je vytváraná polykryštalickými diamantmi a dopracovaná jemným pieskovaním.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
11" (27,94 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
QHD 2560 × 1600 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
6 GB (6 144 MB) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
6 GB (6 144 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
1 000 GB (1 024 000 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
3,09 GHz Hotovo!
Model procesora
Qualcomm Snapdragon 865+ Hotovo!
Grafický čip
Exynos Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
6,3 mm (0,63 cm) Hotovo!
Šírka
253,8 mm (25,38 cm) Hotovo!
Hĺbka
165,3 mm (16,53 cm) Hotovo!
Hmotnosť
495 g (0,5 kg) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Samsung Galaxy Tab Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky Samsung Galaxy Tab S
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude k tomuto tabletu Spen v balení, nebo je nutné si jej dokoupit? Děkuji

Dobrý den, když tenhle model tady objednám, co přesně je součástí balení? Zákazníci se tu ptají na Spen, kryt, ochranné sklo klávesnici... Rád bych v tom měl jasno a to bohužel nemám. Díky za odpověď.

Hystá se ještě naskladnění tohoto tabletu?

Na stranke k tomuto tabletu mate uvedene že podporuje wifi5 na stranke vyrobcu je ale uvedene wifi6 čo je teraz pravda? Pozeral som ako galaxy Tab 7 tak aj 7+ a pri oboch vyrobca udáva wifi6...

chcel by som sa spýtať či tablet pri písaní perom zaznamenáva dotyky ruky.

Dobry den. Kedy ocakavate naskladnenie ?

Je v balení i spen?

Lze tento tablet používat na kreslení? Pokud ano tak přez jaký program

Dobrý deň, dajú sa dokúpiť náhradné hroty pre S Pen, keďže v balení nie sú?

Dobrý den je na tomto tabletu nějaký program na střih pokud ne prosím doporučte mi nějaký

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab S7 WiFi, čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab S7 WiFi, čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab S7 WiFi černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S7 WiFi schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab S7 WiFi schwarz.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií