Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia
4,4 17 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, s ovládaním v slovenčine, OLED displej, GPS, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), NFC platby cez Google Pay, meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, obchod s aplikáciami, vlastné ciferníky, navigácia, uľahčenie pre hendikepovaných a hry, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 40 h, detekcia pádu a SOS tlačidlo, materiál puzdra nehrdzavejúca oceľ
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  EUSaGALW446b Produktové číslo:  SM-R890NZKAEUE Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia 191,90 € Zánovné

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia

Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

UPOZORNENIE: Pri produktoch označených "EU distribúcia" môžete uplatniť reklamáciu iba cez našu spoločnosť Alza.cz a.s. a nevzťahuje sa na ne žiadna lokálna akcia (napr. Cash Back, zľavové kódy ai). Viac informácií o EU distribúcii nájdete TU


Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia sú smart hodinky pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o svoje denné aktivity. Odolnosti hodiniek pomáha gorilla glass sklo. Obrazovka s uhlopriečkou 1,4 " vám ako na dlani ukáže najrôznejšie informácie. O ich vzhľad sa stará guľatý ciferník. Ak vám niekto bude volať, tak možno hovor vybaviť prostredníctvom hodiniek. Bežné hodinkové funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, kalendár, duálny čas a otočná luneta, dopĺňajú vychytávky ako detekcia začatia aktivity, krokomer, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, virtuálny tréner, výpočet kalórií, vyjdené poschodia a vzdialenosti. V obchode zaplatíte pohodlne bezdrôtovo pomocou Google Pay. Treba počítať s ich celkovou hmotnosťou 52 g.

Najdôležitejšie parametre smart hodiniek Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia

  • Digitálne zobrazenie času
  • Hodinkám nechýbajú štandardné hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, kalendár, duálny čas a otočná luneta
  • Samozrejmou, ale milou funkciou sú notifikácie z vášho mobilu
  • Športové funkcie smart hodiniek Samsung: detekcia začatia aktivity, krokomer, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, virtuálny tréner, výpočet kalórií, vyjdené poschodia a vzdialenosti
  • Operačný systém hodiniek: wear OS

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia prekvapia svojou výbavou

Hodinky inteligentné Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia sú inteligentné hodinky kompatibilné s operačným systémom Android s GMS vďaka WiFi, Bluetooth a NFC. Funkcia monitoringu spánku vás upozorní na čas, kedy ste v noci spali nerušeným spánkom a naopak, kedy ste sa len prevaľovali a pomôže k zlepšeniu spánkového cyklu, aby vás prestal trápiť nedostatok energie. Prehrávač vám uľahčí možnosť prehrávanie pesničiek bez toho, aby ste museli siahať po mobil do vrecka. Kapacita batérie by mala pri bežnom používaní vydržať 40 h, nehrozí teda, že by vás nechali v štichu tým, že sa vybijú v strede dňa. Dokonca majú aj vnútorné úložisko s kapacitou 16 GB. Na ich ovládanie možno využiť jazyk, ktorým je angličtina, čeština, nemčina, slovenčina, maďarčina a francúzština. Jazykom mobilnej aplikácie hodiniek smart Samsung je angličtina, čeština, nemčina, maďarčina, slovenčina a francúzština.

Smart hodinky vám zlepšia formu

Smart watch Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia sa hodia na meranie mnohých aktivít, napr. beh, cyklistika, fitness, chôdza, joga, outdoor, plávanie, turistika a veslovanie. Funkcia na meranie tepu sa navyše hodí na perfektné vymedzenie tepovej zóny vhodné na cielené spaľovanie tukov. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s vyváženým aktívnym životným štýlom. Krokomer má neustále pod dohľadom vašu pohybovú aktivitu vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Aby toho nebolo málo, ponúknu tiež meranie hladiny saturácie krvi kyslíkom.

UPOZORNENIE: Pri produktoch označených "EU distribúcia" môžete uplatniť reklamáciu iba cez našu spoločnosť Alza.cz a.s. a nevzťahuje sa na ne žiadna lokálna akcia (napr. Cash Back, zľavové kódy ai). Viac informácií o EU distribúcii nájdete TU

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android s GMS Hotovo!
Max. výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 12.0, Android 13.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android s GMS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 12.0, Android 13.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
46 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
52 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant, Bixby Hotovo!

Notifikácie a volania

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Plast Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
14,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!

Značka/model

Značka
Samsung Hotovo!
Modelový rad
Galaxy Watch 4 Classic Hotovo!
Model
46mm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aky je rozdiel hodiniek Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne medzi EU distribuciou a klasickou?

Dobrý den, prosím lze spárovat hodinky s mobilem Samsung Galaxy A32? Děkuji.

Dobrý deň majú Samsung galaxy 4 classic GPS ? ďakujem

Funguje EKG na hodinkách i s jinýmy telefony android?

Dobrý den, ráda by jsem se zeptala zda jde do samsung pay dát karta od česká spořitelny (visa)?

Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46 mm čierne – EÚ distribúcia
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií