Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung Galaxy Watch 42 mm Black

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch 42 mm Black
4,7 56 hodnotení
Smart hodinky – pánske s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, meranie zdolaných poschodí, GPS, barometer, výškomer, gyroskop, kompas, senzor na intenzitu svetla, pripojenie pomocou WiFi a Bluetooth, stav batérie, prehrávač hudby, vibrácie, hľadanie telefónu, telefonovanie pomocou hodiniek cez spárovaný telefón, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), Tizen, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 4000MB, Gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAAW0013e Produktové číslo:  SM-R810NZKAXEZ Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Watch 42 mm Black

Hodinky presne podľa vášho štýlu

Objavte skutočne inteligentné hodinky, ktoré si vás získajú svojimi funkciami aj pri pohľade z každého uhla. Nadčasový dizajn Samsung Galaxy Watch zvýrazní váš jedinečný štýl a originálna kombinácia klasického s moderným vás očarí. Vzhľad prémiových hodiniek, animovaná ručička, ale aj smart funkcie, aplikácie a inteligentné spojenie s vaším telefónom. To sú Galaxy Watch od spoločnosti Samsung.



Originálne spojenie moderného s klasickým

Zvoľte si tú správnu kombináciu dizajnových prvkov. Tak, aby ste previedli váš štýl v plnej kráse. Spoločnosť Samsung disponuje rozsiahlym výberom ciferníkov a 20mm remienkov. To všetko skvelo doplní bohatá ponuka inteligentných funkcií a Super AMOLED displej, ktorý v režime Always On Watch ukáže aktuálny čas bez toho, že by ste museli čokoľvek stláčať alebo otáčať lunetou.



Stvorené pre pohodlnejšie počúvanie

Užívajte si svoje obľúbené skladby kdekoľvek. Šikovné hodinky Galaxy Watch disponujú 4GB interným úložiskom, vďaka ktorému budete mať svoju srdcovú hudbu okamžite k dispozícii. Hodinky potom stačí prepojiť s bezdrôtovými slúchadlami a môžete sa započúvať do tónov vašich obľúbených hudobníkov.



Šikovná kombinácia dizajnu a výkonu

S Galaxy Watch získate silné zariadenie, ktoré si vysoký výkon udrží skutočne dlho. Nabitie hodiniek je navyše absolútne jednoduché. Stačí hodinky položiť na bezdrôtovú nabíjačku. Skvelý výkon je zase podporovaný dvojjadrovým 1,15GHz procesorom Exynos 9110 a 768MB operačnou pamäťou RAM.



Partner pri behu a fitness inštruktor

Rozhodne nie sú iba na okrasu, ani neslúžia iba na mobilnú komunikáciu. Inteligentné hodinky Galaxy Watch sa dokážu premeniť aj na šikovného trénera. Merajú vašu tepovú frekvenciu, aby bol váš tréning efektívny. Sledujú vaše výkony, takže vás motivujú k ich prekonaniu. A vďaka aplikácii Samsung Health získate skvelý prehľad o stravovaní či efektivite spánku.



Celý deň ako na dlani. Alebo na zápästí

Hodinky Galaxy Watch nestrácajú ani sekundu. Ráno okamžite spoznajú, že ste už vstali a poskytnú vám užitočné informácie pre prichádzajúci deň. Rovnako prakticky vám zobrazujú aktuálny program a povinnosti počas celého dňa. A ešte pred spaním ponúknu šikovnú rekapituláciu dňa.



Vždy ukážu tú správnu cestu

Nech už vás kroky - alebo kolesá - zavedú kamkoľvek, inteligentné hodinky Galaxy Watch vám poslúžia ako vynikajúca navigácia. Sú totiž vybavené integrovaným GPS modulom, ktorý navyše dopĺňa aj barometer a výškomer. Takže na ceste do prírody budete mať všetky dôležité informácie vždy po ruke.



Vhodné do vody aj do nepohody

Nezáleží na tom, na ako veľmi dobrodružnú cestu sa chystáte. Galaxy Watch sa prispôsobia aj nepriaznivým podmienkam. Odolávajú vode a prachu podľa certifikácie IP68, vydržia tlak vody 5 ATM a spĺňajú dokonca vojenský štandard MIL-STD-810G.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
42 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
49 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Tizen Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
12,5 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
45 h (1,88 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, maju hodinky notifikaciu (zvuk alebo vibrovanie) ked sa vzdialia a odpoja od telefonu? Napr. ked si telefon zabudnem doma, niekde mi vypadne a pod. Dakujem!

Nerozumím, proč mají hodinky v menší verzi nižší kapacitu baterie, než předchozí Gear sport ...

Dobrý den, existuje nějaká powerbanka, kterou by bylo možně bezdrátově dobíjet tyto hodinky? Prosím případně o doporučení powerbanky.

Dobrý deň, je v balení pre Samsung Galaxy Watch 42mm bezdrôtová nabíjačka poprípade aspoň káblová?

Dobrý den. Podporuje banka Air Bank platbu s hodinkami Samsung Galaxy Watch 42mm Black? Děkuji

Dobrý deň. Má EZ verzia určená pre český trh v ponuke slovenské menu, alebo iba české?

Dobrý den, mají tyto hodinky nějaké funkce, které vyžadují přístup k mobilnímu internetu a bez internetu jsou nepoužitelné? Nemám mobilní internet, takže potřebuji vědět, jestli by mi na nich vůbec něco fungovalo. :) Děkuji za (doufám brzkou) odpověď

Dobrý den, je možné si již hodinky prohlédnout v Showroomu na vaší prodejně v Holešovicích? Jestli nikoliv, tak kdy to prosím bude možné?

Kdy budou hodinky na showroomu v alze v Pha k vidění? děkuji

Dobrý den, jelikož nevím jestli tyto hodinky budou kompatibilní s mým mobilním telefonem (Honor 10 – https://www.alza.cz/honor-10?dq=5316121) je možné je do 14-ti dnů od zakoupení vrátit a získat peníze zpět? Děkuji za (doufám brzkou) odpověď

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Watch 42 mm Black
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Watch 42 mm Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch 42mm Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 42 mm Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 42 mm Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Watch 42mm Black.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií