Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi Fan Festival

Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold
4,7 133 hodnotení
Smart hodinky – dámske, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku IP68, Tizen, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 4GB, telefonovanie pomocou hodiniek cez spárovaný telefón, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAAW0013d Produktové číslo:  SM-R810NZDAXEZ Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold

Jednoducho očarujúce

Doprajte si hodinky, ktoré vás očaria z každého uhla a pri každom pohľade. Objavte ich mimoriadne funkcie. Pokochajte sa pohľadom na dizajn, ktorý ešte lepšie zvýrazní váš štýl. Zoznámte sa s Galaxy Watch od spoločnosti Samsung. Inteligentným doplnkom, ktorý v sebe spája klasickú eleganciu tradičných hodiniek so všetkými možnosťami moderného zariadenia.



Zladia sa s vaším štýlom

Zvoľte si tú správnu kombináciu dizajnových prvkov, aby ste ideálne doplnili svoj outfit. Zlaté prevedenie je spolu s príjemnou veľkosťou tela hodiniek zárukou pohodlného nosenia. Možnosť jednoduchej výmeny remienku za iný so šírkou 20 mm a jednoduchá úprava motívu ciferníka vám dáva bohaté možnosti prispôsobenia vzhľadu vašich Galaxy Watch. Stále si pritom zachovávajú svoje inteligentné funkcie. Napríklad neustále zobrazovanie času bez nutnosti hodinky akokoľvek aktivovať.



Pustite si svoj song. Aj bez telefónu

Užívajte si radosť z hudby, nech už ste kdekoľvek. Galaxy Watch majú vlastnú pamäť, vďaka ktorej si svoje obľúbené skladby pustíte aj v okamihu, kedy nemáte poruke mobilný telefón. Stačí hodinky prepojiť s bezdrôtovými slúchadlami a započúvať sa do tónov vašich obľúbených hudobníkov.



Pôvab, ktorý skrýva silu

So Samsung Galaxy Watch budete mať na ruke silné zariadenie, ktoré nielen skvele vyzerá a perfektne funguje, ale navyše vás veľmi príjemne prekvapí svojou výdržou. Vďaka vysokej kapacite batérie vydrží niekoľko dní bez nabíjania. A keď bude potrebné energiu hodinkám doplniť, stačí ich položiť na bezdrôtovú nabíjačku.



Pre život v pohybe aj lepší odpočinok

Plávanie. Beh. Fitness. Alebo len prechádzky pre radosť. Samsung Galaxy Watch môžu byť vaším osobným trénerom aj príjemným spoločníkom pri aktívnom oddychu. Zmerajú vašu tepovú frekvenciu, sledujú vaše tréningové výkony, poskytnú vám prehľad o spálených kalóriách... A keď sa príjemne unavení vrátite domov, pomôžu vám aj s odpočinkom. Obsahujú totiž funkcie na zníženie úrovne stresu a meranie kvality spánku.



Váš poradca po celý deň

Hodinky Galaxy Watch vám budú robiť spoločnosť po celý deň. Ráno okamžite spoznajú, že ste už vstali a poskytnú vám užitočné informácie pre prichádzajúci deň. Rovnako prakticky vám v jeho priebehu zobrazia aktuálny program alebo dôležité upomienky. Pred spaním ponúknu šikovnú rekapituláciu dňa. A nespia ani v noci - počas spánku monitorujú jeho účinnosť.



Dajte zbohom blúdeniu

Na cestách vám inteligentné hodinky Galaxy Watch poslúžia ako vynikajúci pomocník, pretože je priamo v nich zabudovaná navigácia. To však nie je všetko. Aby ste mali k dispozícii ešte viac zaujímavých informácií o podmienkach vášho výletu, sú hodinky vybavené aj barometrom a výškomerom.



Ponorte sa do zážitkov

Nevadia im jarné prehánky. Ani jesenná búrka. A žiaden problém im nerobí ani ponorenie do vody. Galaxy Watch sú inteligentné hodinky nielen do daždivého počasia, ale aj do bazéna. Elegantný dizajn a šikovné funkcie totiž dopĺňa tiež veľmi odolná konštrukcia. Či už sa ponoríte do bazéna, alebo sa vydáte na dobrodružstvá v prírode, Galaxy Watch budú pri tom.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
42 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Ružovozlatá Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
49 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Tizen Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
45 h (1,88 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Petr: Podporují tyto Smart Watch příjem a provedení hovoru? To znamená, obsahují mikrofón?

Dobrý den Chci se zeptat jestli půjdou tyto hodinky spárovat s telefonem samsung galaxi s6 edge předem děkuji za odpověď

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či sa dá na hodinkách aj písať správy pomocou hlasu. (SMS, Whatsapp, Facebook...) Ďakujem.

Dá se přes hodinky volat a psát SMS jako v předešlých verzích?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho vydrží hodinky Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold na jedno nabití. Baterie s 270mAh mi přijde málo. Děkuji

Dobrý den, měla jsem u samsung gear sport velký problém s připojováním GPS, připojily se tam na 20% míst a zbytek nemohla vůbec najít nebo se po chvíli odpojila. Servis mi řekl, že neví, zda jde o špatný kus nebo je to obecná vlastnost těchto hodinek, což mě dost odrazuje od jejich další koupi i s tím, že bych neměla nárok na opravy, protože hodinky prostě takové jsou. Máte někdo zkušenosti s fungováním GPS nebo, jak si mám tuto odpověď vyložit? Děkuji

Dobrý den, půjdou na hodinkách přijímat hovory, volat z nich a psát zprávy? Děkuji. R.

Dobrý den můžu se zeptat kdy budou hodinky zase k dispozici a jestli vůbec?Děkuju

Dobrý den, jsou tyto hodinky kompatibilní i s Android 11 ? Děkuji

Dobrý den, půjdou sparovat s mobilním telefonem Huavey P30 Lite?

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold
Ďalšie informácie

Každý deň iný štýl: Inteligentné hodinky ponúkajú desiatky možností

Inteligentné hodinky sú šikovným prostredníkom medzi naším mobilom a nami, sledujú naše kroky a poradia, ako cvičiť. A v poslednej dobe sú aj stále krajším a variabilnejším doplnkom: Športový vzhľad možno zmeniť na elegantný s pomocou pár krokov po ceste z fitka. Aké vzhľady inteligentné hodinky skrývajú a ako s nimi pracovať?

Ako najlepšie trénovať so smart watch

Odhaľte slabé stránky alebo príčiny neúspechu. Skúsený športovec vie čítať z vlastných pocitov a prispôsobovať tak tréning stavu tela, ale ani ten nevie zistiť a ustrážiť všetko. Začiatočníkovi odhalí tréning so športtesterom ešte viac. Zatiaľ čo pocit môže klamať, čísla spravidla neklamú. Poďme sa pozrieť na základ toho, v čom sú benefity smart hodiniek.

Ciferníky inteligentných hodiniek: ako fungujú a kde ich stiahnuť?

Ak ste majiteľmi smart hodiniek, máte možnosť upraviť si vzhľad ciferníka podľa potreby. Záleží na výrobcovi, ako možnosť úprav vzhľadu základnej obrazovky pripravil, ale vďaka usilovnosti používateľov, nie je problém nájsť taký ciferník, ktorý vám naozaj bude vyhovovať. Ako na to? 

Fitness náramky vs. smart hodinky (POROVNANIE)

Kadencia krokov, VO2max aj napríklad možnosť bezkontaktných platieb. Toto je malý zoznam toho, čo dostanete so smart hodinkami navyše oproti športovému náramku. Ten ale zase ponúka pozitíva v podobe jednoduchého používania, výdrži a ceny. Oba varianty sú dobré. Záleží na tom, čo od inteligentného zariadenia na zápästí očakávate.

Samsung Galaxy S10 (PRVÉ DOJMY)

Telefóny Samsung Galaxy S10 sú jedny z najočakávanejších v tomto roku. My už sme mali možnosť si ich vyskúšať a trošku sa s nimi zoznámiť. Ako sa nám trojica páči? A ako hodnotíme evolúciu, ktorá priniesla predovšetkým inovovaný dizajn?
Recenzie Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 42 mm Roségold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 42 mm Roségold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Watch 42mm rózsaarany.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií