Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Samsung Galaxy Watch Active 2 40 mm čierne

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch Active 2 40 mm čierne
4,8 20 hodnotení
Smart hodinky – unisex, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku IP68, Tizen, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 4GB, telefonovanie pomocou hodiniek cez spárovaný telefón, gorilla Glass sklíčko, materiál remienka: plast, materiál puzdra: hliník
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAAW0014d Produktové číslo:  SM-R830NZKAXEZ Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Watch Active 2 40 mm čierne


Hodinky na šport aj do spoločnosti

Nadčasový dizajn v dvoch verziách

Zoznámte sa s vaším novým fitness partnerom. Galaxy Watch Active2 od spoločnosti Samsung si vás získajú svojim elegantným minimalistickým dizajnom a špičkovým displejom zasadeným v ľahkom hliníkovom tele. Vyberať môžete zo 40 mm alebo 44 mm ciferníka a nespočetných štýlových remienkov.

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch Active2 majú najnovšie funkciu merania tlaku a EKG

Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Active2 využívajú rad inteligentných funkcií a teraz boli rozšírené ešte o ďalšie - meranie tlaku aj EKG. Podmienkou pre získanie týchto funkcií je stiahnutie aplikácie Samsung Health Monitor. Tá bude dostupná len v Galaxy Store, teda tieto funkcie môžu získať iba majitelia inteligentných telefónov Samsung.

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch Active2 ponúkajú jednoduchšie ovládanie na veľkom displeji

Majte dokonalý prehľad o všetkých funkciách na veľkom Super AMOLED displeji, ktorý vám poskytne skvelú čitateľnosť a jedinečné farby za akýchkoľvek podmienok. Galaxy Watch Active2 sú navyše vybavené digitálnou dotykovou lunetou, s ktorou bude ovládanie hodiniek ešte komfortnejšie.

Perfektný doplnok každého outfitu

Radi s oblečením experimentujete a hodinky sú pre vás doplnkom, ktorý musí váš imidž vždy zvýrazňovať a dotvárať? Potom určite oceníte novú funkciu tvorenia ciferníkov na mieru. Stačí smartfónom odfotiť vzor alebo farbu vášho outfitu a Galaxy Watch Active2 vytvorí ciferník, ktorý s vami bude skvele ladiť.

Meňte remienky na smart watch Galaxy Watch Active2 podľa nálady

Hodinky nie sú len o ciferníku. Dôležité je mať aj kvalitný remienok, ktorý sa bude hodiť k vášmu štýlu a danej príležitosti. Vyberte si ten svoj zo širokej ponuky silikónových a kožených variantov.

Majte prehľad o svojom výkone

Stačí sa pozrieť na zápästie a uvidíte svoje spálené kalórie, trvanie aktivity alebo napríklad srdcový tep - záleží len na tom, čo vás zaujíma. Galaxy Watch Active2 automaticky rozpoznajú a začnú merať až 7 rôznych aktivít vrátane novo pridaného plávania. Ďalšie desiatky cvičení a športov si môžete nastaviť manuálne.

Stres aj spánok pod palcom s inteligentnými hodinkami Galaxy Watch Active2

Na podávanie vysokých športových výkonov je dôležité byť psychicky fit. S tým vám dokážu inteligentné hodinky Galaxy Watch Active2 tiež pomôcť. Počas dňa merajú hladinu vášho stresu a pri vysokých hodnotách vám pošlú upozornenie, zároveň vám tiež odporučia relaxačné dychové cvičenia. V priebehu noci zbierajú informácie o vašom spánku a jeho kvalite, aby ste mali prehľad, ako skutočne odpočívate.

EKG vás vždy istí

Zdravie je vždy na prvom mieste. Preto Samsung Galaxy Watch Active2 dokážu monitorovať váš tep počas celého dňa pomocou ôsmich fotodiód umiestnených na spodnej strane hodiniek. Na abnormálne výkyvy vo vašej srdcovej činnosti vás okamžite upozornia.

Smart hodinky Galaxy Watch Active2 s vami udržia tempo

Cez deň v práci, večer na tréningu. Smart hodinky Galaxy Watch Active2 vás budú sprevádzať po celý deň a rozhodne sa neunavia skôr ako vy. Tiež však musia niekedy odpočívať, aby druhý deň podávali 100 % výkon. Preto ich nezabudnite pred koncom dňa priložiť na bezdrôtovú nabíjačku, ktorá je súčasťou balenia.

Voda ani prach smartwatch Samsung Watch Active2 nezastavia

So smartwatch Galaxy Watch Active2 sa nemusíte báť vyraziť ani na náročnú výpravu do prírody. Okrem certifikácie IP68 a označenia 5ATM garantujúcich ich vodoodolnosť a odolnosť voči prachu, disponujú tiež vojenským štandardom MIL-STD-810, ktorý je dôkazom ich mimoriadnej odolnosti.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
95 h (3,96 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
40 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
26 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Tizen Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
95 h (3,96 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
43 h (1,79 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat jestli se s nimi dá telefonovat? Děkuji

Dobrý den budou hodinky kompatibilní s mobilním telefonem huawei y6 prime 2018

Mají hodinky vestavěný reproduktor?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat zda někdo nevíte jestli se V ČR plánuje spuštění služby SAMSUNG PAY? Případně kdy a zda bude možno platit pomocí chytrých hodinek Samsung Watch?... předem děkuji za odpověď

Zdravím tieto hodinky môžem spárovať s mobilom Samgung A50?

Jde v těchto hodinkách ovládat i spotify po případě i telefon např: na vypnutí notifikací nebo dat ??? Děkuji předem za odpověď

Dobrý den, rád bych koupil tyto hodinky ale nevidím nikde napsané, jestli je nabíječka součástí balení, děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohl bych se zeptat jestli je max 39 sportovních aktivit nebo jestli je jich tam víc? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, má sklíčko hodinek rovný povrch? Jde mi o aplikaci ochranného sklíčka jiných výrobců než Samsung. Je sklíčko po okraji zaoblené nebo je ploché až do kraje? Děkuji.

Dobrý deň, je možne hodinky plne využiť aj s telefónom Samsung, ktorý má verziu Androidu 11 a viac?

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Watch Active 2 40 mm čierne
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Watch Active 2 40 mm čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Watch Active 2 40 mm fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií