Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny
4,6 13 hodnotení
Mobilný telefón – 7.6" AMOLED 2208 × 1768, 120Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 888 8-jadrový, RAM 12GB, interná pamäť 512GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 12Mpx (f/1.8)+12Mpx (f/2.4)+12Mpx (f/2.2), predný fotoaparát 10Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, UWB, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, single SIM + eSIM, neblokovaný, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 11W, batéria 4400mAh, Android 11
Kód:  SAMO0221c1 Produktové číslo:  SM-F926BZKGEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny


Budúcnosť zložená do vrecka

Dokonalá kombinácia najnovších technológií a nekonečných inovácií – to je smartfón Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Snímajte fotografie z úplne nových uhlov s piatimi fotoaparátmi a režimom Flex. Zažite špičkovú rýchlosť siete 5G. Spoznajte novú úroveň gamingu so skvelým výkonom, alebo multitaskingu s funkciou Split Screen View. To všetko hneď na dvoch 120 Hz obrazovkách, 6,2" vonkajšom a 7,6" hlavnom displeji, s podporou úplne novej edície obľúbeného pera S Pen. Všetko, čo si prajete od mobilného telefónu a ešte viac teraz zložíte pohodlne do svojho vrecka.

Telefón Samsung Galaxy Z Fold3 5G kombinuje dizajn s odolnosťou

Luxusné dizajnové vyhotovenie telefónu Galaxy Z Fold3 5G nijako nezabránilo spoločnosti Samsung, aby ho vybavila maximálnou ochranou. Vonkajší displej a zadný kryt sú spevnené vôbec najsilnejším sklom z rodiny Galaxy Z, Corning Gorilla Glass Victus. To prešlo intenzívnym testovaním na pády z výšky až dvoch metrov a ponúka tiež zdokonalenú odolnosť proti poškriabaniu. Jeho futuristický vzhľad s vybranými farbami si tak budete môcť pri telefóne Samsung Galaxy Z Fold3 5G vychutnať po naozaj dlhú dobu.

Smartfón Samsung Galaxy Z Fold3 5G vám poslúži ako rozkladacie vreckové kino

Nechajte váš obsah zažiariť na veľkorysom 7,6" AMOLED displeji s pomerom strán 22,5 : 18. Vďaka jeho unikátnej technológii sa môžete tešiť na skvelú kvalitu obrazu s krištáľovými farbami, 120 Hz plynulosť a vysoký kontrast. Tým to však nekončí – vždy, keď sa obrazovka čierneho telefónu Samsung Galaxy z Fold3 5G rozsvieti, selfie fotoaparát umiestnený na vnútornej strane pod displejom ako kúzlom zmizne a zanechá za sebou len dokonale celistvý displej pre ničím nerušený zážitok zo sledovania.

Písanie, kreslenie a ovládanie v novom uhle

Obľúbený stylus S Pen teraz prichádza aj na skladací telefón Samsung Galaxy Z Fold3 5G, vďaka čomu môžete skombinovať až niekoľko skvelých funkcií naraz. Špeciálna edícia S Pen vám ponúka úplne prirodzený pocit z písania, intuitívne ovládanie, presný výber textu a samozrejme možnosť sa na telefóne Samsung Galaxy Z Fold3 5G kreatívne vyjadriť. S režimom Flex si navyše môžete rozdeliť obrazovku na niekoľko častí a napríklad sledovať video s návodom na maľovanie, zatiaľ čo v druhej polovici priamo tvoríte. S Pen nie je súčasťou balenia inteligentného telefónu Samsung Galaxy Z Fold3 5G a predáva sa samostatne.

Dokonale plynulý gaming i multitasking

Upgradujte svoj herný zážitok na perfektne plynulých obrazovkách s obnovovacou frekvenciou 120 Hz. V spojení s 5 nm procesorom vás čaká špičkové ponorenie sa do obľúbených herných titulov bez toho, aby vám zážitok kazili nepríjemné lagy, alebo zasekávanie obrazu. Môžete sa tak naplno ponoriť do akcie a hladko dosiahnuť zaslúžené víťazstvá – alebo sa venovať náročnému multitaskingu, ktorý bude pre čierny smart telefón Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB hračka.

Smartfón Samsung Galaxy Z Fold3 5G sa vody nebojí

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold3 5G vás teraz môže bez problémov sprevádzať takmer kamkoľvek. Ako prvý skladací telefón na svete sa pýši vodoodolnosťou s certifikáciou IPX8, vďaka ktorej vydrží v sladkej vode do 1,5 metra po dobu až 30 minút. Nečakaný dážď, intenzívny tréning, alebo náhodný kontakt s vodou mu tak neublíži.

Vôbec najsilnejší hliníkový pancier

Skladací telefón od Samsungu dostal do vienka ľahký, ale zatiaľ najodolnejší hliníkový rámik Armor Aluminium Frame. Ten účinne chráni vnútorné časti a kĺb inteligentného telefónu Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Vy sa tak môžete úplne sústrediť na obsah svojho zariadenia, jeho bezpečnosť je totiž v dobrých rukách.

Smartphone Samsung Galaxy Z Fold3 5G má ešte flexibilnejšiu obrazovku

Až o 80 % vyššia odolnosť hlavného displeja oproti predchádzajúcim verziám. O to sa postará zdokonalené sklo Ultra Thin Glass, ktoré sa skladá z viacerých vrstiev, spoločne s ďalšou panelovou vrstvou a ochrannou fóliou. Váš mobil Samsung Galaxy Z Fold3 5G sa tak môže tešiť na dlhú životnosť, pohodlie pri skladaní a lepšie zabezpečenie ako kedykoľvek predtým.

Objavte nové uhly pohľadu s piatimi fotoaparátmi

S päticou kvalitných fotoaparátov budete pripravení na akúkoľvek príležitosť. K dispozícii budete u Samsung Galaxy Z Fold3 5G mať 12 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát, 12 Mpx klasický fotoaparát, 12 Mpx teleobjektív a dva selfie fotoaparáty – 10 Mpx na vonkajšej strane a 4 MPX na vnútornej, ktorý je prakticky ukrytý pod displejom. Môžete tak popustiť uzdu svojej fantázii a vytvárať kreatívne zábery z každodenného života, originálne autoportréty, panorámy z ciest, alebo využiť režim Flex a natáčať videá pre svojich priateľov a sledujúcich. Vy prídete s nápadom, Samsung Galaxy Z Fold3 5G poskytne špičkovú výbavu na jeho vykonanie.

Parametre a špecifikácia

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Uhlopriečka displeja
7,6" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2208 × 1768 Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
7,6" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2208 × 1768 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
10 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2021 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Ohybné Hotovo!
Výška
158,2 mm Hotovo!
Šírka
128,2 mm Hotovo!
Hĺbka
6,4 mm Hotovo!
Hmotnosť
271 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
10 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Optický zoom
Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 400 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
25 W Hotovo!
Max. výkon bezdrôtového nabíjania
11 W Hotovo!
Max. výkon reverzného nabíjania
4,5 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
12 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
512 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 888 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 660 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjací kábel (USB-C na USB-C) Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

S pen je súčasťou balenia alebo sa dokupuje?

Mobil je naprosto dokonalý. Jdu učitě do něj. Koukal jsme i na první video pohled a je to prostě pecka. Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB schwarz.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií