Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung Gear IconX Black

Zobraziť katalóg
Samsung Gear IconX Black
4,2 18 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, aktivované vložením do uší, snímač srdcového tepu, akcelerometer, kapacitný dotykový senzor, odolné proti striekajúcej vode, Bluetooth 4.1, interná pamäť 4GB/1000 skladieb, batéria slúchadla 82mAh + nabíjacia kolíska 315mAh, pre Android 4.4 s min. 1.5RAM a vyššie
Kód:  SAAA0307g Produktové číslo:  SM-R140NZKAXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Gear IconX Black

Osloboďte svoju hudbu

Doprajte si skutočnú slobodu pri počúvaní obľúbených piesní. So slúchadlami Gear IconX nepotrebuje na jedinečný hudobný zážitok ani káble, ani spárovaný smartfón. Samé totiž dokážu prehrávať nahratú hudbu a podporujú tvorbu zoznamov skladieb na rôzne príležitosti. O možnosť spojenia s telefónom však neprídete, Gear IconX totiž stále môžete využívať ako bezdrôtové slúchadla pripojené k telefónu cez Bluetooth. 

* Do interného úložiska s využiteľnou kapacitou 3,4 GB môžete uložiť až 1 000 skladieb.

** Slúchadlá sú kompatibilné so zariadeniami s operačným systémom Android 4.4 a vyšším a aspoň 1,5 GB RAM. Užívatelia telefónov Galaxy môžu do slúchadiel Gear IconX nahrať hudbu zo svojich zariadení alebo z PC pomocou USB káblu. Užívatelia iných telefónov môžu hudbu nahrať z PC pomocou USB káblu.




Stačí jediný dotyk

Ovládajte všetky funkcie svojich inteligentných slúchadiel jediným prstom a bez nutnosti ovládať prehrávanie na obrazovke smartfónu. Kombináciou rôznych dotykov prakticky a pohodlne nastavíte všetko, čo potrebujete.




Váš osobný tréner

Vydajte sa za športom s jedinečným spoločníkom v podobe slúchadiel Gear IconX s integrovanými funkciami pre beh a chôdzu. Stanú sa vašim trénerom, ktorý vás bude informovať o priebehu vašej aktivity. Automaticky začnú zaznamenávať váš výkon a vytvoria detailné štatistiky o vzdialenosti, čase a spálených kalóriách. Ľahká synchronizácia s aplikáciou S Health na vašom telefóne je samozrejmosťou.

* Režim automatického sledovania chôdze či behu je možné využiť po 10 minútach aktivity.




Hodia sa ku všetkému

Buďte pri športových aktivitách doprevádzaných vašimi obľúbenými skladbami v absolútnom komforte. Slúchadlá Gear IconX s ich bezdrôtovým dizajnom boli navrhnuté tak, aby vám pri cvičení neprekážali. Rovnako však fungujú aj ako štýlový doplnok ku akejkoľvek, nielen športovej aktivite.




Batéria, ktorá vydrží dlhé hodiny

Výkonná batéria slúchadiel Gear IconX vás nikdy nenechá v štichu. Naopak, vydrží prehrávať hudbu až 7 hodín. Jej nabíjanie takisto prebieha veľmi elegantne a komfortne - stačí slúchadla vložiť späť do ich púzdra. Navyše, vďaka dômyselnej technológii Quick Charging, môžete slúchadla nabiť už za neuveriteľných 10 minút tak, aby vám vydržali až hodinu.

*Životnosť batérie a doba jej nabíjania sa môžu líšiť v závislosti od jej používania. 




Vlastné nastavenie počúvania hudby

Doprajte si pri športovaní hudobný sprievod, ktorý budete mať úplne pod kontrolou. Slúchadlá Gear IconX vám poskytujú vysokú kvalitu audia a množstvo funkcií na zlepšenie poslucháčskeho zážitku. Okrem toho, že výborne reprodukujú basové frekvencie, tiež disponujú skvelým ovládaním hlasitosti.


Parametre a špecifikácia

Veľkosť úložiska
4 GB Hotovo!
Kapacita batérie
82 mAh Hotovo!
Doba hrania – hudba
7 h Hotovo!
Hmotnosť
8 g Hotovo!
Obsah balenia
Slúchadlá Hotovo!

Pamäť

Veľkosť úložiska
4 GB Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
82 mAh Hotovo!
Doba hrania – hudba
7 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
8 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Slúchadlá Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci dodat že sluchátka iconx (2018) mají kapacitu baterky 82mAh. Byl bych rád kdyby alza měla spolehlivé informace a aby nemuseli zákazníci doplňovat chybné informace.

Dobrý den, Opravdu je tak těžké upřesnit, co vlastně prodáváte? Dokonce po několikátém upozornění? Doposud neni jasne zdali se jedna o stasi model, nebo novejsi, ktery sel do prodeje 25.10.17. Uvadite protichudne informace. Chtel jsem si je u Vas zakoupit, bohuzel bez jistoty co vlastne kupuji budu nucen jit ke konkurenci. Jinak za Vas odpovim na dotaz uvedeny výše-sluchátka jsou použitelná jako handfree, proto mikrofon určitě mají..

Dobrý deň. Aký je to vlastne model? Pri nahľade píšete, že to je novinka, ale na hlavnom obrázku mate starý model. V popise sú zas obrázky z noveho modelu 2018 ale špecifikacie nesedia. Ak to je nový model, odporúčam napísať do popisu "2018", kedže maju rovnaký názov, ako starší model, aby v tom mal každý jasno. Dakujem.

Dobrý den, mají sluchátka Samsung Gear IconX Black 2018 svoji vnitřní pamět. V popisu jsem se dočetl, že ano, 4GB. Prosím o potvrzení. Předem děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné přes sluchatka poslouchat třeba videa na Youtube, nebo jestli jsou určené jen pro písničky,které si nahraju do nich. Děkuju za odpověď a přeji hezký den......

Zajímalo by mě, zda jdou použít tak, aby šlo zapnout jen jedno sluchátko a následně po vybití druhé?

Dobrý den Jsou tyto sluchatka kompatibilní s Huawei p8 lite ??

Dobrý den budou mi plnohodnotně fungovat s Iphone 7?

Jak fungují s iPhonem?

Zdravim chcem sa opytat ci sa fakt za tu cenu oplatia?? Dakujem za kazdu odpoved

123...
Diskusia a poradňa k Samsung Gear IconX Black
Príslušenstvo pre Samsung Gear IconX Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear IconX Black 2018. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear IconX Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear IconX Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Gear IconX Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií