AlzaBoxy Q1 PET

Samsung Gear VR 2 + Samsung Simple Controller

Zobraziť katalóg
Samsung Gear VR 2 + Samsung Simple Controller
4,7 16 hodnotení
VR okuliare určené pre Samsung Galaxy S6 a novšie modely vybavené gyroskopom, obsahuje herný ovládač
Kód:  SAAW0020d Produktové číslo:  SM-R324NZAAXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Gear VR 2 + Samsung Simple Controller Predaj skončil

Samsung Gear VR 2 + Samsung Simple Controller

Nasaďte si okuliare a zažite dychberúcu virtuálnu realitu s ergonomickým dizajnom okuliarov Samsung Gear VR. Tieto okuliare kladú dôraz predovšetkým na užívateľský komfort. Príjemné polstrovanie vám zaručí dlhšie a príjemnejšie používanie pri vychutnávaní virtuálnej reality. Okuliare Gear VR sú v tomto sete navyše doplnené novým ovládačom Samsung Simple Controller, vďaka ktorému budete mať uľahčený pohyb a interakcie vo virtuálnej realite. Ovládač je prepojený so smartfónom cez rozhranie bluetooth.


Kľúčové vlastnosti

  • Virtuálna realita s vaším smartfónom Samsung
  • Luxusný, elegantný dizajn
  • Príjemné polstrovanie a lepšia ergonómia
  • Set s ovládačom Simple Controller
  • Konektor typu USB-C
  • Široké zorné pole
  • Spätná kompatibilita z USB-C na microUSB vďaka priloženému adaptéru

Výbava okuliarov

Na to, aby ste si mohli užívať virtuálnu realitu, stačí jednoducho vložiť váš smartfón do okuliarov a pripojiť ho do konektora USB. V balení nájdete aj adaptér, ktorý vám zaručí spätnú kompatibilitu z konektora USB-C na microUSB konektor. Ovládanie okuliarov je jednoduché a to vďaka intuitívnym ovládacím prvkom, akým je napríklad integrovaný touchpad. Okuliare dosahujú široké zorné pole v rozsahu 101°. Samsung Gear VR sú kompatibilné s celým radom smartfónov Samsung.


Kompatibilita okuliarov:
Samsung Galaxy S8+, Galaxy S8, Galaxy Note 7, Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge, S6 edge+ (SM-G955F, SM-G950F, SM-N930, SM-G930F, SM-G935F, SM-G920F, SM-G925F, SM-G928F)

Kompatibilita ovládača Simple Controller:
Samsung Galaxy S6 a novšie

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu zařízení používat, pokud nosím dioptrické brýle?

jsou bryle kompatibilni i se samsung galaxy s8

Dobrý den, když jsem koukal na alza tech tak měli dva typy brýlí s touchpadem a se šipkami tady jsem našel jen brýle za 4K s kompaktibilitou S6 a výš a levnější za 2K s kompatibilitou S7 a S6.... já v tom osobně rozdíl nevidím (Vlastním S7 edge) je v tom nějaký razantní rozdíl? Pokud bude odpověď ovladač tak to nechápu.... pokud si koupíte levnější variantu a dokoupíte ovladač vyjde to levněji....... stejnak mi příjde že šipky by byli lepší než touchpad.... jakoukoliv radu velice ocením Děkuji Matyáš

Zdravim, mam hloupy dotaz. Jaky je rozdil mezi brylemi za 4K a cca 400kc ? 360° maji oboje a kompatibilita s telefony taky neni problem. Dokonce i ovladace maji. Hry a prostredi stejne dela spis kvalita mobilu, ktery by mel mit gyroskop apod ne ?

Proč celý set VR od Samsungu stojí 3999,- když samotné brýle stojí 1999,- a samotný ovladač 899,- Kč. Co ten rozdíl cca 1100 Kč ? Když to koupím samostatně , tak ušetřím, nebo v tom setu je nějaká přidaná hodnota navíc ? Díky.

Poměrně předražené, v Německu jsem je včera zakoupil za 2000

Dobrý den, jdou tyto brýle i na samsung galaxy A5 2017

Dobrý den, budou tyto VR kompatibilní s Samsung Galaxy Note 8?

Jsou brýle kompatibilní s Galaxy a5 2017?

bude fungovat s samsung galaxy j5 2017?

12
Diskusia a poradňa k Samsung Gear VR 2 + Samsung Simple Controller
Príslušenstvo pre Samsung Gear VR 2 + Samsung Simple Controller Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear VR 2 + Samsung Simple Controller. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear VR 2 + Samsung Simple Controller. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Gear VR + Samsung Simple Controller.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií