Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung HT-J7750W

Zobraziť katalóg
Samsung HT-J7750W
5 3 hodnotení
Domáce kino 7.1 zvuk, 1330W, predné stĺpové a zadné bezdrôtové stĺpové reproduktory, 3x HDMI, USB, DLNA, Bluetooth, WiFi, Smart Hub
Kód:  WH866k5 Produktové číslo:  HT-J7750W/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung HT-J7750W

7.1-kanálové domáce kino s Blu-ray / DVD prehrávačom vytvorí dokonalý zážitok pri sledovaní filmov, počúvan9 hudby i rádia. Prehráva klasick0 DVD, Blu-ray aj moderné 3D Blu-ray médiá. Postavte si dvojicu predných stĺpov s výškou 121,5 cm a dvojicu priestorových reproduktorov s výškou 116 cm v obývačke a vytvorte si poriadnu kulisu. Zostava  znie skvele a podarila sa aj po vzhľadovej stránke.

Zvuk vo vysokom rozlíšení

Celkový výstupný výkon sady je 1330 W, pričom zabudovaný zosilňovač zaistí bohatý a realistický zvuk s minimálnym okolitým šumom. Pokročilý kodek Fusion II firmy DTS sa stará o premenu zdrojového zvuku na virtuálný v konfigurácii kanálov 9.1. Vy tak budete počuť všetky zvuky, ako by ste boli uprostred pralesa či akčnej scény hollywoodskeho filmu. S funkciou Sound Customizer si navyše môžete uložiť až 6 frekvenčných pásiem presne odpovedajúcich sluchu konkrétneho užívateľa. Maximálnu kvalitu zvuku podľa vašich predstáv si už len zvolíte jednoduchým prepnutím v užívateľskom rozhraní.

Sociálne siete i 4K obraz

S domácim kinom Samsung HT-J7500W ani nepotrebujete Smart TV. Tú zastúpi systém Smart Hub. Jej súčasťou je webový prehliadač, prístup na sociálne siete či VoD služby. Funkcia zvýšenie rozlíšenia na 4K, teda Ultra HD vás pripraví na moderné 4K televízory a tešiť sa môžete aj na zvýšenie rozlíšenia vašich starších zbierok DVD na úroveň Full HD. Staré filmy a rozprávky si tak môžete užiť v lepšej kvalite.

Prehrajte všetko z PC i mobilu

Vďaka certifikácii DLNA si pustite čokoľvek, čo máte uložené v počítači, či už je to film, seriál alebo album vášho obľúbeného hudobníka. Funkcia Screen Mirroring prenesie obraz z displeja vášho smartphonu na veľkú obrazovku. Premeňte svoj telefón v diaľkový ovládač reproduktorov s mobilnou aplikáciou Samsung Multiroom Link. Jednoducho ju spárujte a dotykmi na displeji aktivujte podľa vašich sluchových preferencií.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Domáce kino s Blu-ray prehrávačom
Počet kanálov: 7.1
Celkový výkon: 1330 W (RMS)

Technológia:
Crystal Amplifier Plus
Power Bass
Webový prehliadač
Integrované WiFi
Bluetooth
Screen Mirroring
Nahrávanie na USB
2jádrový procesor
CD ripping
Rýchly štart

Podporované disky:
3D Blu-ray
Blu-ray-Video
DVD-Video / DVD ± R / DVD ± RW
VCD 1.1

Tuner:
FM rádio tuner
Možnosť uloženia 15 staníc

Video funkcie:
BD profil 5.0
BD Wise
BD Live
Ultra HD Upscaling

Formát dekódovania:
AVCHD, DivX, DivX HD, LPCM, MP3, WMA, WMV (1/2/3/7/9), FLAC, JPEG, HD JPEG, AAC

Podporované zvukové formáty:
Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS 96/24, DTS-HD Master Audio

Konektivita:
Anynet + (HDMI-CEC)
ARC (Audio Return Channel)
DLNA
1 × konektor USB 2.0
2 × HDMI vstup
1x HDMI výstup
1x audio vstup
1x optický vstup

Napájanie:
Prevádzková spotreba: 72,5 W
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,29 W

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
CD Hotovo!
Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!
Celkový výkon zostavy
1 330 W Hotovo!
Technológia
Bluetooth Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
CD Hotovo!

Typ sústavy

Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
1 330 W Hotovo!

Pripojenie

Technológia
Bluetooth Hotovo!

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory
Bezdrôtové Hotovo!
Subwoofer
Káblové Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jdou zadní satelity přidělat na zed? Děkuji

Diskusia a poradňa k Samsung HT-J7750W
Príslušenstvo pre Samsung HT-J7750W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HT-J7750W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HT-J7750W.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií