Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Samsung HW-K360

Zobraziť katalóg
Samsung HW-K360
5 2 hodnotení
SoundBar 2.1, 130 W, bezdrôtový subwoofer, USB, Bluetooth, optický audio vstup, TV SoundConnect, DO
Kód:  WR614f4 Produktové číslo:  HW-K360/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-K360

Dosť zbytočných kompromisov pri voľbe audia k vášmu novému televízoru. Po pár krátkych chvíľach sa sami presvedčíte, že táto voľba stála za to. Soundbar Samsung kombinuje moderný tvar, skvelý výkon a nové možnosti pripojenia bez spleti nepekne vyzerajúcich káblov. Verne znejúci zvukový prednes vás dostane do kolien. Pri pripojení vášho existujúceho audiozariadenia k televízoru Samsung s podporou funkcie TV SoundConnect možno počúvať všetok hudobný obsah bezdrôtovo.

Soundbar a subwoofer rozšíria vaše počúvanie o hutnú atmosféru, správne podanie soundtrackov aj zdokonalený priestorový zvuk. Systém sa skladá zo štýlového soundbaru, ktorý dáte pred televízor, a z basového reproduktora. Spoločne naplnia miestnosť celým frekvenčným pásmom vrátane mocných basov. Vďaka bezdrôtovému spojeniu subwooferu máte voľnú ruku pri inštalácii kamkoľvek v miestnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Silný basový reproduktor s bezdrôtovou inštaláciou
  • Kvalitný zvuk v kompaktnom dizajne
  • Podpora Dolby Digital (2-kanálový)
  • TV SoundConnect - bezdrôtové prepojenie s vašimi audiozariadeniami
  • Bezdrôtové prehrávanie a ovládanie (aplikácií Samsung Remote App)
  • Podpora zadných priestorových reproduktorov Samsung
  • Diaľkové ovládanie

Bez zbytočných káblov

Soundbar využíva Bluetooth rozhranie k jednoduchému bezdrôtovému prepojeniu s modernou elektronikou. Prehrávajte hudbu bez káblov a ovládajte systém na diaľku prostredníctvom aplikácie Samsung Audio Remote priamo z vášho mobilného zariadenia. Jednoducho sa pripojte a majte pod kontrolou funkcie soundbaru a prehrávajte svoju obľúbenú hudbu jednoducho a rýchlo. Používateľov určite poteší, že súčasťou balenia je aj diaľkový ovládač, s ktorého pomocou je ovládanie vyložene potešením.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, prosím je v balení optický kabel? asi jsem slepý a nevidím co je v balení, děkuji

Dobrý den, pořídil jsem si domácí kino zn.samsung hw-k360 a mám takový problém..mám televizi kde není optický vstup.Chtěl bych poradit jak to mohu propojit jinak než přez optický vstup.Děkuji za odpověď

Dobrý den, mám TV od Sony a rád bych se zeptal, jestli je možné zakoupit tento soundbar, nebo mám raději zakoupit něco od Sony. Mám televizor Sony Bravia KDL-65W859C děkuji.

Dobry den, oproti polovicni cene a nizsim vykonu, v cem je tento model horsi oproti Samsung HW-M4500? Dekuji.

Dobry den, bude to spolupracovat s UE55KU6172 a ovladat jednim ovladacem k TV? Dekuji.

Dobry den,bude si rozumet s jvc lt 32 v450?bezdratu...diky

da sa ovladat tento soundbar s jednym ovladacom od telky aspon hlasitost soundbaru? a ako? dakujem

dobrý den mam iphone 6s je možné ovladat soundbar aj na iOS ďakujem

Dobrý deň, dá sa v BA na Bottovej vypočuť zvuk tohto konkrétneho modelu alebo aspoň podobného, čo sa týka wattov?

Dobry den, je tento soundbar kompatibilni s televizi Samsung UE37C6000?

12
Diskusia a poradňa k Samsung HW-K360
Príslušenstvo pre Samsung HW-K360 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-K360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-K360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-K360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-K360.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií