Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung HW-K550

Zobraziť katalóg
Samsung HW-K550
5 4 hodnotení
SoundBar 3.1CH, 320 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, AAC/MP3/WAV/WMA/OGG/FLAC, HDMI, USB, Bluetooth, optický audio vstup, TV SoundConnect, čierny
Kód:  WR614j6 Produktové číslo:  HW-K550/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-K550

Soundbar a subwoofer rozšíri vaše počúvanie o hutnú atmosféru, správne podanie soundtrackov aj zdokonalený priestorový zvuk. Optimalizovaná akustika v horizontálnej i vertikálnej rovine rozširuje oblasť počúvania tak, aby bol zvuk reálne distribuovaný po celej miestností. Budete s ním počuť dialógy vychádzajúce priamo z obrazovky a môžete si tiež užívať skvelý zvuk so skutočne vernými priestorovými efektami, ktoré vás pohltia.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný, bohatý zvuk v kompaktnom dizajne
  • 6 oddelených reproduktorov, každý s vlastným zosilňovačom
  • Silný basový reproduktor s bezdrôtovou inštaláciou
  • Podpora Dolby Digital (5.1) a DTS (2-kanálový)
  • Prepojenie jediným káblom s TV (HDMI ARC)
  • Bezdrôtové prehrávanie a ovládanie (aplikácia Samsung Remote App)
  • Použitie pre ostatné zdroje audia (analógový vstup AUX a digitálny optický)
  • Možnosť rozšírenia o zadné bezdrôtové reproduktory (SWA-8000S)

Orchester v malom

Neskonale čistý zvuk podá 6 zabudovaných reproduktorov v elegantne tenkom soundbare. Každý reproduktor má vlastný zosilňovač, čo zaručuje presnú reprodukciu a efektívne využívanie každého meniča. Basový reproduktor doplní spodné pásmo o mocné basy. Vďaka bezdrôtovému spojeniu ho nainštalujete kamkoľvek.

Bezdrôtovo dostupný

Soundbar využíva Bluetooth rozhranie k jednoduchému bezdrôtovému prepojeniu s modernou elektronikou. Prehrávajte hudbu bez káblov a ovládajte systém na diaľku prostredníctvom aplikácie Samsung Audio Remote priamo z vášho mobilného zariadenia. Jednoducho sa pripojte a majte pod kontrolou funkcie soundbaru a prehrávajte svoju obľúbenú hudbu.

Možnosť rozšírenia

Aj keď je vám priestor v miestnosti drahý, možno si dopriať zadné reproduktory. K systému je možné dokúpiť súpravu SWA-8000S, ktorá obsahuje kompaktné, ale nemenej výkonné reproduktory. Ich spojenie so základnou jednotkou prebieha bezdrôtovo, takže si ušetríte ťahanie ďalších nevzhľadných káblov po miestnosti.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli se dá reproduktor přidělat na zeď? Dekuji

Do tohoto sounbaru lze posílat z telefonu přes bluetooth hudbu jenom přes program Samsung Remote?

Kdyz propojim soundbar s tv pres hdmi tak nefunguje. Muzete mi poradit? Dekuji. pp

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je s produktem dodáván i dálkový ovladač. Na videu je ovládač zobrazen, ale v popisu produktu o něm není ani zmínka. Děkuji.

Alza uvádí že je 2.1 kanálový, předpokládám, že je to chyba, měl by být 3.1. Je to tak? Děkuji

Lze přehrávat přes bluetooth hudbu z mobilu, např. z aplikace Spotify ? (Iphone 7) Děkuji.

Dobrý den, jde aplikace remote nainstalovat i na iPad ?

potřebuji propojit zařízení s televizorem Samsung UE50JU6875 (předpokládám použití optického kabelu) Zároveň ale potřebuje zapojit do "domácího kina" i přehrávač blue ray. Má zařízení 2 vstupy pro optický kabel? Pokud ne, jak postupovat nebo jaké "domácí kino" zakoupit?

Dobrý den, lze propojit se Samsung tv UE46F6740 model z roku 2013?

Diskusia a poradňa k Samsung HW-K550
Príslušenstvo pre Samsung HW-K550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-K550 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-K550 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-K550 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-K550 fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií