Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung HW-K651 strieborný

Zobraziť katalóg
Samsung HW-K651 strieborný
5 1 hodnotení
SoundBar – 3.1-kanálový, 340W, bezdrôtový subwoofer, Dolby Digital, Bluetooth, TV SoundConnect, Multiroom, HDMI vstup, HDMI výstup, USB, optický vstup, diaľkové ovládanie, možnosť montáže na stenu
Kód:  WR614l11 Produktové číslo:  HW-K651/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-K651 strieborný

Dosť zbytočných kompromisov pri voľbe audia k vášmu novému televízoru. Po pár krátkych chvíľach sa sami presvedčíte, že táto voľba stála za to. Úplná dokonalosť, ktorá kombinuje moderné tvary a skvelý výkon. Navyše však, ale aj nové možnosti pripojenia, bez otravných, zbytočných a nepekne vyzerajúcich káblov. Verne znejúci zvukový prednes vás dostane do kolien. Zaobstarajte si aj vy nevyhnutnú súčasť každého veľkého televízora.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn
  • Priestorový zvuk 3.1
  • Je možné rozšíriť o wireless audio 360
  • TV SoundConnect - získajte neskutočne čistý zvuk
  • Samsung Multiroom
  • Diaľkové ovládanie

Zvuk na úplne inej úrovni

Streamovanie vašej obľúbenej hudby nebolo nikdy jednoduchšie a to vďaka možnosti jednoduchého prístupu k Samsung Multiroom App. Zariadenie je vybavené pokročilou audio technológiou pre mimoriadne vyvážený zvuk. Na rozdiel od väčšiny zvukových systémov používa pre spracovanie vysokých, stredných a nízkych frekvencií oddelené zosilňovače. Jedine tak je možné dosiahnuť lepšie vyladené frekvencie a môžete si tak vychutnať oveľa presnejší zvuk v celom spektre. Využite novodobú technológiu TV SoundConnect k prepojeniu vášho audiosystému a získajte neskutočne čistý zvuk. Jednoducho prepojíte svoj audiosystém s vaším televízorom bez zbytočných káblov. Teraz všetok svoj zábavný obsah počujete oveľa čistejšie a pôsobivejšie, než ste kedy počuli.

Dokonalý priestorový zážitok

Tento SoundBar vám poskytne ďaleko silnejší zvukový zážitok s maximálnym výkonom 340 W a 3.1-kanálovým zvukom. Po doplnení dvojicou reproduktorov Wireless Audio 360 získate dokonalé bezdrôtové domáce kino. Nevyhnutnou súčasťou každého veľkého televízora je perfektný zvuk, preto by vám tento naozaj vydarený kúsok od spoločnosti Samsung rozhodne doma chýbať nemal.

Doplňujúce informácie:

Formáty:
AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, ALAC 

Subwoofer:
7"

 

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda půjde připojit bezproblémově chytré televizi LG? Děkuju moc

Zajímalo by mě, zda lze pomocí tohoto (či jiného - kterého?) SoundBaru přehrávat filmy z USB, a tyto pomocí HDMI přenášet do TV? - zvuk pak jde ze soundbaru a obraz z TV...

Diskusia a poradňa k Samsung HW-K651 strieborný
Príslušenstvo pre Samsung HW-K651 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-K651 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-K651 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-K651 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-K651 ezüst.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií