Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung HW-K950

Zobraziť katalóg
Samsung HW-K950
5 1 hodnotení
SoundBar – 7.1 kanálový, 500W, bezdrôtový subwoofer, Dolby Atmos, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, Bluetooth, TV sound Connect, MultiRoom, HD Audio, 3D Video Pass, 4K Video Pass, HDR, 2×HDMI vstup, 1×HDMI výstup, ARC, optický vstup, diaľkové ovládanie, možnosť montáže na stenu, čierna farba
Kód:  WR614m1 Produktové číslo:  HW-K950/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-K950

Objavte nový rozmer zvuku

Čaká vás výnimočný zážitok z počúvania. Objavte so soundbarom HW-K950 5.1.4-kanálový zvuk s tými najlepšími parametrami. Vychutnajte si sluchu lahodiace HD Audio s frekvenčným rozsahom 96–192 kHz a hĺbkou 24 bitov. Užite si pri sledovaní filmov vo výnimočnom 4K rozlíšení ešte bohatší zvukový doprovod vďaka technológii 4K Pass-Through a doprajte si neuveriteľnú audiovizuálnu súhru.

Fantastické audio všade okolo vás

Ponorte sa do dokonalého zvuku Soundbar HW-K950. Či už si jeho prostredníctvom budete užívať obľúbenú hudbu, alebo ohromujúci zvukový dizajn najnovšieho filmového hitu, vždy oceníte hĺbku audia aj jeho priestorové podanie. Soundbar je vybavený 15 vstavanými reproduktormi a podporuje napríklad prehrávanie formátov DTS, Dolby Atmos, Dolby True HD a Dolby Digital Plus.

Ponorte sa do pohlcujúceho zážitku

Doprajte si v pohodlnom prostredí svojej domácnosti zážitok zo sledovania, pri ktorom sa takmer ocitnete uprostred prehrávanej scény. Funkcia Sound Expansion Plus poskytuje prvotriedne vyznenie priestorového zvuku, vďaka ktorému budete mať dokonalý pocit vtiahnutia do deja. Vaše zmysly budú úplne fascinované výnimočnou atmosférou a vžijete sa do každého prehrávaného záberu vami sledovanej snímky.

Kvalita kinosály z pohodlia domova

Fantastickú atmosféru pri sledovaní filmov a seriálov si teraz užijete aj vo vlastnej obývačke. Soundbar HW-K950 od spoločnosti Samsung vám znásobí zážitok zo sledovania videa vďaka perfektnému zvuku, ktorým konkuruje audiosystémom z tých najlepšie vybavených kín. Ako vôbec prvý soundbar na svete je vybavený dvojicou bezdrôtových reproduktorov s hore smerujúcimi meničmi. Zvuk tak dokonale vyplní priestor aj vertikálne a zážitok z 5.1.4-kanálového audia bude dokonalý.

Nezáleží na mieste. Každé je perfektné

Aby ste si sledovanie skvelých filmov alebo počúvanie hudobných hitov užili naozaj stopercentne, potrebujete k tomu mimoriadnu úroveň pohodlia. Preto sa posaďte práve tam, kde sa cítite najlepšie. So Soundbar HW-K950 sa totiž nemusíte obávať, že by vám na niektorom mieste unikla časť frekvenčného spektra poslouchaných tónov. Technológie použité pri jeho konštrukcii a celkový výkon 500 W vyplní každú časť miestnosti konštantne kvalitným audiom.

Dokonalý zvuk aj bez káblov

Nenechajte sa obmedzovať zbytočnými káblami, ktoré často len zavadzajú a zvyčajne rušia skvelý dizajn vášho interiéru. Soundbar HW-K950, od spoločnosti Samsung, vám ponúka štýlovú aj praktickú možnosť bezdrôtového pripojenia reproduktorov. A to úplne bez akejkoľvek straty kvality audia. Dynamika, hĺbka aj priestorové podanie zvuku zostane úplne zachované – rovnako ako čistý vzhľad vašej domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

mel bych zajem o koupi ale zajima me jestli bude funkcni s pc bez tv jenom s klasickymi monitory

Dobry den, jde bezdratove propojit se Samsung UE75KS8002?

Diskusia a poradňa k Samsung HW-K950
Príslušenstvo pre Samsung HW-K950 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-K950. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-K950.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií